Disney Frozen Merchandise

Disney har med Frozen-universet skabt en helt unik eventyrlig verden, som både børn og voksne elsker. Den spændende fortælling og de skønne karakterer gør Frozen til noget ganske særligt, og de fleste kan let skråle med på titelmelodien ”Let it go”. Hos MerchShark kan du finde et væld af skønt Frost merchandise, der med garanti vil vække glæde hos alle, der holder af den vidunderlige fortælling og drømmer om unikke ting med deres yndlingsfigurer fra filmens univers.
delivery-truck

1-2 dages fragt

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Viser 23 ud af 23 produkter

100%

En eventyrlig fortælling

Frozen, eller Frost som filmen hedder på dansk, er et fantastisk animationseventyr fra 2013. Historien er løst baseret på den elskede danske forfatter H.C. Andersens eventyr Snedronningen, men Disney har samtidig gjort fortællingen til helt sin egen. Den første Frozen-film blev en bragende succes, og siden da er der kommet flere film i rækken, der inviterer både børn og voksne med på eventyr med de karakteristiske personligheder. Elsa og Anna er storfavoritter blandt både piger og drenge, der identificerer sig med deres mod og eventyrlyst.

De fantastiske karakterer Elsa og Anna

I filmen møder du de to skønne prinsesser Elsa og Anna, der sammen må kæmpe for deres søsterskab og kongeriget Arendal. Elsa har stærke og magiske is-kræfter, og da hun skal krones som dronning af Arendal, fortryller hun ved et uheld kongeriget, så der bliver evig vinter. Elsa flygter fra Arendal, og lillesøsteren Anna begiver sig herefter ud på en farefuld færd efter sin elskede søster. På vejen møder hun den sjove snemand Olaf, den godhjertede Kristoffer og hans bedste ven renen Sven, der hjælper hende i hendes spændende færd.

Frost merchandise med Elsa, Anna og Olaf

Frozen er en kæmpe succes både blandt store og små, og derfor er der også kommet et utal af spændende Frost merchandise til. Os hos MerchShark elsker også den eventyrlige verden, og derfor bestræber vi os på at have et bredt udvalg af spændende merchandise til alle aldre. Kig endelig vores store udvalg igennem og lad dig blive inspireret af Frozen-universet.

Frost merchandise til de mindste

Her hos MerchShark kan du finde et bredt udvalg af skønt Frost legetøj, tøj og andre former for Frost merchandise med de kendte karakterer fra succesen fra Disney. Til de mindste kan du få skønt legetøj udformet som karakterne fra den kendte film. De findes både som action-figurer, bløde bamser og som print på alt fra gymnastikposer til madkasser. Du kan indrette børneværelset fra top til tå med møbler, sengetøj og pynteting med Frozen-motiver. Det er også let at invitere til fødselsdagsfest med Frozen-tema, for du kan hos os finde alt fra krus til paptallerkener med figurerne fra filmen på. Skal du snart holde en Disney Frozen fødselsdag for dit lille snefnug? Så er du kommet til det rette sted! Vi har alt hvad du skal bruge for at lave en fest, der er lige så magisk som Arendelle! Fra Elsa-kostumer til Frost-kagepynt, kan du være sikker på, at din fest vil være en stor succes! Så hvorfor vente? Klik på vores hjemmeside og få alle de sjove ting, du behøver til din Disney Frozen fødselsdag!

Stort udvalg af skoleting med Frozen

Når de mindste skal starte i skole eller vender tilbage efter en lang ferie, så er det skønt at starte med skoletasken og pennalhuset fyldt med spændende nye skoleting. Skoledagen bliver ofte lidt lettere, hvis Elsa kigger med fra blyanten, når der skal skrives diktat og regnes matematik. Madpakken er mere spændende, hvis yndlingskarakteren er printet på toppen. Det bliver også lettere at huske den lune hue eller overtrøjen, hvis den har en af skønne figurer fra universet printet på. Med merchandise fra Frozen til skoledagen bliver det lidt sjovere at skulle afsted for at vise det frem til vennerne. Hos os finder du et bredt udvalg af madpakker, blyanter, tasker og andre ting, der er perfekte til skoledagen.

Frozen tøj og kostumer

De fleste børn drømmer om at forvandle sig til seje rødhårede Anna eller smukke og elegante Elsa efter at have set deres yndlingsfilm. Med kostumer og Frozen tøj gør du det let for de små at genskabe og videreudvikle på det eventyr, de holder af. Det er med til at styrke deres kreativitet og fantasi, når de kan slippe den løs med spændende Frost merchandise.

Legetøj til både store og små

Frozen tiltaler ikke kun de allermindste, men filmens budskab og de levende karakterer har ligeledes ramt mange voksne legebørn. Både du og dit barn kan tage på eventyr i de fantastiske sange og det eventyrlige univers med Frost ting fra vores store sortiment. Derfor kan du her hos MerchShark finde både legetøj til de allermindste såvel som spændende Frozen-merchandise til voksne. Lad blot fantasien få frit løb og ”let it go”!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!