Twilight film i rækkefølge

Twilight-filmserien er en populær romantisk fantasy-franchise, der har opnået stor succes og en dedikeret fanbase siden den første film i 2008. Baseret på bogserien af Stephenie Meyer følger filmene historien om Bella Swan, en almindelig teenager, der flytter til den lille by Forks og forelsker sig i den mystiske Edward Cullen, der viser sig at være en vampyr. Serien fokuserer på deres kærlighedsforhold og de udfordringer, de står over for, mens de navigerer i en verden fuld af vampyrer, varulve og andre overnaturlige væsener.

Franchisen består af fem film, der hver udforsker forskellige aspekter af Bella og Edwards forhold samt de farer og konflikter, der truer deres kærlighed. Filmene byder på en blanding af romantik, drama, action og fantasy-elementer, hvilket giver dem en bred appel til forskellige aldersgrupper og interesser.

  1. Twilight (2008) 
  2. Twilight: New Moon (2009) 
  3. Twilight: Eclipse (2010) 
  4. Twilight: Breaking Dawn – Part 1 (2011) 
  5. Twilight: Breaking Dawn – Part 2 (2012)

Hovedrollerne i Twilight-serien spilles af Kristen Stewart (som Bella Swan), Robert Pattinson (som Edward Cullen) og Taylor Lautner (som Jacob Black, en varulv og Bellas nære ven). Serien har opnået stor succes både kommercielt og blandt fans og har været medvirkende til at skabe en genopblussen af interesse for vampyrer og overnaturlige fortællinger i populærkulturen.

Twilight Trailers i rækkefølge

Twilight (2008) 

Twilight: New Moon (2009) 

Twilight: Eclipse (2010) 

Twilight: Breaking Dawn – Part 1 (2011) 

Twilight: Breaking Dawn – Part 2 (2012)

 

Hvor gammel er Bella fra Twilight i dag?

Bella Swan, hovedpersonen i Twilight-serien, bliver spillet af skuespillerinden Kristen Stewart. Kristen blev født den 9. april 1990, hvilket gør hende 33 år gammel i dag, da vi tager udgangspunkt i den nuværende dato 5. april 2023. Bella Swan selv er en fiktiv karakter, og hendes alder vil ikke ændre sig. I starten af bøgerne og filmene er Bella 17 år, og hun bliver 18 i løbet af serien.

Er Twilight uhyggelig?

Om Twilight er uhyggelig eller ej, er et subjektivt spørgsmål og kan variere fra person til person. Twilight er en romantisk fantasy-serie, der involverer vampyrer og varulve. Selvom der er nogle overnaturlige elementer og actionscener, fokuserer serien primært på forholdet mellem Bella og Edward, en vampyr, og er ikke designet til at være en horrorfilm. Der kan dog være visse scener, som nogle seere kan finde uhyggelige, men generelt anses Twilight for at være en romantisk og overnaturlig drama snarere end en skræmmende fortælling.

Hvor gammel er Edward Cullen i virkeligheden?

Edward Cullen er en fiktiv karakter i Twilight-serien og bliver spillet af skuespilleren Robert Pattinson. Robert blev født den 13. maj 1986, hvilket gør ham 36 år gammel i dag, da vi tager udgangspunkt i den nuværende dato 5. april 2023. Som en fiktiv vampyr er Edward Cullens alder meget forskellig. Han blev født i 1901 og blev forvandlet til en vampyr i en alder af 17. I Twilight-universet er han altså mere end et århundrede gammel, men hans udseende forbliver det samme, da vampyrer ikke ældes.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!