TILBUD UDLØBER

Optimus Prime action figur 25cm – Mega Mighties

149,00 Kr.

På lager 1-2 dages fragt til 29 Kr.

all_payment_logo
contact image

Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne Man. - Fre. 10:00-17:00

delivery-truck-white

Leveringsdato: 

Mandag, 25 Oct. -

 tirsdag, 26 Oct.

delivery-truck

Gratis fragt v/400

Lag

Dansk webshop

return

90 dages returret

  • Karakter: Optimus Prime
  • Størrelse inkl. indpakning: 6.7 x 18.4 x 26.7 cm
  • Officielt licenseret af: Transformers
  • Alder: 3+
delivery-truck

Gratis fragt v/400

Lag

Dansk webshop

return

90 dages returret

Optimus Prime action figur

Er dit barn vild med Transformers, så ved han eller hun helt sikkert, hvem Optimus Prime er, og vil sikkert elske det hvis han/hun måtte få en Optimus Prime action figur.

Som forældre er det ikke altid, vi kan følge med i alt, hvad vores børn interesserer sig for, og måske er du ikke lige typen, der elsker action figurer og robotter. Optimus Prime er Autobotternes leder og helten i kampen om det onde mod det gode.
Ønsker dit barn sig brændende en Optimus Prime action figur, så læs med her for at finde ud af, hvordan du vælger mellem de mange gode tilbud.

Køb legetøj for alle aldre

Når du skal vælge det bedste legetøj, så handler det om at finde noget alderssvarende. Optimus Prime kan jo som bekendt transformere sig og blive til en bil, og det kan action figurerne altså også.
Dog kan nogle af dem være ret komplicerede og kræver over 30 steps at transformer, så her kan selv voksne blive udfordret. Der findes til gengæld udgaver med forskellige sværhedsgrader, så vælg derfor en, der passer til dit barns alder.

Barnets præferencer

Du kan måske blive overrasket over, hvor mange versioner af figuren, der er. Nogle af dem er inspireret af film, og forskellige spil hvor de har særlige våben, så det med at finde favoritten er ikke helt så enkelt.
Det er en god idé at tage udgangspunkt i barnets præferencer. Nogle figurer hører der våben til, som man selv kan transformere, eller det læner sig op af noget tilhørende merchandise, som barnet er vild med.
Du kan evt. spørge lidt ind til om det f.eks. var i filmen med Bumblebee, at barnet syntes Optimus Prime var allermest sej, og så er det ellers bare i gang med at kigge gode tilbud her på siden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Optimus Prime action figur 25cm – Mega Mighties”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld Dig Nyhedsbrevet Og Få 10% Rabat På Din Første Ordre