Far Gris bamse – 30cm

199,00 Kr.

(2 kundeanmeldelser)

På lager

Køb før 15:00 og modtag i morgen (kun hverdage)

RETURNERING & FRAGTPRISER

MerchShark Trustpilot

betalingsmulighederne

Produktinformation

 • Baseret på karakteren: Far Gris
 • Størrelse: 30 cm fra top til tå
 • Licenseret af: Cartoon Networks
 • Materiale: Plush
 • Fyld: Bomuld

Far gris bamsen har et mørkeblåt slips, turkis tøj, en lille orange taske, runde briller og sorte sko.

Beskrivelse

Far Gris bamse – En beskyttende bamse

Er dit barn også helt legesyg med farmand og kan ikke tåle tanken om at forlade faderforbilledet. Det er rigtig hyppigt, at børn i den tidlige alder kan blive ramt af en stor kærlighed for både deres mor og far, så de næsten ikke kan undvære hverken den ene eller den anden. Det kan derfor være rigtig almindeligt, at barnet bliver helt trist, hvis far ikke er i nærheden og begynder at græde. Derfor er Far Gris bamsen en rigtig god mulighed for at sørge for, at barnet altid vil have en faderolle på sig, selv når det er helt alene.

Far Gris – en del af Gurli Gris familien

Far Gris bamsen er en del af den kendte Gurli Gris familie, der har medvirket i deres egen tv-serie. Alle børn elsker derfor Gurli Gris og hele familien. I tv-serien er Gurli Gris ligesom alle andre 4-årige. Hun går til legekammerater, elsker at klæde sig ud, sover med sin bløde bamse og kan altid snakke med sin far, når hun bliver irriterede på hendes yngre søskende. Børnene kan afspejle sig i Gurli Gris, og det er derfor barnets rigtig gode ven.

Hvem er Far gris?

Far Gris, er Gurli og Gustavs far og Mor gris mand. Han er meget munter. Han leger meget med Gurli gris og gustav gris. Han kan lide at læse sin avis og er meget begejstret for tanken om bilrejser. Derudover elsker han cookies og chokoladekage. Gurli Gris griner tit af far gris fordi han har en så stor mave, og han er nogle gange er lidt grumpy, især når han ikke kan huske, hvor han forlod sine briller. Han hader at komme i form og tror, ​​at hans fede mave er “ren muskel”. Han arbejder på et kontor med Hr. Kanin og fru kat. Far gris god til at danse, samt at være en fremragende dykker. Far Gris kan også spille på harmonika. Hans rigtige navn er ikke afsløret, som Mor gris. Så Gurli kalder bare ham “Far”.

Far gris bamsen er en rigtig god krammepartner til dit barn. Smid ham i kurven så dit barn har en dejlig rund krammepartner.

2 anmeldelser af Far Gris bamse – 30cm

 1. Peter

  Fin bamse og hurtig levering.

 2. Niels

  God kvalitet! Min datter er glad for den.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre!

Kontakt

Email: Kontakt@merchshark.dk
Telefon: 31 33 26 06
Mandag-Fredag: 10:00-17:00

Adresse:
Merchshark.dk Aps
Skivevej 177
7500 Holstebro

CVR: 40092064

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder