TILBUD UDLØBER

Populær 20%
★★★★★

Minecraft 3D lampe

199,95 Kr. 249,00 Kr.

På lager 1-2 dages fragt til 29 Kr.

all_payment_logo
contact image

Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne Man. - Fre. 10:00-17:00

delivery-truck-white

Leveringsdato: 

torsdag, 6 okt. -

 Fredag, 7 okt.

delivery-truck

Gratis fragt v/500

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

 • CE-mærket
 • Størrelse: 16 cm
 • Input Volt: 4.5V-5V
 • Strøm: USB kabel (Inkluderet)
 • Mulighed for batterier: 3x AA batterier (Ikke inkluderet)
 • Fjernbetjening: Skifter til 7 forskellige farver
 • Materiale: Akryl
 • Energibesparende LED lampe
 • Overophedes ikke, sikker at røre

Minecraft lampe

Denne lampe forestiller et sværd fra Minecraft, og det er det bedste våben, som du kan have i spillet. Lampen passer perfekt på værelset hos både den voksne og den helt lille fan. Det er merchandise fra et fantastisk spil, men samtidig en helt praktisk genstand, som er yderst anvendelig i hverdagen, når der eksempelvis skal læses hyggelige historier, spilles computer, eller når det er sengetid, og der skal soves igennem.

En lampe med seje egenskaber

Til den flotte Minecraft lampe medfølger en fjernbetjening. Det betyder, at barnet helt selv kan vælge, hvilken farve der skal lyse for, at han eller hun vil få søde gamerdrømme i løbet af natten.
Det kan være, at barnets yndlingsfarve er rød eller blå, og det er ikke et problem for denne lampe, da begge er mulighed. Den varierende farve gør denne Minecraft lampe til en unik natlampe. Når du benytter lampen, kan du vælge at lade lampen køre på batterier eller anvende den USB-ledning, som følger med.

En natlampe der giver tryghed

Det er ikke alle, som synes, det er rart, når der er helt mørkt i soveværelset. Mange børn finder derfor tryghed i at have en smule lys tændt. Så hvorfor ikke klare dette problem med en Minecraft lampe med 3D effekt. Den lille Minecraft-fan vil med god sandsynlighed sove bedre med en lille lampe.
Når barnet sover med lys, vil barnet nemlig føle sig bedre tilpas i soveværelset grundet lampen. Derudover så er denne lampe også sikker at have på børneværelset, da lampen ikke overopheder. Det betyder, at den er sikker at røre for barnet, uden at barnet vil komme til skade.

Minecraft – en eventyrlig og kreativ verden

Minecraft kom virkelig på banen og blev en stor spiller indenfor computerspil i årene 2012-2014. Det er en eventyrlig verden, hvor spillerne kan kreere store byggerier med de karakteristiske firkantede blokke, men de kan også spille for at gennemføre spillet ved at skaffe ressourcer og komme til en endelig verden med udfordringer eller generelt spille andre små minispil.

Natlampen er den perfekte gave

Mangler du en god gave til en Minecraft-fan? Så led ikke længere. Både store og små vil sætte pris på denne smarte lampe. Den er som beskrevet nemlig en meget praktisk genstand, så selv forældre vil synes, at det er en god gave. Derudover er det et unikt stykke merchandise for de lidt ældre fans, og lampen vil også pynte i de fleste hjem.
Find natlampen her hos os, og glæd en fan med en sej gave.

4 anmeldelser af Minecraft 3D lampe

 1. Ole

  Super unik og sej lampe! Tak for hurtig levering.

 2. Lis

  Lyser som den skal

 3. Majbritt T. (verificeret ejer)

  Pæn trøje

 4. Rasmus Aagaard (verificeret ejer)

  .

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!