Fortnite t-shirt – Sort / Hvid

149,00 Kr.

  • Sort
  • Hvid
Ryd

Vi sender stadigvæk pakker! :)

RETURNERING & FRAGTPRISER

MerchShark Trustpilot

betalingsmulighederne

Produktinformation

Se størrelser

 

  • Baseret på spillet: Fortnite
  • Størrelser: S/M/L/XL/XXL
  • Materiale: Bomuld
  • Farver: Sort & Hvid

Beskrivelse

Fortnite T-shirt

Fortnite er et super populært videospil, der spilles online over hele verden. En stor del af Fortnites store succes skyldes spiltypen ”Battle Royal”. Spillet går i korte træk ud på at bekæmpe alle ens modstandere, indtil man står som sidste mand.

Som med mange andre videospil findes der masser af merchandise, man som Fortnite fan kan anskaffe sig. Heriblandt de populære Fortnite trøjer og T-shirts. Læs videre her.

En enkel Fortnite T-shirt: Den perfekte gave

Hvis man som forholdsvis intetanende onkel er sat på opgaven at finde en god fødselsdag til søsterens knægt, så vil en Fortnite T-shirt være det perfekte valg. Da Fortnite universet måske er ukendt territorium for dig, er det en måske en god idé at holde det enkelt.

Hvad med en simpel T-shirt, kun med spillets logo, der præsenteres flot på brystet?

Denne T-shirt er klassisk i dens design og vil næppe være noget, som han vil vokse fra indenfor en overskuelig fremtid. Denne Fortnite T-shirt fås i sort eller hvid og vil uden tvivl falde i god jord hos enhver teenager. Når dette så er sagt, så vil det klassiske design også tiltale de lidt ældre spillere, der nok nærmere vil være på udkig efter noget stilrent, og ikke alt for farverigt.

Giv merchandise i gave

Det er et velkendt fænomen, at videospillere suges ind i det pågældende spils unikke verden; og dette spilder da ofte også over i det virkelige liv. Det er her i grænselandet mellem spil og virkelighed, at merchandise kommer ind i billedet.

På samme måde som man eksempelvis finder det hos Marvel, så har stort set alle de mere populære spil deres egen serie af merchandise artikler; og Fortnite er som nævnt ovenfor absolut ingen undtagelse.

Det er jo faktisk forståeligt nok, at mange spillere gerne vil pryde deres vægge, borde og endda deres kroppe med  figurer og andre elementer fra deres yndlingsspil. Der er faktisk endda en decideret samlermani hos mange spillere, der netop bruger mange af lommepengene på at købe merchandise til det allerede overfyldte teenageværelse. Derfor er merchandise også velegnede til gaver.

En Fortnite T-shirt eller trøje er en original og rigtig ofte farvestrålende gaveidé, der virkelig er med til at understrege gavemodtagerens ligeledes farvestrålende personlighed. Det kunne faktisk næsten ikke være bedre…

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fortnite t-shirt – Sort / Hvid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Størrelse i CM Small Medium Large XLarge XXLarge
Højde/krop 165 170 175 180 185
Bryst 47 50 53 56 59
Længde 65 68 71 74 77

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre!

Kontakt

Email: Kontakt@merchshark.dk
Telefon: 31 33 26 06
Mandag-Fredag: 10:00-17:00

Adresse:
Merchshark.dk Aps
Kjeldmarksvej 2
7600 Struer

CVR: 40092064

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder