Skarpt udvalg af merchandise til hele familien

Fortnite vandpistoler

129,00 Kr.199,00 Kr.

  • Lilla vandpistol
  • Bazooka
Ryd
Køb før 15:00 og modtag i morgen (kun hverdage)

RETURNERING & FRAGTPRISER

MerchShark Trustpilot

betalingsmulighederne

Produktinformation

Vælg mellem 2 Fortnite vandpistoler!

Bazooka/ NERF SOAKER FORTNITE RL
Magasin: 200 milliliter
Størrelse: 8x68x29 cm
Skyder: Pumpemekanisme

Lilla vandpistol / NERF FORTNITE SP-L
Magasin:
218 milliliter
Inkluderet pile: 
6
Størrelse: 6.7x28x23 cm
Skyder: Hånddrevet

Beskrivelse

Seje Fortnite vandpistoler – Alletiders offline eventyr

Er dit barn helt vild med at spille computer, og er Fortnite det helt store hit, som bliver spillet ofte og generelt gået op i med liv og sjæl?

Så er han eller hun ikke alene om det. For der er mange, som er hoppet med på Fortnite-trenden, og det er en trend, som er kommet for at blive. Her på siden finder du farverige Fortnite vandpistoler, så dit barn kan gå til (vand)kamp i det fri med det sejeste våben.

Gør vandlegene lidt sjovere med Fortnite vandpistoler

Sommer og sol kalder også på timer med sjov og diverse vandlege i haven. Vandkamp er en af de mest populære vandlege, og det er en leg, som både voksne og børn kan deltage i. Det er tilmed en udendørs aktivitet, der kan bringe familien sammen. Geværer og pistoler har længe været et populært legetøj, for hvilket barn har ikke leget krig i haven som barn. Det er dog alligevel lidt federe, når der faktisk er noget, som bliver skudt afsted og rammer modparten.

Vand er en de mest ufarlige muligheder, men det er stadig utroligt underholdende. Særligt Fortnite vandpistoler kan være med til at sikre, at det bliver lidt sjovere for børnene, når de skal være udenfor for at lege og derved forlade computerskærmen. Spillet er nemlig en del af deres verden, så de vil hurtigt kunne sætte sig ind i legen med vandgeværerne. Børnene vil desuden helt sikkert kunne genkende farver og form på våbnene fra det populære computerspil, og de vil ligeledes hurtigt finde glæde i at lege udenfor med en pistol, shotgun eller bazooka.

Lad dit barn gå på missioner i haven med vennerne

Fortnite handler om at gå på missioner i samarbejde med andre spillere. Det kan være missioner som at beskytte overlevende eller gå i kamp mod andre væsner. Det giver en Fortnite vandpistol på samme måde mulighed for. Haven kan hurtigt forvandles til en bane, hvor der skal kæmpes for at de gode vinder. Vennerne vil også synes, at det er sjovt, og børnenes interne forhold vil uden tvivl kunne styrkes af en anderledes og udfordrende omgang vandkamp. Der vil blive lagt strategier, grinet og hvinet, når de leger med Fortnite vandpistoler i haven, og de kan i samarbejde løse nogle af de diverse fantasi-missioner, som de har fundet på.

Vandpistoler for enhver smag – til hver en tid

Når børnene (eller de voksne) skal ud i den ultimative vandkamp, så gælder det også om at have det sejeste udstyr. Når du vælger at købe en Fortnite vandpistol, så kan du vælge alt fra den store Bazooka til den lidt mindre, men hurtige, shotgun. Uanset hvad så kan en vandkamp med en Fortnite pistol give glæde til store som små. Vandpistolen er også et meget fleksibelt stykke legetøj. Vandvåbnene kan bruges i haven derhjemme, men de kan dog også medbringes på stranden eller medbringes i kufferten til sommerferien sydpå.

Fortnite vandpistoler bliver uden tvivl sommerens helt store hit, så find det perfekte eksemplar lige her på siden, og glæd et barn eller en barnlig sjæl, du har kær.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fortnite vandpistoler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre!

Kontakt

Email: Kontakt@merchshark.dk
Telefon: 31 33 26 06
Mandag-Fredag: 10:00-17:00

Adresse:
Merchshark.dk Aps
Kjeldmarksvej 2
7600 Struer

CVR: 40092064

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder