Batman 3D lampe

249,00 Kr.

På lager

RETURNERING & FRAGTPRISER

MerchShark Trustpilot

betalingsmulighederne

Produktinformation

  • Karakter: Batman – Bruce Wayne
  • CE-mærket
  • Input Volt: 4.5V-5V
  • Strøm: USB kabel (Inkluderet)
  • Mulighed for batterier: 3x AA batterier (Ikke inkluderet)
  • Fjernbetjening: Skifter til 7 forskellige farver
  • Materiale: Akryl
  • Energibesparende LED lampe
  • Overophedes ikke, sikker at røre.

 

Beskrivelse

Batman 3D lampe

Batman og 3D – kan det blive bedre? Umiddelbart lyder det i hvert fald som to ting mange børn vil elske at have inde på deres eget værelse. Uanset om du har en lille dreng eller pige kan denne lampe give meget glæde med sit seje design, og den vil uden tvivl også falde i god smag blandt unge og voksne, der allerede er dedikerede fans af DC og Batman.

Illusionen af 3D

Hvis du overvejer at købe en unik Batman 3D lampe er det vigtigt, at du forstår, hvordan den fungerer. Lampen afgiver en 3D-effekt, det vil sige at den altså ikke i sig selv er 3D, men er designet til at skabe en illusionen af 3D. Den er lavet ud af et optisk fladt akryl panel med laserindgravering, og dette giver altså illusionen.

Uanset hvad kan illusionen af 3D give en super fed effekt i børneværelset, især hvis lampen skal stå tændt om natten. Du kan være helt sikker på, at Batman nok skal vove over familiens yngste poder og beskytte dem mod monstrene under sengen.

Styr helt selv farverne

Har din søn eller datter en yndlingsfarve, som skal være på ALT? Så er der gode chancer for, at du også kan få farven på den nyindkøbte Batman 3D lampe. Den kan nemlig indstilles via en fjernbetjening til at lyse i en af syv forskellige farver. Alle de ’store’ farver er der: Blå, grøn, gul, rød og endda lilla.

Dermed kan lampen komme til at passe perfekt til de fleste børn. Har du flere børn, der gerne vil have Batman til at stå og vogte på deres værelse, kan de endda få hver deres version af lampen og dermed få en følelse af, at lampen er helt unik og deres egen.

Denne 3D lampe er lavet af et optisk fladt akryl panel med laserindgravering, som i sidste ende giver en fantastisk 3D visuel effekt. Lampen er ikke 3D, men afgiver en 3D effekt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Batman 3D lampe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre!

Kontakt

Email: Kontakt@merchshark.dk
Telefon: 31 33 26 06
Mandag-Fredag: 10:00-17:00

Adresse:
Merchshark.dk Aps
Skivevej 177
7500 Holstebro

CVR: 40092064

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder