Skarpt udvalg af merchandise til hele familien

Gurli Gris sengetøj til børn – 100x135cm

199,00 Kr.

På lager

Køb før 15:00 og modtag i morgen (kun hverdage)

RETURNERING & FRAGTPRISER

MerchShark Trustpilot

betalingsmulighederne

Produktinformation

  • Baseret på børneserien: Gurli Gris
  • Indeholder: 1 Dynebetræk og 1 pudebetræk
  • Dynebetræk størrelse: 100x135cm
  • Pudebetræk størrelse: 40x60cm
  • Materiale: 100% bomuld

Beskrivelse

Få den populære Gurli gris som sengetøj

Er dit barn glad for Gurli gris? Nu har du mulighed for at gøre det lidt sjovere at komme i seng ved at købe Gurli gris sengetøj til dit barn. De fleste mindre børn er glade for den populære gris, der går lige i hjertet på de små poder. Dit barn vil uden tvivl elske at sove i det behagelige sengesæt. 

Sov dejligt i Gurli gris sengetøj

På et børneværelse skal alt være i børnehøjde, og her skal der være rum for leg og kreativitet. Derfor er det sjovt for børn at have sengesæt med motiver, som de er særligt fascinerede af. Med alderen bliver de efterhånden mere bevidst om farver, motiver og generelt værelsets udsmykning. Sengetøj er derfor noget, du særligt bør vægte højt hos dit barn. Et sjovt sengesæt med yndlingsfiguren fra fjernsynet kan gøre sengetiderne lidt nemmere at overholde, når dynen er indbydende. Er dit barn ligesom så mange andre børn glad for den populære Gurli gris, kan du netop give ham eller hende et sengetøj med motivet. Den populære gris fra tv-serien Gurli gris er efterhånden blevet et fast inventar på samtlige børneværelser. Derfor vil dit barn sikkert elske at ligge i Gurli gris sengetøj, så den sjove figur kan være en del af natterutinerne og supplere alt legetøjet. 

Gurli gris er både for drenge og piger og kan derfor være en oplagt gaveidé, hvis du gerne vil supplere de sjove gaver med en lidt blødere og mere praktisk gave. Uanset hvilket barn, du skal forære sengesættet til, vil det med sikkerhed falde i god jord. I Gurli gris sengesættet får du både Gurli gris dynebetræk og Gurli gris pude. Sengesættet er i 100% bomuld og passer perfekt til et juniordynesæt. Køb det fine sæt og gør sengen endnu sjovere for dit barn.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gurli Gris sengetøj til børn – 100x135cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre!

Kontakt

Email: Kontakt@merchshark.dk
Telefon: 31 33 26 06
Mandag-Fredag: 10:00-17:00

Adresse:
Merchshark.dk Aps
Kjeldmarksvej 2
7600 Struer

CVR: 40092064

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder