Forventninger til Shazam! Fury of the Gods

Shazam er en populær superheltefilm fra DC Comics, der blev udgivet i 2019. Efter filmens store succes har fans ventet på en efterfølger, og nu er det endelig blevet bekræftet at Shazam: Fury of the Gods er på vej til biograferne. Filmen er planlagt til at have premiere den 17. marts 2023.

Forsinkelser og ændringer

Shazam-franchisen har længe været et hit for DC Comics, og nu kan fans glæde sig til en fortsættelse med Shazam: Fury of the Gods. Filmen blev annonceret for længe siden, men nu er det endelig bekræftet, at den vil have premiere den 17. marts 2023.

Selvom der ikke har været meget information om filmen tidligere, så har der været nogle ændringer i udgivelsesdatoen. Filmen var oprindeligt planlagt til at blive frigivet tidligere, men på grund af COVID-19 pandemien og produktionsudfordringer, blev datoen skubbet tilbage. Fans vil dog glæde sig over at vide, at Shazam: Fury of the Gods nu er i post-produktion og klar til at blive vist på biograferne.

Instruktør og manuskript

Shazam: Fury of the Gods har bekræftet David F. Sandberg som instruktør for efterfølgeren til den originale film fra 2019. Sandberg har tidligere instrueret film som Lights Out, Annabelle: Creation og den første Shazam-film. Han er kendt for at skabe spændingsfulde og underholdende film, og forventes at bringe sin unikke stil til denne nye film i Shazam-franchisen.

Scriptet til filmen er skrevet af Henry Gayden og Chris Morgan. Gayden var også medforfatter på den første film, og hans erfaring med universet og karaktererne forventes at bringe en dybde og nuance til historien. Morgan er kendt for at skrive mange af de store blockbuster-film, såsom Fast and Furious-serien, og hans erfaring med at skrive action-packed historier forventes at gøre dette til en spændingsfyldt film.

Samlet set er David F. Sandberg og skriveteamet et stærkt valg til at bringe Shazam: Fury of the Gods til live på lærredet, og fans kan forvente en underholdende og spændingsfyldt oplevelse når filmen endelig rammer biograferne den 17. marts 2023.

Cast og karakterer

Fans af denne franchise kan glæde sig til at se Zachary Levi tilbage i rollen som den populære superhelt, Shazam. Asher Angel, der spillede teenageversionen af ​​Billy Batson i den første film, vender også tilbage.

Flere af de tilbagevendende skuespillere fra den første film er også bekræftet til at vende tilbage, inklusiv Jack Dylan Grazer, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand og Grace Caroline Currey, der spiller Billy’s plejesøskende. Deres superhelt alter egoer vil også blive spillet af Adam Brody, Meagan Good, Ross Butler og D. J. Cotrona.

Der er også flere nye skuespillere, der er blevet tilføjet til castet i denne efterfølger, herunder Helen Mirren som Hespera, datteren af ​​Atlas, og Lucy Liu, der spiller hendes demigud-søster, Kalypso. De er hovedskurkene i Shazam’s anden film. Rachel Zegler, der spillede i Steven Spielbergs West Side Story-remake, er også castet som deres søster i filmen, der spiller rollen som Athena, en af ​​de tre gudinderdøtre af Titanen Atlas.

Konklusion & afsluttende tanker om filmen

I alt, ser det ud til, at Shazam: Fury of the Gods bliver en spændende og underholdende fortsættelse til den første film i franchisen. Med en dygtig instruktør og et talentfuldt cast, er det svært ikke at blive begejstret for det kommende eventyr med Shazam og hans familie. Vi kan ikke vente med at se, hvordan historien udvikler sig, og hvordan de nye karakterer vil påvirke universet. Selvom det kan være svært at vente til filmen endelig kommer i biograferne den 17. marts 2023, er det vigtigt at huske på, at det er det hele værd når den endelig gør det.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!