Skarpt udvalg af merchandise til hele familien

Gustav Gris Skoletaske / Rygsæk

279,00 Kr.

På lager

Køb før 15:00 og modtag i morgen (kun hverdage)

RETURNERING & FRAGTPRISER

MerchShark Trustpilot

betalingsmulighederne

Produktinformation

  • Baseret på Serien: Gurli Gris
  • karakter: Gustav Gris
  • Størrelse: 30*23*12cm
  • Rum: 2 Store rum
  • Materiale: Polyster
  • Vægt: 300g
  • Vandflaske holder i sider
  • Vandtæt

Beskrivelse

Gustav Gris skoletaske – den perfekte start på skolen

Er dit barn også ved at nå til alderen, hvor skolestarten er lige om hjørnet. Det er helt almindeligt for de små er være lidt nervøse for overgangen fra børnehaven til skolen, specielt, hvis det ikke er alle de gode venner, der flytter med til samme skole. Det kan derfor hjælpe at tage barnet med ud og købe nogle rigtig hyggeligt skoleforberedende materialer, så barnet føler sig i trygge omgivelser, når skolestarten tager sin begyndelse. Gurli Gris tasken vil sidde på ryggen som en beskytter og en sød bamsekarakter, der passer på barnets skolestart.

Den perfekte start på skolen med Gustav Gris rygsækken

Gustav Gris rygsækken findes i den rigtig flotte blå farve, og Gurli Gris rygsækken findes i den flotte lyserøde farve, selvom der i vores moderne tid ikke behøves at være forskel på drenge- og pigeudstyr. De er selvfølgelig begge to flot pyntet uden på med den kendte Gurli Gris fra tv-serien, som de fleste børn er stødt på førhen. Episoderne i tv-serien er kun fem minutter lange, og børnene mister derfor ikke tålmodigheden. De er fanget af serien og de søde bamsekarakterer, som de kan identificere sig meget med, da de laver mange af de samme ting.

Den praktiske Gustav Gris skoletaske

Gustav Gris rygsækken er i størrelsen 30*23*12 cm, og den passer derfor helt perfekt til dit lille barns ryg, så den sidder komfortabelt og klar til at få tegnehæfte og farveblyanter puttet ned i sig. Den er delt op i to store rum, så madkassen også kan have en plads deri. Materialet er polyester og den vejer ca. de 300 gram. Den er endda udrustet med en vandflaskeholder i den ene side af tasken, så barnet selvfølgelig ikke går ned på vand. Gustav Gris skoletasken er perfekt til skolestart.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gustav Gris Skoletaske / Rygsæk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre!

Kontakt

Email: Kontakt@merchshark.dk
Telefon: 31 33 26 06
Mandag-Fredag: 10:00-17:00

Adresse:
Merchshark.dk Aps
Kjeldmarksvej 2
7600 Struer

CVR: 40092064

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder