Minecraft sværd 60 cm – Skum Diamant sværd

249,00 Kr. 199,00 Kr.

(1 kundeanmeldelse)

På lager

Køb før 15:00 så sender vi samme dag

SE FRAGTPRISER

MerchShark Trustpilot

betalingsmulighederne

Produktinformation

  • Spil: Minecraft
  • Våben: Diamant sværd
  • Længde: 60 cm
  • Bredde: 1,5 cm
  • Vægt: 0,4 Kg

Beskrivelse

Minecraft Diamant Sværd til den dedikerede fan

Computerspillet Minecraft optager både børn og unge af begge køn. For mange spillere er fascinationen af spiluniverset en hobby og en fritidsinteresse, som deles med vennerne.

Når du vil glæde den dedikere Minecraft fan med de ultimative merchandises, skal du vælge et Minecraft Diamant Sværd (også betegnet et Diamond Sword).

Det er et redskab, som både kan bruges til dekoration på værelset og som tilbehør til kostumer og leg.

Minecraft sværd til aktivitet og dekoration

Skumsværdet er designet i bedste Minecraft stil med tern, som gør oplevelsen ved at lege med sværdet tro imod spiluniverset. Sværdet er fremstillet i robust materiale af EVA skum, som skaber en høj slidstyrke og lang holdbarhed på produktet.

Det kan uden problemer tåle at blive leget med af den dedikerede fan, som med sit Minecraft Diamant Sværd kan leve sig helt ind i universet og skabe sig sine egne lege med vennerne.

Det bløde foam sværd er et officielt licenseret samleobjekt fra Minecraft.

Der findes mange forskellige typer af fans og spillere. Mens nogle holder af det virtuelle samvær med vennerne, holder andre spillere af at lade sig inspirere sig af spiluniverset ved at lege og gengive sekvenser og situationer fra spillet.

Uanset hvilken type fan du vil glæde, kan du bringe vedkommende værdi med det karakteristiske diamant sværd.

Det er op til hver fan selv at vælge, om sværdet skal være en dekorationsgenstand på værelset og ved gamerbordet, eller om sværdet skal bruges til at bekæmpe fjender i leg og duel.

Minecraft Diamant Sværd i smarte unisex farver

Hver Minecraft fan kan bruge sit Diamond Sword på sin måde. Redskabet henvender sig til både drenge og piger med sine kønsneutrale farver og iøjnefaldende design med ’diamanter’. Som følge af det slidstærke materiale tåler sværdet at blive leget med igen og igen.

Sværdet er designet i naturtro størrelse, som kan vække fantasien hos både dreng og pige. Det kan være den ultimative gave til den dedikerede fan, som kan bruge redskabet til rollespil, leg, udklædning eller som gadget på værelset.

Den ægte følelse fuldendes for modtageren ved, at du kan give Minecraft Diamant Sværdet sammen med den officielle licens af produktet.

Derfor er Minecraft Diamant Sværd det ultimative merchandise

Enhver Minecraft fan ved, at diamantsværdet er det bedste våben, når der skal bekæmpes fjender. Det betydningsfulde og kraftfulde våben er det stærkeste redskab, når uhyrer skal besejres i spillet. Magien fra spillet er blevet overført til virkeligheden med det virkelighedstro skumsværd, som kan bringe masser af timers leg og fascination hos den dedikerede fan.

De bedste merchandises er dem, som holder til at blive en del af hverdagen. Det skal være muligt for enhver fan at få maksimal glæde af sine personlige samleobjekter. Med Minecraft sværdet i holdbart skum skal en fan ikke bekymre sig om at passe på redskabet og skåne det i forbindelse med aktivitet. Det er skabt til at blive genstand for fantasifuld udfoldelse sammen med andre Minecraft fans.

1 anmeldelse af Minecraft sværd 60 cm – Skum Diamant sværd

  1. Lea

    Præcis som beskrevet og hurtig levering.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre!

Kontakt

Email: Kontakt@merchshark.dk
Telefon: 31 33 26 06
Mandag-Fredag: 10:00-17:00

Adresse:
Merchshark.dk Aps
Skivevej 177
7500 Holstebro

CVR: 40092064

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder