Peter Plys bamse – 16 cm

120,00 Kr.

På lager

Køb før 15:00 og modtag i morgen (kun hverdage)

Vi sender stadigvæk pakker! :)

RETURNERING & FRAGTPRISER

MerchShark Trustpilot

betalingsmulighederne

Produktinformation

  • Baseret på karakteren: Peter Plys
  • Størrelse: 16 cm
  • Officielt licenseret af: Disney
  • Materiale: Plush
  • Fyld: Bomuld

Peter plys bamsen har små øre, små sorte øjne, en lille snude og en rød trøje med ordet “Pooh”.

Beskrivelse

Tag på opdagelse med dit Peter Plys bamse

Lille, blød og sød er den fine bamse i figur af A. A. Milnes elskede Peter Plys plysdyr. Nu kan du tage på eventyr i Hundredemeterskoven med din hel egen bamsebjørn.

Den lille, søde bjørn i rød bluse er ikke alene blød og fin, men giver også anledning til mange timers leg – især for børn, der kender de små historier om Peter Plys og hans venner.

Bjørnekram til Peter Plys bamsen

Den lille bamse er bare 16 centimeter høj, hvilket betyder, at den let kan puttes i seng med de mindste uden at fylde for meget og komme i vejen. Den har den helt rigtige størrelse til at komme med i tasken eller hånden, når I skal på tur, og det er den perfekte kammerat til et rigtigt bjørnekram, hvis der er brug for det.

Den elskelige figur med de mange spørgsmål og store kærlighed til verden og sine venner er den oplagte krammeven for de mindste og en god putteven for de lidt større. Bamsen er både blød og fin med sin gule farve og sorte snude.

Winnie the Poo er Peter Plys bamsens navn

Fordi Peter oprindeligt er en engelsk figur under navnet Winnie the Poo, er det helt naturligt netop det navn, der står på maven af denne lille bamse.

For de helt små er det et oplagt kælenavn, og for de større giver det anledning til at lære de første ord på engelsk.

Ligesom den oprindelige bjørn i historierne er denne lille plysbjørn fuld af kærlighed og umiddelbarhed, der gør ham til en favorit blandt børn i alle aldre.

Lad Peter Plys følge din lille datter eller søn ud i verden som den bløde og loyale ven, han også har været for så mange andre børn i fortiden.

Uanset din alder så vil denne Peter Plys bamse give dig glæde, med den lille søde krop. Peter Plys, handler nemlig om kærlighed og venskab. Babyer skal føle sig trygge ved sengetid. Denne lille bamse kan gøre et hvert barn tryg og komfortable både om dagen og også når det gælder sengetid. Bamsen er perfekt til børn eller som en gave til andre.

Han er også en super blød og den bedste putte partner! Tag den søde Disney karakter med dig overalt for at sikre, at lykke er spredt over hele verden!

Bedste kramme partner, simpelt og sød, denne Peter Plys bamse er nuttet fra top til tå og fyldt med charme. Bamsen er 16 centimeter høj og fyldt med fantasi og er den bedste og mest elskelige kammerat til dit barn.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Peter Plys bamse – 16 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre!

Kontakt

Email: Kontakt@merchshark.dk
Telefon: 31 33 26 06
Mandag-Fredag: 10:00-17:00

Adresse:
Merchshark.dk Aps
Kjeldmarksvej 2
7600 Struer

CVR: 40092064

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder