Hvad kan vi forvente af den kommende Super Mario film i 2023?

Super Mario er ikke kun en elsket videospilfigur, men også et brand, der har inspireret et væld af merchandise, fra Super Mario bamser til Super Mario legetøj og Super Mario Merchandise. Universet har også skabt en række tegnefilm, TV-serier og animéproduktioner, men det er værd at nævne, at der ikke har været en live action film siden 1993’s “Super Mario Bros.”-film, som ikke modtog de bedste anmeldelser. Derfor er der stor spænding omkring den kommende Super Mario-film i 2023, som produktionselskabet Illumination, der står bag filmen, håber vil være en succes med både kritikere og publikum. Med en stærk skuespillerbesætning og imponerende visuelle effekter, lover filmen at være en sjov tur for videospilfans i alle aldre. Vi glæder os til at se, hvad filmen har i vente, og inden den rammer biograferne, lad os kigge på alt det, vi ved om den kommende Super Mario-film indtil videre.

Super Mario-universet har længe været en favorit hos spillere og fans over hele verden, og nu ser det ud til, at vi endelig kan glæde os til at se Mario og hans venner på det store lærred. Tidligere var filmen planlagt til at have premiere i december 2022, men dette er blevet ændret til den 7. april 2023. Dermed åbner filmen mod horrorfilmen “The Pope’s Exorcist” og biografien “Chevalier”. Selvom disse film ikke målretter sig mod familiepublikum, forventer vi, at “The Super Mario Bros.” Vil klare sig godt i biograferne, da den ikke vil have konkurrence fra andre animerede film, der målretter sig mod det samme publikum. I Nintendos hjemland Japan vil filmen have premiere den 28. april.

 

Den kommende Super Mario film har en stjernebesat rolleliste. Chris Pratt vil give stemme til hovedkarakteren, Mario, mens Charlie Day vil være stemmen bag Mario’s bror Luigi. Anya Taylor-Joy vil give stemme til den kvindelige hovedrolle, Prinsesse Peach, som formodentlig vil være Mario’s kærlighedsinteresse. Jack Black vil være stemmen bag den antagonistiske Bowser. Derudover vil Keegan-Michael Key portrættere Toad, Seth Rogen vil være Donkey Kong, Fred Armisen vil give stemme til Cranky Kong, Kevin Michael Richardson vil være Kamek, og Sebastian Maniscalco vil være Spike. Charles Martinet, der har givet stemme til Mario og andre kendte karakterer i spil siden 1990’erne, vil også have “overraskelse cameos.

Den kommende Super Mario film i 2023 er resultatet af et samarbejde mellem distributøren Universal, Nintendo, og produktionsstudiet Illumination, som også står bag succeserne “Minions” og “Sing”. Chris Meledandri, producenten bag “Despicable Me” og “Sing”, vil samarbejde med Shigeru Miyamoto, den geniale skaber af kendte figurer som Donkey Kong, Link, Zelda, og selvfølgelig Mario. Sammen vil de bringe deres viden indenfor animation og videospil til det store lærred.

Filmen vil blive instrueret af Aaron Horvath og Michael Jelenic, kendt fra “Teen Titans Go! To the Movies”, og scriptet er skrevet af Matthew Fogel, der også har skrevet “The LEGO Movie 2: The Second Part” og “Minions: The Rise of Gru

The Super Mario Bros. Movie” vil være en animeret film, der blander traditionelle tegnefilmteknikker med state-of-the-art CGI-animation. Filmen lover at bringe Mario’s verden til liv på en måde, der aldrig er set før, takket være den imponerende grafik og animation. Vi kan forvente at se smukke, farverige omgivelser og karakterer, der bevæger sig glat og troværdigt. Filmen vil også formå at integrere elementer fra Super Mario-videospil, såsom power-ups og fjender, på en måde, der føles naturlig og sjov. Alt i alt vil grafikken og animationen i denne film give publikum en fornemmelse af at være en del af Mario’s verden og bringe de ikoniske gameplay-elementer til live på en ny og spændende måde.

Det ser ud til, at der er stor spænding omkring den kommende Super Mario-film, der har fået en ny udgivelsesdato den 7. april 2023. Filmen har en stærk skuespillerbesætning, og produktionsselskabet Illumination, der også har stået bag succeser som “Minions” og “Sing”, håber at filmen vil være en succes hos både kritikere og publikum. Derudover vil filmen have imponerende visuelle effekter, som lover at gøre den til en sjov tur for videospilfans i alle aldre. Filmen vil have en god chance for at gøre det godt i biograferne, da den ikke har nogen animerede konkurrenter, der målretter sig mod det samme publikum. Vi glæder os til at se, hvad filmen har i vente

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!