Hvad kan vi forvente af den kommende Spider-man animeret film i 2023

Den kommende Spider-Man-film “Spider-Man: Across the Spider-Verse” vil være en computeranimeret superheltefilm med Marvel Comics-karakteren Miles Morales / Spider-Man i hovedrollen. Filmen produceres af Columbia Pictures og Sony Pictures Animation i samarbejde med Marvel Entertainment og distribueres af Sony Pictures Releasing. Det er en efterfølger til “Spider-Man: Into the Spider-Verse” fra 2018 og foregår i en fælles multiver, kaldet “Spider-Verse”. Filmen markerer også instruktørdebut for Joaquim Dos Santos, Kemp Powers og Justin K. Thompson og er skrevet af Phil Lord, Christopher Miller og David Callaham. Shameik Moore giver stemme til Miles, og spiller sammen med Hailee Steinfeld, Jake Johnson, Issa Rae, Daniel Kaluuya, Jason Schwartzman, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Vélez, Greta Lee, Rachel Dratch, Jorma Taccone, Shea Whigham og Oscar Isaac. I filmen rejser Miles sammen med en ny gruppe Spider-Men, kaldet Spider-Force, på en eventyr gennem multiverden. “Spider-Man: Across the Spider-Verse” er planlagt til premiere i Danmark den 2. juni 2023. En tredje film, “Spider-Man: Beyond the Spider-Verse”, er planlagt til release den 29. marts 2024, mens en spin-off-film med fokus på kvinder også er under udvikling.

Handlingen i “Spider-Man: Across the Spider-Verse

Spider-Man: Across the Spider-Verse” følger Miles Morales, en teenage graffiti artist, som tager over som Spider-Man efter døden af sin univers’ Peter Parker. Miles bliver uventet henvendt af sin bedste ven og kærlighedsinteresse, Gwen Stacy, som beder ham om at fuldføre en mission for at redde hvert univers af Spider-People fra en mystisk ny skurk, der kan forårsage en katastrofal katastrofe. Miles og Gwen rejser gennem Multiverset sammen og møder dets beskyttere, en gruppe Spider-team kendt som Spider-Force. Miles finder dog sig selv i uenighed med både Spider-Force og Gwen om, hvordan truslen skal håndteres. De møder også andre Spider-People fra andre universer, herunder en ældre, uordenlig version af Spider-Man fra et alternativt univers, Peter B. Parker, en Spider-Man fra 2099, Miguel O’Hara, en punk rock version af Spider-Man, Hobart “Hobie” Brown, og mange flere. Sammen må de arbejde sammen for at stoppe den onde skurk og for at redde Multiverset.

 

Stemmerne i “Spider-Man: Across the Spider-Verse

I den nye Spider-Man film “Into the Spider-Verse” vil vi høre Shameik Moore som Miles Morales / Spider-Man, Jake Johnson som Peter B. Parker / Spider-Man, Hailee Steinfeld som Gwen Stacy / Spider-Woman, Mahershala Ali som Aaron Davis / Prowler, Brian Tyree Henry som Jefferson Davis, Lily Tomlin som May Parker, Luna Lauren Velez som Rio Morales, John Mulaney som Peter Porker / Spider-Ham, Kimiko Glenn som Peni Parker / SP//dr, Nicolas Cage som Spider-Man Noir og Liev Schreiber som Kingpin. Derudover vil vi også høre voiceovers fra Stan Lee og Steve Ditko, der begge har bidraget til oprettelsen af Spider-Man.

Forventninger og perspektiv for “Spider-Man: Across the Spider-Verse

I alt ser det ud til, at “Spider-Man: Across the Spider-Verse” vil være en spændende og underholdende film for både fans af Spider-Man og for dem, der bare er på udkig efter en god historie. Med et stjernespækket skuespillerhold og en unik animationstil, der kombinerer computeranimation med traditionel håndtegnet tegneseriekunst, vil filmen helt sikkert være et highlight i den animerede filmindustri. Selvom der stadig er nogen tid til filmens udgivelse, forventer vi, at den vil være en stor succes og fortsætte den positive trend fra “Spider-Man: Into the Spider-Verse”.

Sammenfattende forventer vi, at “Spider-Man: Across the Spider-Verse” vil levere en underholdende historie fyldt med action, drama og humor, med imponerende visuelle effekter og en stærk skuespillerbesætning. Filmen har potentiale til at være en kritikerrost hit og have en stor indflydelse på den animerede filmindustri. Vi glæder os til at se, hvad denne spændende efterfølger har at byde på. Husk du altid kan købe Spiderman Legetøj hos os!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!