TILBUD UDLØBER

12%
★★★★★

Disney Frozen lille skoletaske – 3D

139,95 Kr. 159,00 Kr.

Kun 4 på lager 1-2 dages fragt til 29 Kr.

all_payment_logo
contact image

Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne Man. - Fre. 10:00-17:00

delivery-truck-white

Leveringsdato: 

tirsdag, 7 feb. -

 onsdag, 8 feb.

delivery-truck

Gratis fragt v/500

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

  • Licenseret af: Disney Frozen
  • Karakter: Elsa & Anna
  • Størrelse: 25 x 31 x 10 cm
  • Materiale: 67% polyester / 33% eva

Disney Frozen Skoletaske

Skoledagen bliver bare lidt bedre, hvis man har en sej Frozen skoletaske til alle sine skoleting, bøger og madpakke. Frozen-universet er enormt populært både blandt store og små, og de fleste kan skråle med på den iørefaldende titelmelodi ”Let it go”.

Med en rygsæk med motiver af karaktererne fra filmen skal skoletasken nok komme med hver eneste morgen!

Tag på eventyr med Elsa og Anna

Det skønne Disney-eventyr Frozen, Frost på dansk, har fortryllet både store og små. De skønne karakterers mod og vilje er ikke kun fascinerende, men også inspirerende. Særligt hovedpersonerne Elsa og Anna har fået alles hjerter til at smelte med deres skønne søskendebånd.

Med en Frozen skoletaske er det dejligt at pakke tasken til skoledagen, let at huske den om morgenen, og den kommer altid med hjem igen. Glæd en Frost-fan med en særligt udvalgt skoletaske, der gør det let at tage på eventyr med Elsa og Anna!

Frozen: Den mest populære Disney-film til dato

Frozen er til dato Disneys allermest populære film, og den er lavet som en fortolkning over det klassiske eventyr ”Snedronningen” af H.C. Andersen.

I filmen møder du søstrene Elsa og Anna, der begge er prinsesser i Arendal. Elsa har magiske is-kræfter, men hun formår ikke at kontrollere dem, så hun kommer til at fryse kongeriget ned. Hun flygter efter uheldet, og hendes gæve lillesøster Anna drager ud for at få hende hjem igen.

På hendes rejse møder Anna den sjove snemand Olaf, den hjælpsomme Kristoffer og hans rensdyr. Og selvfølgelig ender det skønne Disney-eventyr lykkeligt!

En praktisk rygsæk til skoledagen

En skoletaske er nødvendig, så alle sagerne til skoledagen let kan tages med. En rygsæk er et oplagt valg, det den gør det let at bære vægten og samtidigt have hænderne fri. Med en Frozen skoletaske er det både let at bære alle sagerne og se sej ud på samme tid. De praktiske rum gør det let og overskueligt, når tasken skal pakkes.

En Frozen skoletaske er også oplagt, hvis der skal pakkes lidt tøj og tandbørste til overnatninger hos venner og familie. Den kan nemlig lige rumme det mest nødvendige til en tur ud af huset.

MerchShark sørger for Frozen skoletasken

Hvis dit barn er vild med Frost, så er en skoletaske med Disneys mest populære film et perfekt valg! Her hos MerchShark kan du trygt købe en Frozen skoletaske, der nok skal vække glæde og begejstring. Gør skoledagen god med en sej rygsæk med Frozen-motiver!

2 anmeldelser af Disney Frozen lille skoletaske – 3D

  1. Kaja Hartmann (verificeret ejer)

    Hurtig levering og fin service.

  2. Thorkild Jensen (verificeret ejer)

    Flot taske, hurtig levering godt tilfreds med købet

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!