Super Mario bamser

Nu har du muligheden for at bringe dit yndlingsspil med dig ud i den virkelige verden. Super Mario og hans venner er ikke længere blot til at finde i den virtuelle verden, men kan nu fås i form af bløde Mario bamser, du kan have med dig over alt eller pryde børneværelset med. Her finder du et stort udvalg af de sødeste og blødeste bamser fra Super Mario. De søde bamser bliver hurtigt din bedste ven – og er en rigtig god gaveidé.
delivery-truck

1-2 dages fragt

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Viser 19 ud af 19 produkter

100%

Se alt fra Super Mario her

Køb din yndlingsfigur

De fleste af os kender til Super Mario og hans verden med alle hans fantasifulde venner og fjender. Måske er Marios bror Luigi din største helt, måske er du helt betaget af Prinsesse Peach eller kan slet ikke stå for de små søde svampe, der hjælper til undervejs i spillet. Uanset hvilken af de mange figurer, der er din favorit, kan du tage et kig på de mange søde Mario bamser, og finde frem til, om din yndlingsfigur er blandt vores udvalg. Den ideelle gave til både drenge og piger Mario har været populær gennem mange generationer. Både som klassisk Game Boy spil, senere til Playstation og ikke mindst som både figurer, bamser og så videre. De sjove spilkarakterer er og bliver et hit blandt både drenge og piger, og de søde Mario bamser er derfor en gave, der kan sprede glæde hos alle køn – store som små! Hvad end man vil lege, at den seje Luigi bamse skal ud på en farlig færd og kæmpe mod den onde sidste boss Bowser, eller man hellere vil lege kæledyr med den søde drage Yoshi, så kan der med garanti findes en bamse, der kan skabe glæde hos barnet! Her har du altså mulighed for at give en gave, der ikke blot er sjov den første times tid, men som til og med kan blive barnets nye bedste ven. Hvad er Super Mario?

Bløde materialer der skaber tryghed

Alle modellerne er lavet med blødt bomuldsfyld, så bamsen bliver både rar at kramme og putte med. Ydermere er har de alle en blød overflade, der gør dem ekstra komfortabel at røre. De bløde materialer fra yderst til inderst kan være med til at skabe en vis tryghed for barnet, hvad end det er sovetid og man har brug for et godt sovedyr, eller man har brug for en god ven, der kan være en trøst, hvis man er ked. Der er derfor ingen undskyldning for, ikke at have sin nye og lodne ven med sig over alt, hvad end det er i børnehaven, i skolen, på ferien eller når der skal soves middagslur. Ydermere måler de små bamser blot et sted mellem 17 og 35 centimeter, og er derfor nemme at tranportere med, for selv et lille barn. De små størrelser gør også, at barnet snildt kan have den med i sengen, uden den tager al pladsen.

Alt til fødselsdag

Det er-a mig, Mario! Og hvis du skal holde en Super Mario fødselsdag, så har vi alle de sjove dekorationer og fødselsdagspynt, du behøver! Fra Mario-balloner til farverige flagbanner, kan du være sikker på at din fest bliver den bedste nogensinde! Så hop på din Yoshi og kom med på eventyr!

Gør din Super Mario merchandise samling komplet

Selvom bamser ofte forbindes med noget, der primært hører mindre børn til, er dette langt fra det eneste tilfælde, når det kommer til disse Mario bamser. Som tidligere nævnt hører Super Mario til mange generationer, og er derfor elsket blandt både store og små. Mario og hans venners store popularitet, har gjort dem til meget mere end legetøjsfigurer, og er for mage blevet samleobjekter. Måske har du allerede de fleste Game Boy spil, og har hylderne proppet med små figurer – her kan et ekstra samleobjekt være de fine bamser. Ud over bamser har vi selvfølgelig også lageret fyldt med Super Mario legetøj og Super Mario tøj til børn. Til og med fås flere af bamserne, så de kan købes som pakkeløsninger. På den måde kan du både få de søde farvede svampe i alverdens farver eller brødrene Mario og Luigi på en og samme tid. Med pakkeløsningerne kan alle dine Mario bamser hurtigt være i hus, så du får den komplette samling!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!