Among Us merchandise

Er du vild med at hoppe ombord på rumskibet i Among Us med dine crewmates? Det kan vi godt forstå! Hop med os ombord i de mange typer af Among Us merchandise, som du finder her på siden. Det kan bringe onlinespillet til virkelighed på dit værelse, så du hele tiden kan være blandt dine crewmates. Men undgå, at der kommer en lusket imposter med ombord på dit rumskib!
delivery-truck

1-2 dages fragt

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Viser 13 ud af 13 produkter

100%

Merchandise fra det populære Among Us spil

Det er efterhånden de færreste mennesker, der ikke har hørt om onlinespillet Among Us. Faktisk så er du, hvis du er blevet fanget af spillet, blot én blandt mange millioner spillere. I 2020 var der mere end 60 millioner aktive brugere! Vi forstår hypen! Derfor er det selvfølgelig også muligt at få fat i en masse sejt Among Us merchandise hos os. Tag din yndlings Among Us figur med ud af spillet og sørg for, at dit værelse bliver fyldt med flittige crewmates og måske en snedig imposter?

Køb din yndlings Among Us figur - imposter eller crewmate?

I spillet bliver du lukket ind i en simpel verden på et rumskib, hvor spillerne i forskellige runder skal klare praktiske opgaver på rumskibet for at holde det i gang. Det lyder måske nemt? Det er det ikke, for blandt de ti crewmates på rumskibet er der en imposter, hvis opgave er at dræbe de andre. Kan du bedst lide at snige dig rundt på rumskibet og dræbe de andre crewmates? Selvfølgelig imens du forsøger at overbevise dem om, at det ikke er dig, der er imposter. Eller vil du hellere løse dine opgaver på rumskibet og sørge for, at den luskede forræder ikke vinder og slipper afsted med drabene?

Merch fra Among Us i alle farver

Der er to mulige roller i Among Us, men mange opgaver på rumskibet og endnu flere muligheder i forhold til farver og skins til din Among Us avatar. Det afspejler sig i det farverige merchandise. De små figurer kommer i alle farver, der kan passe ind på ethvert værelse. Lige meget hvilken rolle du bedst kan lide at have på rumskibet, så har du garanteret en yndlingsfarve til din figur. Den kan du få hjem på dit værelse, eller du kan samle dit helt eget crew af Among Us figurer. Psst! Du behøver ikke fortælle nogen, hvis en af dine figurer på dit værelse er imposter!

Among Us legetøj til børn

Opbygningen i spillet er simpel. Ti spillere og blandt dem er en eller flere forrædere. Den simple opbygning gør det derfor også nemt for børn at gøre det til en virkelig leg, når skærmene slukkes. Med legetøj til børn fra Among Us kan den online verden derfor sagtens omdannes til leg i virkeligheden. Når det farverige legetøj og de seje figurer ikke er i brug til leg, kan de i stedet gøre værelset perfekt for en Among Us fan!

Mangler du den perfekte gave til en Among Us gamer?

Hos os kan du finde det Among Us merchandise, som du står og mangler til en Among Us gamer. Det kan være en jungle at navigere i, hvis du ikke er bekendt med gaming, men blot ønsker at glæde en gamer. Derfor har vi på denne side samlet alt det merch, som en fan af Among Us ville blive glad for. Du befinder dig desuden på en webshop med adresse i Danmark, hvilket sikrer dig korte leveringstider, og vi sørger for skarpe priser. For dig betyder det, at du hos os finder en nem og billig mulighed for at glæde en gamer med Among Us ting.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!