Pirates of the Caribbean film i rækkefølge

Pirates of the Caribbean er en populær filmfranchise, der har formået at fange publikums hjerter og fantasier verden over. Filmene følger eventyrene hos den excentriske og snu pirat Jack Sparrow, spillet af Johnny Depp, i hans søgen efter rigdom og berømmelse i Caribiens farvande. Serien er kendt for sine farverige karakterer, overraskende plot twists og storslåede actionscener.

  1. Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003) 
  2. Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest (2006) 
  3. Pirates of the Caribbean: At World’s End (2007) 
  4. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011) 
  5. Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge (2017) (også kendt som Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales)

Den første film i serien, “The Curse of the Black Pearl”, blev udgivet i 2003 og introducerede os til Jack Sparrow og hans rival, kaptajn Hector Barbossa, spillet af Geoffrey Rush. Filmen kombinerede spænding, humor og overnaturlige elementer og blev hurtigt en kæmpe succes.

Derefter fulgte tre opfølgende film, som udgør en samlet trilogi: “Dead Man’s Chest”, “At World’s End” og “On Stranger Tides”. Disse film fortsætter Jack Sparrows eventyr og introducerer nye allierede og fjender, inklusive Davy Jones, kaptajn Blackbeard og den frygtindgydende kraken.

Den femte og hidtil sidste film i serien, “Dead Men Tell No Tales”, blev udgivet i 2017. Denne film bringer flere af de originale karakterer tilbage, såsom Will Turner og Elizabeth Swann, og tilføjer nye ansigter som Henry Turner og Carina Smyth.

Pirates of the Caribbean Trailers

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003) 

Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest (2006) 

Pirates of the Caribbean: At World’s End (2007) 

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011) 

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge (2017) (også kendt som Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales)

Hvor gammel er Jack Sparrow?

Jack Sparrows alder er ikke præcist angivet i “Pirates of the Caribbean”-filmene. Dog er hans fødselsår angivet som omkring 1690 i nogle af de officielle “Pirates of the Caribbean”-bøger. Hvis dette er korrekt, ville Jack Sparrow være omkring 30-40 år gammel i løbet af de første film. Da filmene ikke nødvendigvis følger et præcist tidsforløb, kan det dog være svært at bestemme hans nøjagtige alder. Men det er tydeligt, at han er en erfaren pirat med mange år til søs bag sig.

Er Johnny Depp med i Pirates 6?

Der har været mange rygter og spekulationer omkring Johnny Depps medvirken i en sjette “Pirates of the Caribbean”-film. På nuværende tidspunkt er der ikke nogen officiel bekræftelse på, at Johnny Depp vil vende tilbage som Jack Sparrow i en sjette film. Nogle rygter antyder, at studiet bag filmene, Disney, overvejer at lave en reboot af franchisen uden Depp. Dette betyder, at det stadig er uklart, om Johnny Depp vil vende tilbage som Jack Sparrow i en fremtidig film.

Har Jack Sparrow en søn?

I “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, som er den femte film i franchisen, bliver det afsløret, at Jack Sparrow ikke har en søn. Men filmen introducerer en ny karakter ved navn Henry Turner, der er søn af Will Turner og Elizabeth Swann. Selvom Jack Sparrow ikke har en biologisk søn, har han et venskabeligt og mentorlignende forhold til Henry Turner i filmen.

Er Blackbeard Jack Sparrows far?

Nej, Blackbeard, spillet af Ian McShane i “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”, er ikke Jack Sparrows far. Jack Sparrows far er faktisk kaptajn Edward Teague, der spilles af Keith Richards fra Rolling Stones. Edward Teague er den tidligere piratlord for Madagaskar og far til Jack Sparrow. Han optræder i “Pirates of the Caribbean: At World’s End” og “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”. Selvom Jack og Blackbeard har deres konflikter og interaktioner i den fjerde film, er de ikke relateret.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!