Minecraft hakke 46 cm – Skum Diamant hakke

249,00 Kr.

(2 kundeanmeldelser)

Kun 1 tilbage på lager

RETURNERING & FRAGTPRISER

MerchShark Trustpilot

betalingsmulighederne

Produktinformation

 • Spil: Minecraft
 • Våben: Diamant hakke
 • Længde: 46 cm
 • Bredde: 1,5 cm
 • Vægt: 0,3 Kg

Beskrivelse

Minecraft Diamant Hakke  

Når du vil skabe maksimal glæde og begejstring hos en Minecraft fan, skal du vælge den naturtro Minecraft Diamant Hakke (også betegnet Diamond Pickaxe). Redskabet kan bruges til masser af forskellige aktiviteter og formål, hvor kun fantasien sætter grænser.

Det karakteristiske design vil skabe misundelige hos vennerne, og redskabet kan bruges som personlig dekoration på værelset, når det ikke er i brug.

Minecraft Diamant Hakke til enhver fan

Uanset køn og alder vil Minecraft hakken i slidstærkt skum vække glæde og begejstring. Den kan bruges til mange forskellige formål, som passer til hver en fan. Om det er som dekorationsgenstand ved gamerbordet, eller om det er som uundværlige redskab og gadget til rollespil, så er foam hakken perfekt Minecraft merchandise.

Redskabet er fremstillet i slidstærkt og robust EVA skum, som gør det muligt at bruge foam hakken til både leg og aktivitet. Dermed kan enhver fan udfolde sig og sin fantasi ved at gengive situationer fra spillet eller skabe sine egne lege sammen med vennerne.

Der er garanti for, at Minecraft diamant hakken vil blive midtpunktet hos vennegruppen, som deler passionen omkring det populære spil.

Derfor er Minecraft Diamant Hakke populær hos fans

Det er ikke kun muligheden for at imponere vennerne, som gør denne Diamond Pickaxe til en eftertragtet genstand og et populært samleobjekt hos fans.

Hakken er gengivet i et velkendt Minecraft design og er opbygget af små ’diamanter’, som med sikkerhed vil vække genkendelse hos andre fans. Den naturtro størrelse gør det muligt at lege med skumhakken alene eller sammen med andre.

Foruden hakken findes et skumsværd i samme stil, så Minecraft vennerne kan udfolde sig under rollespil og lege. Det holdbare skummateriale gør det muligt for både dreng og pige at give sig hen i lege og lade fantasien udfolde sig i bedste Minecraft stil.

Når hakken ikke er i brug i forbindelse med leg, aktivitet, udklædning eller fremvisning, kan redskabet bruges på værelset som personlig dekoration.

De mange muligheder med en Minecraft hakke

Skumhakken henvender sig til enhver fan og gamer uanset alder og køn. Enhver fan kan bruge redskabet i tråd med livsstil og interesser. Du kan med fordel lade redskabet være den oplagte Minecraft gave til den dedikerede fan og gamer, som vedkommende kan få til fødselsdag eller jul.

Din gave vil med sikkerhed blive midtpunkt for modtagerens opmærksomhed med sit unikke design.

Er du selv passioneret omkring Minecraft, kan du lade hakken blive en del af den personlige indretning i hjemmet.

Der er garanti for, at Minecraft Diamant Hakken vil skabe fuldendt begejstring. Det er et officielt licenseret samleobjekt fra Minecraft. Redskabet tåler uden problemer at blive tørret af med en ren klud, som der vil blive brug for, uanset om den bruges som dekoration eller aktivitetsredskab.

Det slidstærke redskab vil bringe glæde i masser af år og kan være genstand for socialt samvær med vennerne, som deler gamerpassionen.

2 anmeldelser af Minecraft hakke 46 cm – Skum Diamant hakke

 1. Kasper

  Passer perfekt. Præcist som beskrevet, drengen er glad, så er jeg glad.

 2. Henny

  Super hurtig levering! Fedt produkt!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre!

Kontakt

Email: Kontakt@merchshark.dk
Telefon: 31 33 26 06
Mandag-Fredag: 10:00-17:00

Adresse:
Merchshark.dk Aps
Kjeldmarksvej 2
7600 Struer

CVR: 40092064

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder