TILBUD UDLØBER

20%

Squirtle figur – 10cm – Pokemon

119,95 Kr. 149,95 Kr.

Kun 3 på lager 1-2 dages fragt til 29 Kr.

all_payment_logo
contact image

Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne Man. - Fre. 10:00-17:00

delivery-truck-white

Leveringsdato: 

tirsdag, 31 maj. -

 onsdag, 1 jun.

delivery-truck

Gratis fragt v/500

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

  • Baseret på serien: Pokémon
  • Karakter: Squirtle
  • Størrelse: 10 cm
  • Officielt licenseret af: Pokémon
  • Emballage: Vindueskasse
  • Materiale: Vinyl
  • Alder: 3+

Squirtle figur

Den kære og charmerende Pokemon Squirtle er et must-have for alle dedikerede Pokemon Go fans. Squirtle er iblandt de ikoniske figurerer, som både drenge og piger elsker. Er dit barn optaget af Pokemons, er der garanti for at skabe god stemning til jul eller fødselsdag, når du giver Squirtle merchandise.

Perfekt merchandise til leg

Når det kommer til at lege med Pokemons, er det en god idé at vælge de seje figurer som denne Squirtle, der er lavet i vinyl. Det slidstærke og vandafvisende materiale gør det muligt for barnet at have sin Pokemon med sig udenfor eller med sig i kufferten på ferien. Skulle der komme snavs på overfladen, er dette let at tørre af med en fugtig klud.

Én af de bedste lege med Pokemons handler om at fange dem. Dette er ikke kun muligt med en app på mobilen, men også via lege udenfor eller derhjemme. Alene eller sammen med venner kan din søn eller datter fange Squirtle (og andre skønne Pokemons) med en Pokeball.

Beregnet til børn fra 3år og opefter

Hvad dit barn ønsker at bruge sin Squirtle figur til, er helt op til ham eller hende. Det kan være som legetøj, der kan bruges alene på værelset eller sammen med venner eller søskende. Derudover egner figuren sig til at blive vist frem på værelset. Mange børn har i forvejen legetøj, sengetøj eller plakater med Pokemons. Figurer er de perfekte pyntegenstande, der kan bruges til at skabe en personlig og hyggelig stemning på værelset.

Dekorativ gaveæske følger med 

Squirtle figuren leveres i en fin æske med ”vindue”. Æsken gør denne Squirtle merchandise ideel som gave. Du behøver blot at sætte et gavebånd om æsken for at vække begejstring hos dit barn.

Figuren måler 10cm i højden. Dette gør den let at få plads til på skrivebordet eller på en hylde på drenge- eller pigeværelset.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Squirtle figur – 10cm – Pokemon”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!

10% rabat
Fri fragt
5% rabat
5% rabat
10% rabat
Prøv igen
Prøv lykken!

Drej på hjulet og få muligheden for at få op til 10% rabat eller fri fragt på din første ordre. Når du tilmelder dig, vil du automatisk modtage vores nyhedsbrev med masser af gode tilbud og alt det nyeste på shoppen.