TILBUD UDLØBER

Populær
★★★★★

Spiderman lampe – 3D natlampe

199,99 Kr.

Kun 4 på lager 1-2 dages fragt til 29 Kr.

all_payment_logo
contact image

Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne Man. - Fre. 10:00-17:00

delivery-truck-white

Leveringsdato: 

tirsdag, 29 nov. -

 onsdag, 30 nov.

delivery-truck

Gratis fragt v/500

Lag

Dansk webshop

return

90 dages returret

  • Karakter: Spider-man
  • Størrelse: 25 cm
  • Bruger 3 x AAA batteri (ikke inkluderet).
  • CE-mærket
  • Energibesparende LED lampe
  • Overophedes ikke, Sikker at røre

Lad den sejeste Spider-man lampe lyse i natten

Det er ikke alle, der er glade for totalt mørke i soveværelset, så hvorfor ikke lade den sejeste Marvel-helt våge over sengen med lys i forskellige farver i form af denne Spider-man lampe?

Med den super seje Spider-man lampe vil enhver sand fan sove trygt hele natten. Den heroiske edderkoppemand i 3D effekt skaber den perfekte illusion af selveste Spidy, der sidder på hylden og holder vagt.

Marvel Spiderman natlampe til enhver fan

Det er ikke kun i soveværelset, at den fede Spiderman 3D lampe illusion kan sprede vaskeægte superheltestemning – den passer ind i alle rum. Det smarte design sørger for en gennemført 3D effekt, når lampen tændes i mørket og illusionen af, at Spiderman sidder på hylden og holder øje med verden bringes til live med de skiftende farver.

Alt efter om lyset skal fungere som en Spiderman natlampe eller være en del af indretningen et andet sted, så kan du indstille farven på lyset, så det passer til dit behov.

Hold din Spiderman lampe kørende med batteri eller USB

Den lækre lampe kan både lyse ved hjælp af batterier, men kan også let tilsluttes din computer via UBS porten, hvis det er nødvendigt. Det betyder, at der ikke er grund til panik, selv om batterierne bliver trætte lige før sengetid.

Desuden kan du let og hurtigt indstille lampen til at lyse konstant i en af de seks farver – eller vælge den syvende indstilling, der sørger for et konstant skift mellem de seks. Det giver muligheden for at gøre din lampe er mere eller mindre iøjnefaldende.

Mangler du prikken over i’et i din superheltehule, så er denne skønne Spidy lampe det oplagte valg. Lad Spiderman lyse op og holde vagt over hele hjemmet med sine fede farver og seje 3D effekt.

Denne 3D lampe er lavet af et optisk fladt akryl panel med laserindgravering, som i sidste ende giver en fantastisk 3D visuel effekt. Lampen er ikke 3D!

@merchshark.dk Spiderman lampe #marvel #spiderman #merchandise #merch #dansk ♬ Spider-Man: No Way Home – Trailer Music – L’Orchestra Cinematique

1 anmeldelse af Spiderman lampe – 3D natlampe

  1. Fie

    Perfekt lampe til natbordet og hurtig levering!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!