TILBUD UDLØBER

Miles Morales figur – Spider-man Across The Spiderverse

229,00 Kr.

På lager 1-2 dages fragt til 29 Kr.

delivery-truck delivery-truck-white

 Leveringsdato: 

onsdag, 24 apr. -

 torsdag, 25 apr.

all_payment_logo
contact image

Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne Man. - Fre. 10:00-17:00

delivery-truck

Gratis fragt v/500

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

  • Baseret på karakteren: Spiderman – Miles Morales
  • Størrelse inkl. indpakning: 3.8 x 14.0 x 21.0 cm
  • Officielt licenseret af: Marvel
  • Alder: 4+

Til Fans af Spider-Verse: Miles Morales Figur

Nogle gange kan legetøj være mere end bare legetøj; det kan være en inspiration. Denne Miles Morales figur fra Spider-Man Across The Spiderverse er et vindue ind til et multivers af eventyr. Er du bekymret for, at denne figur ender med at stå uopmærksomt på en hylde? Tværtimod, med sit dynamiske design og actionklare positur er den skabt til leg og historiefortælling.

Bring Historierne til Liv

Med denne figur i hånden kan dit barn genskabe deres yndlingsscener fra Spider-Verse eller skabe deres egne episke eventyr. Denne Miles Morales er ikke kun en skikkelse, men et symbol på heltemod og mangfoldighed.

Skabt til Action

Figuren er designet til at tåle timevis af leg, med bevægelige led, der lader barnet positionere helten, præcis som de ønsker det. Nervøs for at detaljerne forsvinder med tiden? Denne figur er lavet med præcision og holdbarhed i tankerne.

En Samlerobjekt

Det er ikke kun børn, der vil elske denne figur. Samlere vil sætte pris på den autentiske gengivelse og kvaliteten, der gør denne Miles Morales til en fremtrædende figur i enhver Marvel samling.

Den Ultimative Gave

Uanset om det er til en fødselsdag, jul, eller bare fordi, er denne Miles Morales figur en gave, der vil blive husket og værdsat. Usikker på om den vil blive modtaget godt? Marvels univers har fans i alle aldre, og denne figur er ingen undtagelse.

Giv dit barn – eller den indre barnlige sjæl – en gave, der vil bringe Spider-Man ind i deres hverdag og hjælpe dem med at svinge sig fra fantasi til virkelighed. Lad Miles Morales springe ind i action og blive en del af eventyret i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Miles Morales figur – Spider-man Across The Spiderverse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!