TILBUD UDLØBER

Populær 33%
★★★★★

Minecraft t-shirt til børn – Creeper (6-12 år)

99,95 Kr. 149,00 Kr.

Ikke på lager

SE ANDRE VARIANTER
contact image

Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne Man. - Fre. 10:00-17:00

delivery-truck-white

Leveringsdato: 

Fredag, 12 aug. -

 Mandag, 15 aug.

delivery-truck

Gratis fragt v/500

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

 • Officielt licenseret af: Minecraft
 • Størrelser:
  6 år (116 cm)
  8 år (128 cm)
  10 år (140cm)
  12 år (152 cm)
 • Materiale: Bomuld

Minecraft t-shirt til børn

Er dit barn vild med spillet Minecraft? Så er denne Minecraft t-shirt til børn den perfekt gave eller hverdags-forkælelse til dit barn, som holder af det populære computerspil; Minecraft! En t-shirt har næppe været sejere end denne.

Den perfekte gave eller merchandise til Minecraft entusiasten

Hvis du leder efter den perfekte gave til dit barn, din nevø eller måske din venindes søn, som er vild med Minecraft, så kunne denne t-shirt meget vel være gaven, som de mangler! T-shirten der vil få venner, veninder og klassekammerater til at vende sig på gangen af bare ren misundelse.

En t-shirt i høj kvalitet

Med dette produkt får du en trøje i en dejlig, blød kvalitet, som barnet nemt og let kan bevæge sig i, uden nogen problemer. Produktet er perfekt til det aktive barn i skolegårde, såvel som til barnet der knuselsker sin computer. Dermed er denne Minecraft t-shirt til børn som skabt til barnet med en travl hverdag fuld af indtryk.

For børn er en t-shirt med sit yndlingsspil på, ikke blot en t-shirt, tværtimod, den kan betyde meget. Som fan af et spil, et produkt, et brand eller en person kan en t-shirt som denne vække glæde. Minderne fra, i dette tilfælde, spillet Minecraft, er noget der for alvor kan skabe smil og glæde hos et barn. 

Som barn og ung sad du måske selv klistret til computerskærmen eller tv-skærmen. Måske du var dybt optaget af et spil, helt ligesom dit eget barn er det? I sin tid spillede du måske Super Mario, Pac Man, Sonic, Lemmings eller Monkey Island – eller dem alle sammen? Forstil dig så, hvordan du selv ville have haft det med en t-shirt som denne.

En t-shirt, der er meere end blot en trøje. En trøje, der vækker glæde, gode minder og lyst til spil, leg og læring. 

Hvis det er dét du søger, så er denne trøje det perfekte køb!  

Om Minecraft universet

Vel at mærke sidder dit barn sandsynligvis klistret til skærmen, grundet det fascinerende spil; Minecraft – men hvad er det nu lige at spillet er og går ud på? 

Her får du et kort overblik over spillets fødsel samt hvor spillet kan spilles. Måske du får lidt inspiration og bliver klogere på spillet, som dit barn bruger så meegt tid på.

Minecraft er et spil for store og små.

Det er et såkaldt ”sandkasse-computerspil”, som er udviklet af spilproducenten Java. Spillet kan spilles af børn i alle aldre, samt på et hav af spillemaskiner. Spillet kan spilles på de sidste to modeller af Playstation, Nintendo, Wii U, Xbox 360, Xbox One samt på Javas platforme online.

Den første udgave kom i 2009, og har siden da fået tusindvis af børn og voksne til at sidde klistret til skærmene dag ud og dag ind – og det er med god grund, da spillet er elsket af mange og hadet af få.

4 anmeldelser af Minecraft t-shirt til børn – Creeper (6-12 år)

 1. Anne

  Super trøje, tak for hurtig levering!

 2. Maria

  Hurtig levering

 3. Lykke Friis (verificeret ejer)

  God og hurtig handel

 4. Laila Jakobsen (verificeret ejer)

  Passer perfekt i størrelsen

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!

Gratis fragt
Chance for 500,-
5% rabat
Prøv igen
Chance for 500,-
Ritter Sport🍫
Vind 500 kr. til dit næste køb

Drej på hjulet og vind chancen for 500 kr. gavekort fri fragt - Ritter Sport eller 5% rabat på din første ordre.

Når du tilmelder dig, vil du automatisk modtage vores nyhedsbrev med masser af gode tilbud og alt det nyeste på shoppen.