Harry Potter bamse – 20 cm

199,00 Kr.

(1 kundeanmeldelse)

På lager

Køb før 15:00 så sender vi samme dag

SE FRAGTPRISER

MerchShark Trustpilot

betalingsmulighederne

Produktinformation

“You’re a wizard, Harry.”
  • Baseret på karakteren: Harry Potter
  • Størrelse: 20 cm
  • Officielt licenseret af: Harry Potter
  • Materiale: Plush
  • Fyld: Bomuld

Harry potter bamsen har det kendte harry potter tøj, briller og ar i panden. Bamsen har ret gode detaljer fra Harry Potter karakteren.

Beskrivelse

Tag på eventyr med en Harry Potter bamse

Har du en lille læsehest derhjemme, som trænger til noget, der kan pynte blandt puderne eller sammen med bøgerne på reolen? Eller måske er du selv en læsehest, der vil forkæle sig selv med et strejf af god gammeldags nostalgi.

Den søde lille plushie er 20 centimeter høj og perfekt at have siddende og pynte derhjemme. Den er af dejlig blød bomuld og forestiller vores alle sammens yndlingstroldmand. Harry Potter bamsen har både den velkendte Gryffindorkappe, det lynformede ar og de store kluntede briller.

Du får 30 dages returret og hurtig levering, så den her plushie kan være en god idé, hvis du står og mangler en lille sød gave til nogen, du holder af. Hvis de ikke kan lide den – hvem ved, måske er de Slytherins – kan den let sendes tilbage, medmindre du ikke selv ender med at tage den med hjem.

Hold liv i fantasien

Harry Potter er en uforglemmelig bogserie, som langt de fleste børn og unge i dag stifter bekendtskab med gennem deres opvækst. Dermed er Harry også kommet på niveau med Peter Plys og alverdens andre figurer fra børnebøger, når det gælder merchandise.

Hvem kunne ikke godt tænke sig at være ligesom Harry? At modtage et mystisk brev og blive optaget på en skole fyldt med magi og mysterier at opklare. Derfor er Harry Potter bamsen en god måde at lade dit barn udfolde sig. Med bamsen kan de lege de magiske eventyr ud i livet.

Eller du kan selv holde liv i den barnagtige glæde ved at have en plushie selv, som kan sidde og minde dig om alle de gode eventyr, du læste for snart mange år siden – og som det måske er på tide, at du får læst igen?

1 anmeldelse af Harry Potter bamse – 20 cm

  1. Stine

    Super god kvalitet!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre!

Kontakt

Email: Kontakt@merchshark.dk
Telefon: 31 33 26 06
Mandag-Fredag: 10:00-17:00

Adresse:
Merchshark.dk Aps
Skivevej 177
7500 Holstebro

CVR: 40092064

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder