Minecraft langærmet trøje til børn

149,00 Kr.

 • 6 årig
 • 8 årig
 • 10 årig
 • 12 årig
Ryd
Køb før 15:00 og modtag i morgen (kun hverdage)

RETURNERING & FRAGTPRISER

MerchShark Trustpilot

betalingsmulighederne

Produktinformation

 • Baseret på spillet: Minecraft
 • Størrelser:
  6 årig
  8 årig
  10 årig
  12 årig
 • Materiale: Bomuld

Beskrivelse

Den sejeste Minecraft langærmede trøje

Er dit barn begyndt med at spille Minecraft og er blevet fuldstændigt besat? Måske til det punkt at det ikke er nok at spille Minecraft, men at Minecraft skal bringes med ud i virkeligheden? Da kunne en langærmet trøje med Minecraft motiv være ideelt. De findes i mange forskellige størrelser, så det burde ikke være alt for vanskeligt at finde en trøje, der passer dit barn.

Bring Minecraft ud i virkeligheden med en Minecraft langærmet trøje

Der er noget nærmest magisk over det at have tøj, der afspejler ens interesser – hvad end det skulle være biler, katte eller selvfølgelig Minecraft. Da behøver man ikke at føle sig adskilt fra sit interesseområde alt for lang tid, selvom man er i skole eller fritidsordning. Minecraft-trøjen kan endda være en måde for andre børn at vide, at dit barn interesserer sig for Minecraft, og måske vil der komme nogle nye venner ud af det? Minecraft er et spil, hvor man enten på egen hånd eller sammen med sine venner kan begive sig ud i en nærmest uendelig verden, hvor man kan slippe sin fantasi løs. Derfor kan det ikke bedre understreges, hvordan Minecraft kan hjælpe med at sprede magien ud i virkeligheden. Det kan dermed være en god måde at bringe folk sammen på, og hvis andre ved, at nogen spiller det, kan det skabe et større fællesskab. Blot tænk på hvilke lys der vil blive tændt i dit barns øjne, når barnet får en Minecraft langærmet trøje. Uvurderligt!

De langærmede trøjer kan fås i forskellige størrelser

Som sagt kommer den langærmede Minecraft-trøje i flere forskellige størrelser. Nærmere bestemt findes der en til 6-årige, 8-årige, 10-årige og 12-årige. Dermed er der gode chancer for, at dit barn kan få noget der passer vedkommende. De består alle sammen af det bløde og lette bomuldsmateriale.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Minecraft langærmet trøje til børn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre!

Kontakt

Email: Kontakt@merchshark.dk
Telefon: 31 33 26 06
Mandag-Fredag: 10:00-17:00

Adresse:
Merchshark.dk Aps
Kjeldmarksvej 2
7600 Struer

CVR: 40092064

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder

Følg os