1-2 Dages Fragt Til 29,-

GRATIS FRAGT OVER 400,-

KUNDESERVICE

23417857 - Hverdage 9-17

BYTTESERVICE

30 dages returret

Fortnite Funko Pop figurer

Her har vi de nyeste Fortnite Funko pop figurer. Vi har samlet de mest populære figurer, fra det mest populære spil Fortnite. Figurene er fra Funko pop og er fremstillet af vinyl. Figurene er designet ud fra Fortnites mange kendte karakter. Figurene er ca. 10 cm høje og har præcise detaljer fra karakterenes oprindelse.

Fortnite i 2018

I spilles går det ud på, at være den sidste overlevende ud af 99 andre. Spillerne skydive på en lille ø, er udstyret med en økse og skal på jagt efter våben, samtidig undgå en dræbende storm. Efterhånden som spillere bliver elimineret, bliver spilområdet også mindre, hvilket betyder at spillerne sættes tættere på hinanden. Opdateringer blinker regelmæssigt på skærmen og beskriver, hvordan en anden spiller blev dræbt “X dræbte Y med en granat”. Hvert spil tager ca. 20 minutter. Der kan findes forskellige karakter i spillet og det her Fortnite Funko Pop figurer er i spil.

Fortnite blev udgivet i juli 2017, hvor det kom i to versioner: Fortnite: Save The World (tidligere kendt som Just Fortnite, som du skal betale for), og den gratis Fortnite: Battle Royale – den mest populære, der mere end 40 millioner mennesker der har downloadet.

Hvorfor er Fortnite så populært?

Fortnite Battle Royale er et spil for overlevelse, hvilket betyder at for at vinde skal du besejre de andre 99 online spillere i spillet. Dette konkurrencedygtige element tilføjer et spænding i spillet, og spillere skal også undgå at blive fanget i den ydre storm for at forblive i spillet.Der er regelmæssige nedtællinger til når stormen nærmer sig.Fortnite har farverige animationer og grafikken appellere til yngre brugere. Fortnite vil snart blive udgivet på mobile enheder. Find din Fortnite Funko Pop Figur og smid den i kurven.

Kontaktinfo

Adresse:
Under Kastanien 69, 7500 Holstebro
E-mail: kontakt@merchshark.dk
CVR nr.: 40092064

Kundeservice

Telefon: 23 41 78 57
Mandag-Fredag: 10:00-17:00

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder
10 rabat - spidermand - optimeret

Tak fordi du tilmeldte dig, vores nyhedsbrev! Vi sender dig en rabat kupon inden for de næste 5-10 minutter.

0
Din Kurv