Skarpt udvalg af merchandise til hele familien

Fortnite hættetrøje til voksne Sort / Hvid

199,00 Kr.

 • XSmall
 • Small
 • Medium
 • Large
 • XLarge
 • XXLarge
 • Sort
 • Hvid
Ryd

RETURNERING & FRAGTPRISER

MerchShark Trustpilot

betalingsmulighederne

Produktinformation

Se størrelser

 

 • Baseret på spillet: Fortnite
 • Størrelser: S/M/L/XL/XXL
 • Materiale: Bomuld
 • Farver: Sort & Hvid

Beskrivelse

Fortnite hættetrøjer til hverdag og gaming

Har du et barn i skolealderen, så vil denne hoodie med sikkerhed være en hit hos ham eller hende. Spillet har taget verden med storm og merchandise i alle former er noget af det mest efterspurgte blandt unge i alle aldre.

De seje, langærmede hættetrøjer har FORTNITE printet på brystet i den kendte font. Det helt klassiske design og genkendelige print gør trøjen til at sikkert hit hos alle spillere på alle niveauer. Det er den perfekte trøje til skoledagen eller spilletiden med vennerne.

Klassisk Fortnite hættetrøje

Formen og designet på denne hættetrøje er helt, som vi kender det fra klassiske hoodies. Trøjen er blød og har en rummelig pasform, der passer til alle størrelser. Det enkelte print på brystet gør, at den henvender sig til både dem, der selv spiller og dem, der kender til spillet og ser det som et statement.

Du finder Fortnite hættetrøjer til voksne her, så alle kan være med på den bølge, der har skyllet over hele verden og i dag tæller flere millioner spillere på verdensplan. Hvad enten det er dig eller dit barn, der er Fortnitefan, så er en hættetrøje et must for en rigtig gamer.

Fortnite hoodie til gaming

Fortnite har opnået kæmpe succes hos både børn og voksne på ganske kort tid og er blevet et af de mest spillede gratis spil på grund af sin kombination af elementer fra de mest populære spil indenfor en række forskellige kategorier.

Helt enkelt er spillet en kombination af Minecraft, hvor der skal bygges og arbejdes for at skabe et liv i den verden, Minecraft er bygget op omkring, og Counter Strike, hvor det handler om at udrydde dine modstandere, før de gør det af med dig.

I spillet bliver du og 99 andre spillere droppet ned i en verden, hvor det handler om en eneste ting, nemlig at blive eneste overlevende. Det er muligt at spille enten alene, med en partner eller i hold på 4, men fremgangsmåden og det endelige mål forbliver det samme.

Grunden til, at spillet er blevet populært er også den farverige og humoristiske grafik og de sjove figurer, der især er med til at tiltrække de unge spillere.

Eat, FORTNITE, sleep, repeat

Kender du en dreng i skolealderen, vil denne Fortnite hættetrøje med sikkerhed være den perfekte gave. Enhver gamer vil elske at bære sit yndlingsspil på brystet, når han er tvunget til at lave noget andet end at sidde ved skærmen. I dag er Fortnite helt utroligt populært blandt drenge på skolerne i hele landet – ikke kun dem, der spiller spillet, men også dem, der bare kender til det. Derfor kan du med stor sikkerhed ikke ramme forkert, hvis du vælger denne hættetrøje som gave til en skoledreng – og kan du ovenikøbet ’flosse’, er du med sikkerhed inde i varmen.

Fordi hættetrøjen på mange måder er den langærmede pendant til den klassiske t-shirt, som altid findes i utallige farver og former i langt de fleste skabe, vil den også passe ind i stort set alle garderober uanset stil og alder.

Er den til en ægte fan, vil den dog uden tvivl blive en del af yndlingsgarderoben med det samme, og den vil med stor sikkerhed være i brug, næste gang du møder modtageren. Du kan altså næsten ikke gå galt i byen med denne lækre, bløde Fortnite hoodie – heller ikke, hvis den er til dig selv. Så, hvis din makker eller dit hold har forladt dig, kan du i det mindste bruge den til at holde varmen, når den næste storm bryder ud, eller det næste angreb rammer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fortnite hættetrøje til voksne Sort / Hvid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Størrelse i CM xsmall Small Medium Large XLarge XXLarge
Højde/krop 160 165 170 175 180 185
Bryst 47 49 52 55 58 61
Længde 64 67 70 73 76 79

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre!

Kontakt

Email: Kontakt@merchshark.dk
Telefon: 31 33 26 06
Mandag-Fredag: 10:00-17:00

Adresse:
Merchshark.dk Aps
Kjeldmarksvej 2
7600 Struer

CVR: 40092064

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder