TILBUD UDLØBER

Populær 30%
★★★★★

Gustav Gris bamse – 50cm

139,95 Kr. 199,00 Kr.

På lager 1-2 dages fragt til 29 Kr.

all_payment_logo
contact image

Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne Man. - Fre. 10:00-17:00

delivery-truck-white

Leveringsdato: 

tirsdag, 5 jul. -

 onsdag, 6 jul.

delivery-truck

Gratis fragt v/500

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

  • Baseret på karakteren: Gustav Gris
  • Størrelse: 50 cm
  • Licenseret af: Cartoon Networks
  • Materiale: Plush
  • Fyld: Bomuld

Denne Gustav Gris bamse vil med garanti skabe glæde hos næsten hvert et barn, der har set den populære TV-serie ”Gurli Gris”.

Det er altid sjovt at købe en gave, der vækker minder eller genkendelighed for barnet, som denne bamse sandsynligvis vil gøre hos de fleste.

Med sine mange aspekter er serien populær hos børn i mange forskellige aldersgrupper. Dermed vil den være en oplagt gave, hvad end du skal forkæle en lille ny, eller du skal fejre en 6-års fødselsdag.

Den helt rette bamsestørrelse

Dette Gustav Gris plysdyr, er, udover at være sjovt og glædespredende, også den optimale størrelse. Denne måler blot 30 centimeter, hvilket vil sige, at barnet snildt selv kan slæbe den med sig rundt, hvad end det er børnehavetid eller den skal med på ferie. Dog gør størrelsen også, at den kan komme med som sovedyr i sengen, uden at fylde for meget.

Bløde materialer skaber tryghed

Gustav Gris bamsens bløde overflade gør, at dette er det perfekte krammedyr for barnet. Selv hans dinosaur, der holdes i armene, er lavet i samme materiale. Det bløde materiale kan være både rart samt skabe tryghed, hvis barnet skal sove eller har brug for trøst, når han eller hun er lidt mut. Ydermere er fyldet, der er proppet ind i bamsen, lavet i bomuld, hvilket gør, at den ikke blot bliver blød på ydersiden, men også bliver blød at kramme.

Et populært valg hos drenge og piger

Lige så vel som storesøster Gurli Gris er populær for både drenge og piger, er lillebror Gustav også et hit på hele spektret. Denne Gustav Gris bamse kan derfor falde i god jord, hvad end det er en lille dreng eller en lille pige, der er heldig at blive forkælet med det bløde Gustav Gris plysdyr. Er bamsen et kæmpehit, kan man altid udvide samlingen med den matchende Gurli gris bamse.

Find den perfekte størrelse Gustav Gris bamse til dit barn. Gustav Gris (Også kaldt “Gustav”) er Gurli gris lillebror og tritagonisten af Gurli Gris.  Gustav er 2 år gammel og elsker at lege med sin store søster Gurli, selv når hun bosser rundt med ham. Gustavs yndlings ting er hans lille Hr. Dinosaur. Hr. Dinosaur er lavet af plastic, det er næsten umuligt at ødelægge ham (ikke lavet af plastic på bamsen) . Gustav bærer rundt på Hr. Dinosaur over alt, han elsker nemlig den. Smid Gustav Gris bamsen i kurven, det vil dit barn eller barnebarn elske!

1 anmeldelse af Gustav Gris bamse – 50cm

  1. Kate christensen

    super flot service findes ikke meget bedre noget sted kan varmt anbefales at handle der

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!

Gratis fragt
Chance for 500,-
5% rabat
Prøv igen
Chance for 500,-
Ritter Sport🍫
Vind 500 kr. til dit næste køb

Drej på hjulet og vind chancen for 500 kr. gavekort fri fragt - Ritter Sport eller 5% rabat på din første ordre.

Når du tilmelder dig, vil du automatisk modtage vores nyhedsbrev med masser af gode tilbud og alt det nyeste på shoppen.