Pikachu Kasket – Pokémon Cap

149,00 Kr.

På lager

Køb før 15:00 og modtag i morgen (kun hverdage)

RETURNERING & FRAGTPRISER

MerchShark Trustpilot

betalingsmulighederne

Produktinformation

  • Baseret på Serien/ spillet: Pokémon GO
  • Størrelse: One-size
  • Justerbar med: Nakkerem
  • Materiale: Bomuld
  • Køn: Unisex

Beskrivelse

Spred glæde med en Pikachu kasket

Pikachu – jeg vælger dig! Denne gang i form af en supersej kasket, med motiv af Pikachu + ører. Den lille glade pokemon er afbildet på denne kasket, hvilket gør, at det spreder smil og sprede hos dem, der møder bæreren af kasketten. Det er den effekt, Pikachu har på sine omgivelser.

Vil du også give et bidrag til den gode stemning, så kan du for eksempel gøre det ved at tage sådan en kasket på. Du kan også gøre det ved at forære en til et barn, som uden tvivl straks vil sætte den på sit hoved.

Den herlige Pikachu kasket

Den lille gule Pikachu var en af de første Pokémons, som vi stiftede bekendtskab med dengang tilbage i slut-halvfemserne, da Pokémon indtog verden. Nu her i den anden popularitetsbølge sidder han stadig sikkert på førstepladsen som den absolut mest berømte og ikoniske Pokémon af dem alle.

Ashs lille trofaste ven er da heller ikke til at stå for. Heller ikke når han pryder en kasket. Når et mindre barn bærer den, så kan der ske det, at barnet forvandles til Pikachu, og rollelegen kan føre barnet ind i Pokémon-universet. 

Et større barn eller en voksen vil bare elske at have en Pikachu kasket på hovedet. Den er ikke bare et praktisk hovedtøj, der kan skygge for sol og skærme mod regn – det er selveste Pikachu, der sidder på den.

Bestil en Pikachu cap

Mon ikke, du har en lille eller større Pikachu fan i dit netværk, som kunne ønske sig sådan en Pikachu kasket? Bestil en eller flere af dem – og glem ikke at bestille en til dig selv også. Alle kan bære en Pikachu cap – og vil helt sikkert gøre det med både glæde og stolthed. Den kan bruges både som e praktisk hovedbeklædning og som et stykke udklædningstøj med mange timers god leg i.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pikachu Kasket – Pokémon Cap”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre!

Kontakt

Email: Kontakt@merchshark.dk
Telefon: 31 33 26 06
Mandag-Fredag: 10:00-17:00

Adresse:
Merchshark.dk Aps
Skivevej 177
7500 Holstebro

CVR: 40092064

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder