Pokémon merchandise

Når man nævner ordet Pokémon, er det de fleste, der ved, hvad der er tale om. Dette ikke blot i Danmark, men i hele verden. De seje karakterer har i mange år været uhyre populære i alle deres afskygninger, og er i den seneste tid blevet endnu mere højtelsket af både børn af voksne. Derfor har du også mulighed for at købe Pokémon merchandise i alverdens former, hvad end det er til pynt, til leg eller til praktiske formål. Vi har et bredt udvalg af Pokemon tøj, Pokémon legetøj og især Pokémon figurer, uanset hvad, du er på jagt efter, og hvilken Pokémon der er din absolutte favorit.
delivery-truck

1-2 dages fragt

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Viser 48 ud af 188 produkter

25%

En populær trend for alle aldre

De populære japanske figurer har i over 20 år fundet vejen til folks hjerter – både store og små. Hvad der for år tilbage primært bestod af samlekort, spil til Game Boy og tegnefilm, er i dag spredt i langt flere retningen. Pokémon har de seneste år fået comeback, og er blevet poulært i samme grad, som det var i midt 90’erne. Det er ikke blot drenge i folkeskolen, der interesserer sig for Pokémon i dag, men er både kvinder og mænd, drenge og piger i alle aldersgrupper, der af forskellige årsager har en forkærlighed for de seje karakterer. Især efter spillet Pokémon GO blev lanceret, blev både børn og voksne hevet med ind i den store fascination af hele Pokémon-universet. Efter spillets udkommen er der kun blevet større udbud af diverse former for Pokémon merch, så du kan købe både Pokemon bamser, tasker og meget mere med netop din yndlingsfigur! Hvad-er-Pokemon?

Gode venner og bløde sovedyr

Noget af det mest populære Pokémon merchandise er de bløde bamser. Disse er et hit blandt både drenge og piger, der kunne tænke sig en ny bamse til at trøste, lege med eller som kan bruges som blødt sovedyr om natten. Hvad end du er til den nuttede Pikachu, den søde Eevee, den seje Charizard eller den krammeglade Snorlax, så er der noget for enhver smag. Bamserne er lavet med en blød og plysset overflade, og er alle fyldt ud med bomuld, der gør dem ekstra rare at kramme. De fås i flere forskellige størrelser, hvad en du skal have en lille model, der kan haves med på farten, eller en større bamse der kan have fast plads i fodenden af sengen. Vi har også Pokemon sengetøj til børn så de kan sove sig ind i Pokemon verdenen. Hvad end du vil have en lille ven på 15 cm, eller en stor og iøjnefaldende på 45 cm, så er der et udvalg til dig. Dermed er en Pokémon krammebamse den perfekte gaveide til både den bamseglade dreng eller pige.

Skal du fejre en Pokemon fødselsdag?

Så har vi alt det nødvendige Pokémon fødselsdagspynt, du skal bruge! Vores pynt er designet med de mest populære Pokemon-figurer og farver, der vil gøre din fødselsdagsfest uforglemmelig. Vi tilbyder også personliggjort Pokémon fødselsdagspynt, så du kan tilføje dit barns navn og alder på dekorationerne. Fra Pikachu balloner til Ash og hans venner guirlander, vores udvalg vil få alle dine gæster til at sige "WOW". Lad os hjælpe dig med at skabe en perfekt Pokemon fødselsdag til dit barn!

Pokémon med på farten

Pokémon merchandise er ikke kun sjovt at lege med hjemme på gulvet på børneværelset. Især kan det være hyggeligt at have sine ting med hjem til venner, der ligeledes har en forkærlighed for de søde små fantasivæsner. For prikken over i’et kan du derfor også købe Pokémon rygsække, du kan putte alle din yndlingsting i, og let have dem med rundt omkring. Taskerne laves med brede skulderremme, så de er rare at have på, lige meget hvor tungt man har pakket lasten. Den gode komfort gør derfor også, at taskerne er populære som brug til skoletaske, hvis man skal slæbe både tunge bøger, madpakke og vanddunk med frem og tilbage. Ligeledes har rygsækkene en størrelse, der gør, at de kan slæbes med på ferie, og eventuelt benyttes som håndbagagen i flyveren. Her er plads til at rumme diverse ting og sager, man kan have behov for når man er på farten og på vej på ferie. Til samleren Mange ser Pokémon merchandise som noget, der primært leges med af børn. Hvad end det kommer til bamser, figurer tasker eller lignende. Dog er Pokemoner meget mere, end noget der hører til på børneværelset. Mange mennesker, unge som voksne, ser Pokémon som værende meget mere, og der kan for mange gå sport i at gøre det til samleobjekter. Vi har et bredt udvalg af alverdens former for merchandise, der kan pryde hjemme på en samlerhylde, eller hvor man måtte opbevare eller udstille sin samling af Pokémon ting. Hvad end du har en kærlighed for samtlige af væsnerne, eller du har en yndlings, der primært skal have lov at få en plads i dit hjem, har vi et stort udvalg af forskellige Pokémons, der kan gøres til en del af samlingen. Så at sige kan du selv vælge, om du vil blære dig med en fuldendt Snorlax-samling, eller om du spænder bredere, og ønsker at købe merchandise for samtlige figurer der findes. Få fat på din yndlings- Pokémon tøj blandt vores store udvalg. Især hvis du også kigger på Pokemon go tøj, det har vi også! Vi har en stor variation af de mest populære Pokémons, hvad end det er som plysdyr, penalhus eller noget helt tredje. Er der især én bestemt Pokémon, du har kær, har du derfor mulighed for at købe Pokémon merchandise med netop denne, hvis du i forvejen har den på kort, som figur, på plakat og blot mangler en sød bamse eller en smart og praktisk taske. Vi har et stort udvalg af forskellige figurer i alverdens afskygninger, uanset om din yndlingsfigur er den lille Pikachu eller den store og runde Snorlax.

Den perfekte gave til både drenge og piger

Efter Pokémon de seneste år igen er begyndt at dukke frem på børneværelset, er både salg og popularitet for de seje væsner i høj grad steget. Dette både for drenge og piger, der på kryds og tværs gør brug af det seje Pokémon merchandise, hvad end der byttes kort i skolegården eller leges med bamser hjemme på værelset. Dermed kan Pokémon merchandise også være den perfekte gave til stort set hvem som helst, der har bare en lille interesse i Pokémon. Uanset budgettet eller størrelsen på gaven, har du derfor mulighed for at købe nogle fede Pokémon gadgets der enten kan vises frem eller leges med. Der er rigetligt af pokemon gaver der kan gives ud. Ikke nok med at både drenge og piger er vilde med det, så spænder aldersgruppen også vidt. Børn helt ned i børnehavestørrelse kender til de sjove fantasivæsner, mens mange voksne ligeledes er vilde med dem som samleobjekter til hjemmet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!