Black Friday legetøj & Merchandise

Vil du have vores Black Friday nyheder som den første? 


Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi mails før, under og efter Black Friday, så du er 100% opdateret på årets største udsalg før alle andre.

Vær dog opmærksom på, at du også vil modtage vores andre nyhedsbreve (fyldt med tilbud fra f.eks. vores fødselsdag osv.)

Loading
Fortnite
Minecraft
Pokemon
Gurli Gris
Paw-Patrol
Frozen
transformers
Pyjamasheltene
harry-potter
Marvel
Spiderman
Deadpool
Venom
Star-Wars
the-mandalorian-merchandise
Roblox
Among-Us
Dc-comics
ben10
Super-Mario-merchandise
GOT
Rick-and-Morty
Overwatch
Dragonball
Fodbold

Er du på udkig efter Black Friday legetøj og merchandise som gave til en bekendt eller måske til dig selv? Hvorfor så ikke benytte dig af Black Friday og nyde en masse attraktive rabatter? Vi har en masse fantastiske tilbud på Fortnite, Minecraft, Pokémon, Gurli Gris og mange andre populære mærker! Så tag fordel af denne mulighed og køb dine julegaver her hos Merchshark på Black Friday.

Spar en masse penge på den helt perfekte gave til familie og venner. Vi har tilbud på alt lige fra Fortnite lamper, Fortnite musemåtter, Minecraft legetøj og meget, meget mere. Det bliver ikke billigere! – her hos Merchshark finder du med garanti noget, der falder lige i din smag.

Black Friday legetøj og merchandise

Snart er det Black Friday her i 2023! Det er en oplagt mulighed for dig, der gerne vil spare penge på legetøj og merchandise. Rigtigt mange mennesker benytter dagen til at få købt alle julegaverne ind, da du ofte kan spare mange penge. Vi holder også Black Friday på vores webshop, så du kan få købt en masse legetøj og merchandise til en fordelagtig pris.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er et amerikansk koncept. Derfor foregår begivenhed også altid om fredagen efter, at der har været Thanksgiving i USA. Med andre ord befinder begivenheden altså sted den fjerde fredag i november. Begivenheden er som sådan ikke blevet opfundet. Den er tværtimod bare resultatet af, at mange mennesker gerne ville i gang med deres juleindkøb, når de havde afholdt Thanksgiving.

Sidenhen har butikken omfavnet den stigende efterspørgsel. De har valgt at imødekomme den ved at tilbyde ekstra gode rabatter og længere åbningstider om fredag. Andre har også valgt at udvide konceptet, så de eksempelvis kører med store rabatter en hel uge i træk.

Hvorfor findes Black Friday?

Den primære grund til, at der findes Black Friday er, at forbrugerne har en øget efterspørgsel, da mange gerne vil købe julegaver i slutningen af november. I USA har nogle ansatte også fri dagen efter Thanksgiving, hvilket selvfølgelig betyder, at de ansatte så har bedre tid til at shoppe.

Herhjemme har butikkerne også set muligheden for at tilbyde gode rabatter og derved øge salget. Det skyldes, at også de danske forbrugere anvender flest penge i både november og december, hvor de især køber julegaver.

Begivenhedens mange rekorder

Både i USA og herhjemme har begivenheden medført, at der er blevet sat flere rekorder. Blandt andet er det altid til Black Friday, at der bliver sat rekord i, hvor mange penge der bliver betalt via Dankort på en enkeltstående dag.

I USA har dagen også flere gange sat rekorder i, hvor mange penge der er blevet handlet for på blot én dag.

Hvornår kan jeg købe Black Friday legetøj og merchandise?

På vores hjemmeside har vi tilbud på selve dagen, altså fredag den 24. november 2023. Her vil du kunne spare en stor del penge på flere af vores produkter. Det kalder vi for Black Friday legetøj og merchandise. Det er en oplagt mulighed for dig, der gerne vil købe julegaver til enten dit barn, barnebarn eller andre barnlige sjæle.

Hvilke produkter er omfattet af Black Friday legetøj og merchandise?

Flere af vores populære produkter er omfattet af Black Friday-tilbuddet Det gælder blandt andet produkterne fra Fortnite, Minecraft, Pokémon, Gurli Gris og mange flere. Uanset, hvad dit barn er interesseret i, kan du uden tvivl finde et godt tilbud på den perfekte julegave.

Måske kan du også købe en fødselsdagsgave til Black Friday med legetøj og merchandise?

Hvis du gerne vil spare penge på næste års fødselsdagsgaver, kan du med fordel også bestille en ekstra gave hjem. På den måde får du også en god rabat på fødselsdagsgaven, og du slipper for at tænke yderligere over, hvad du dog skal købe.

Undgå al presset, når du køber online

Black Friday er ofte synonymt med store menneskemængder, for lidt plads og lange køer. Men når du bestiller dine gaver gennem vores webshop, behøves du ikke gå ind i en fysisk butik. På den måde undgår du alt det besværlige ved Black Friday. I stedet kan du blot sidde derhjemme og udvælge dine gaver i ro og mag. Det er helt klart den bedste form for Black Friday, hvis du spørger os. Husk os derfor, når der er Black Friday med legetøj og merchandise.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!