Avengers figurer

Der har altid været noget magisk ved superhelte som Spiderman og Hulk. De er per definition sejere og stærkere end alle andre, og så har de overnaturlige kræfter, som de fleste børn drømmer om. Tænk hvis du kunne flyve eller løfte en bil? Ja, der er meget, der kan sætte fantasien i gang hos børn, og de er rigtig gode til at leve sig ind i deres egen fantasiverden. Avengers har et stort udvalg af legetøj med Marvel figurer. Køb for eksempel en Iron Man figur, der ligner Iron Man på en prik og har alle detaljerne med, som dit barn kender superhelten fra tegneserier og film.
delivery-truck

1-2 dages fragt

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Viser 39 ud af 39 produkter

100%

De mest populære Avengers figurer er et hit

Blandt kendte Avengers navne kan du finde Black Panther, Black Widow, Thor, Loke og Hawkeye. Der findes endnu flere action figurer, der giver dit barn mulighed for at opbygge et helt univers af superhelte. Superheltefigurer har altid været et hit blandt børn. De kan nemt genkende figurer som Spiderman og Captain America fra film, tv og de klassiske tegneserier. Med legetøj eller en figur af deres yndlingshelt kan de nemt virkeliggøre deres fantasiunivers. Børn er gode til at udnytte den levende fantasi og de muligheder, legetøj giver dem – og samtidig lærer de forskellige superheltehistorier gennem legetøjet.

Hulk er ikke gået af mode

Selv den gode gamle Hulk er ikke gået af mode. Videnskabsmanden Bruce Banner, der forvandler sig til et stort grønt uhyre, når han bliver rigtig gal i skralden. Det fascinerer og tiltrækker børns fantasi, når de oplever, at noget forvandler sig til noget endnu større, endnu farligere og endnu stærkere. Hulk legetøj kan du hos os få i forskellige former som Hulk figurer og merchandise. Køb en fed 3D Hulk lampe til børneværelset, og dit barn vil helt sikkert synes, at det ret blæret med Hulk, der kommer frem som laserlys, når lampen tændes.

Avengers figurer er den ideelle gaveidé til dit barn

Mange børn elsker at samle på ting. Det kan være sten, klistermærker, kort eller legetøjsfigurer af superhelte. Med det store udvalg af Avengers figurer og Marvel merchandise er der gode muligheder for at lave en lang ønskeliste til dit barn, så både mormor og morfar og resten af familien kan være med. De vil elske at se dit barns øjne, når gaverne med Avengers figurer bliver åbnet til familiefødselsdagen.

Avengers legetøj der holder til flere generationer

Legetøj falder som regel altid i god jord, og lige netop Avengers superheltefigurer er noget, som dit barn kan lege med igen og igen. Figurerne er lavet af vinyl og er særdeles robuste og slidstærke, og så mister de ikke farverne. De kan tåle at blive kastet rundt med og blive våde, så dit barn kan tage dem med i karbad og lege med dem.

Marvel merchandise til enhver lejlighed

Børn er gode til at bringe deres fantasiverden ud i den rigtige verden. Marvel merchandise giver dit barn gode muligheder for at koble fantasiverdenen med den virkelige verden. Du kan nemlig få et stort udvalg af merchandise Avengers figurer som for eksempel skoletasker med tryk af Spiderman på, kasketter med Marvel logo, t-shirts med Hulk tryk på og så videre. Det er virkelig skønt, når børn bliver begejstrede og synes, at noget er vildt sejt. Køb Marvel merchandise og gør skolelivet sjovere for dit barn. Giv dit barn fornøjelsen af at hive et Spiderman penalhus op af tasken – det er med garanti federe end et helt almindeligt og neutralt penalhus. Samtidig giver det børnene noget at tale om og lege med henne i skolen eller i SFO-tiden.

Gå på opdagelse i vores univers af Marvel figurer

Online spil og film fylder meget i børns hverdag, og børn lever sig nemt ind i forskellige fantasiverdener. Er du forælder til et barn, der interesserer sig for online spil og film, så kender du nok til, at dit barn tager legen fra computerskærmen med ud i det virkelige liv. Det kan være ved at klæde sig ud som en superhelt eller lege med figurer fra de mest populære film. Hos os kan du blandt andet få Marvel figurer, som er karaktererne som figurer på 10 cm, hvor de ligner de populære helte og skurke ned til mindste detalje. Marvel figurer er seje og nemme at have med i lommen. Børn elsker at tage et stykke legetøj med sig, når de skal ud af huset, for så kan de lige trække det op af lommen og lege med det i bilen, toget – eller hvor de nu er.

Marvel merchandise og andet merchandise er et hit

Der er ingen tvivl om at filmindustrien har tjent mange millioner på at sælge merchandise i takt med, at nye populære tegnefilm og spil er blevet lanceret. Men det virker, og både store og små legebørn elsker det! Når børn har set en film i biografen som Hulk, også kendt som videnskabsmanden Bruce Banner, er der ikke noget så fedt, som at lege videre efter filmen med Hulk legetøj og Hulk figurer. Tegnefilmen Hulk giver dem et spændende univers, og det formår børn at udnytte ned til mindste lille leg og øjeblik, hvor de kan være i deres helt egen fantasiverden. Spiderman filmen og Spiderman figurer er også et univers der i den grad har været et hit blandt børn i mange år. Universet holdes endda i live med nye Spiderman film, og familier bruger flittigt temaet til børnefødselsdage og fastelavn. Så selvom der er et kommercielt formål med Marvel merchandise som figurer og legetøj, så er det uden tvivl blevet et kæmpe hit blandt både børn og voksne.

En, to, tre – og så har du en samling af figurer

Mange børn elsker at samle på ting; det kan være sten, nøgleringe eller for eksempel Marvel figurer. Der findes et kæmpe udvalg af Avengers figurer som: Hulk, Spiderman, Iron Man og mange flere. Det kan være sjovt for dit barn at samle på Avengers figurer, og der er meget andet i universet end kun karakterne. Dit barn har formentlig en favoritfigur eller to. Gå på opdagelse i vores merchandise sortiment fra Marvel med de populære figurer, og giv dit barn en ny Iron Man figurer eller anden figur til samlingen. Med en samling af flere figurer får dit barn flere muligheder for at lege i universet – og måske på tværs af forskellige. Derudover skaber en samling af flere Marvel figurer en perfekt mulighed for, at flere børn kan lege sammen i en gruppe og udleve de forskellige helteroller.

Marvel figurer er holdbart legetøj

Dit barn kan roligt samle på Marvel figurer, for det kan bruges igen og igen uden at blive slidt. Når dit barn er vokset fra det, kan du sælge eller give det videre. Marvel figurerne er lavet af vinyl og kan holde til det meste. Figurerne kan tåle vand. t blive kastet rundt med, stå udenfor i regn og blæst uden at tage skade. Så Marvel figurer er perfekte til at lege med indenfor såvel som udenfor. De passer godt i en lomme med en størrelse, der passer lige til en barnehånd. Derudover passer de også perfekt til en lille hylde eller sættekasse, hvor en samling af figurer med fordel kan udstilles og se flot ud på børneværelset.

Udvid universet med nye action figurer

Meget Avengers legetøj er i virkeligheden figurer, der har eksisteret i mange år. De er i sin tid opstået som superhelte i tegneserier og film, men de kommer også ud i 3D-figurer. Selvom de fleste børn kender til de mest populære og kendte figurer som Iron Man og Spiderman, kan det være sjovt at introducere dem for andre figurer. Det kan være superhelten Captain America eller måske en nyere figur som Deadpool. Se filmene sammen og skab legetøjsuniverset med Marvel figurer og andet merchandise, der kan gøre det sjovt og spændende at lege med.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!