Skarpt udvalg af merchandise til hele familien

Minecraft t-shirt til børn – Creeper

149,00 Kr.

(1 kundeanmeldelse)
 • 6 årig
 • 8 årig
 • 10 årig
 • 12 årig
 • Design 1
 • Design 2
Ryd
Køb før 15:00 og modtag i morgen (kun hverdage)

RETURNERING & FRAGTPRISER

MerchShark Trustpilot

betalingsmulighederne

Produktinformation

Vælg mellem 2 Minecraft t-shirt!

 • Baseret på spillet: Minecraft
 • Størrelser: 6,8,10 og 12 år
 • Materiale: Bomuld

Beskrivelse

Minecraft t-shirt til børn

Er dit barn vild med spillet Minecraft? Så er denne Minecraft t-shirt til børn den perfekt gave eller hverdags-forkælelse til dit barn, som holder af det populære computerspil; Minecraft! En t-shirt har næppe været sejere end denne.

Den perfekte gave eller merchandise til Minecraft entusiasten

Hvis du leder efter den perfekte gave til dit barn, din nevø eller måske din venindes søn, som er vild med Minecraft, så kunne denne t-shirt meget vel være gaven, som de mangler! T-shirten der vil få venner, veninder og klassekammerater til at vende sig på gangen af bare ren misundelse.

En t-shirt i høj kvalitet

Med dette produkt får du en trøje i en dejlig, blød kvalitet, som barnet nemt og let kan bevæge sig i, uden nogen problemer. Produktet er perfekt til det aktive barn i skolegårde, såvel som til barnet der knuselsker sin computer. Dermed er denne Minecraft t-shirt til børn som skabt til barnet med en travl hverdag fuld af indtryk.

For børn er en t-shirt med sit yndlingsspil på, ikke blot en t-shirt, tværtimod, den kan betyde meget. Som fan af et spil, et produkt, et brand eller en person kan en t-shirt som denne vække glæde. Minderne fra, i dette tilfælde, spillet Minecraft, er noget der for alvor kan skabe smil og glæde hos et barn. 

Som barn og ung sad du måske selv klistret til computerskærmen eller tv-skærmen. Måske du var dybt optaget af et spil, helt ligesom dit eget barn er det? I sin tid spillede du måske Super Mario, Pac Man, Sonic, Lemmings eller Monkey Island – eller dem alle sammen? Forstil dig så, hvordan du selv ville have haft det med en t-shirt som denne.

En t-shirt, der er meere end blot en trøje. En trøje, der vækker glæde, gode minder og lyst til spil, leg og læring. 

Hvis det er dét du søger, så er denne trøje det perfekte køb!  

Om Minecraft universet

Vel at mærke sidder dit barn sandsynligvis klistret til skærmen, grundet det fascinerende spil; Minecraft – men hvad er det nu lige at spillet er og går ud på? 

Her får du et kort overblik over spillets fødsel samt hvor spillet kan spilles. Måske du får lidt inspiration og bliver klogere på spillet, som dit barn bruger så meegt tid på.

Minecraft er et spil for store og små.

Det er et såkaldt ”sandkasse-computerspil”, som er udviklet af spilproducenten Java. Spillet kan spilles af børn i alle aldre, samt på et hav af spillemaskiner. Spillet kan spilles på de sidste to modeller af Playstation, Nintendo, Wii U, Xbox 360, Xbox One samt på Javas platforme online.

Den første udgave kom i 2009, og har siden da fået tusindvis af børn og voksne til at sidde klistret til skærmene dag ud og dag ind – og det er med god grund, da spillet er elsket af mange og hadet af få.

1 anmeldelse af Minecraft t-shirt til børn – Creeper

 1. Anne

  Super trøje, tak for hurtig levering!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre!

Kontakt

Email: Kontakt@merchshark.dk
Telefon: 31 33 26 06
Mandag-Fredag: 10:00-17:00

Adresse:
Merchshark.dk Aps
Kjeldmarksvej 2
7600 Struer

CVR: 40092064

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder