TILBUD UDLØBER

26%
★★★★★

Spider-man actionfigur – Marvel

169,00 Kr.

Kun 1 på lager 1-2 dages fragt til 29 Kr.

all_payment_logo
contact image

Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne Man. - Fre. 10:00-17:00

delivery-truck-white

Leveringsdato: 

Fredag, 9 jun. -

 Mandag, 12 jun.

delivery-truck

Gratis fragt v/500

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

  • Baseret på superhelten: Spider-man
  • Film: Far From Home
  • Størrelse: 30 cm
  • Officielt licenseret af: Marvel

Spiderman Actionfigur

Marvel universet er spækket med de sejeste figurer og personligheder, som børn og unge (og deres voksne) fascineres af. Til drengen eller pigen, der har Spiderman som favorithelt, vil denne actionfigur med sikkerhed blive et hit. Figuren er designet til at blive leget med, og den kommer til få opmærksomhed fra vennerne, når den står på et fremtrædende sted på børneværelset.

Det gør kun figuren endnu mere betagende, at den er officielt licenseret af Marvel. Det vil sige, at det amerikanske medie har godkendt designet af figuren.

Lavet til at efterligne Tom Holland fra filmen ”Far From Home”

Den store Spidermanfan vil med det samme kunne se, at actionfiguren er lavet til at efterligne skuespilleren Tom Holland, der spiller den ikoniske helt (Peter Parker) i flere Spidermanfilm – herunder ”Homecoming” og ”Far From Home”.

Spiderman actionfiguren er lavet med de flotteste detaljer og farver, som nok skal imponere både dreng og pige. Marvel figuren er designet til at blive brugt som legetøj. Både ben og arme kan bøjes, og dit barn kan således leve sig helt ind i det magiske univers.

Spiderman actionfigur til de sjoveste lege

Figurer er geniale merchandises, da de kan bruges til alt fra pynt til leg. Din søn eller datter kan forestille sig, hvordan Peter Parker udvikler sig til helten, der er i stand til at klatre på husmure. Og sammen med familie eller venner kan der laves de mest fortryllende lege, hvor dit barn gengiver scener fra de udødelige Marvel film og serier.

Actionfiguren kan tages med i daginstitution eller skole, og den kan nemt blive pakket med i en kuffert, når familien tager på ferie. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad figuren kan inspirere dit barn til.

Vælg de bedste Marvel merchandises til fødselsdag og jul

Når du køber produkter hos MerchShark, er du sikker på at give dig selv, en ven eller dit barn de bedste merchandises. Alle produkter i sortimentet er lavet af sunde og slidstærke materialer, så du eller den heldige gavemodtager kan få glæde af sit personlige tilbehør i mange år frem.

Skulle den seje Spiderman actionfigur blive beskidt efter at have været leget med udenfor, er den nem at tørre af. Den blanke overflade på figuren gør den let at vedligeholde, så den fremover kan fortsætte med at pynte på børneværelset.

Køb Peter Parker figuren til en konkurrencedygtig pris

Du eller dit barn får masser af kvalitet for pengene med den licenserede Spiderman actionfigur.

Det er langt fra alle helte og tegneseriefigurer, der opnår samme prestige og popularitet som Spiderman. Det var tilbage i år 1962, at helten for første gang blev nævnt i en tegneserie, og siden da har Spidermans succes kun været tiltagende. Alle børn og unge kender figuren, og alle mænd og kvinder kender de seje superkræfter.

Med Spiderman actionfiguren får du merchandise, der kommer til at bringe stor værdi for dig eller modtageren af gaven år efter år.

Actionfiguren kan købes til en skarp pris, så du kan bruge den som den bedste overraskelse til den passionerede Spidermanfan.

1 anmeldelse af Spider-man actionfigur – Marvel

  1. Pia

    Sej actionfigur og hurtig levering, tak!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!