Harry Potter Merchandise

Er du også fan af det magiske univers omkring Hogwarts, Harry Potter og hans venner? Så har vi samlet et stort udvalg af det fedeste Harry Potter merchandise, så du kan lukke magien ind og sprede lidt eventyr over hverdagen.
delivery-truck

1-2 dages fragt

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Viser 35 ud af 35 produkter

100%

Harry Potter merchandise for alle aldre

Hele det fortryllede univers omkring Harry Potter og hans venner taler til børn og voksne i alle aldre. Det er en hel verden, der folder sig ud, og der er naturligvis noget for enhver ægte fan – hvad enten du er helt ny eller har fulgt de unge troldmænd og hekse, siden den første bog kom ud i 1997. Lad eventyret blive en del af hverdagen med bamser, legetøj, figurer og skoleting fra vores store udvalg her af Harry Potter merchandise på siden. Vi har Harry Potter ting til fans i alle aldre! Hvad er Harry Potter?

Harry Potter tøj – til den ægte troldmand eller heks

Med Harry Potter og hans venner på din kasket eller bluse, er du aldrig langt fra magisk bistand, hvis der opstår behov for en besværgelse. Med en ægte Harry Potter kasket kan du være helt sikker på, at solen ikke kommer til at genere dine øjne og, at magien holder på frisuren selv i det værste blæsevejr. Luk din indre troldmand eller heks løs, og lad hele verden vide, om du holder med Ron, Hermione, Harry eller måske en helt fjerde figur fra troldmandsverdenen. Du behøver ikke at kunne trylle for at bære Hogwarts segl på brystet, og du behøver ikke at være en troldmand for at bære en kappe.

Stort udvalg af Harry Potter bamser og figurer

Hvorfor ikke lade de mægtige magikere våge over dig om natten eller give dig en krammer i løbet af dagen? Det store udvalg af fede figurer til de større børn og bløde bamser til de mindre er et sikkert his hos fans af Hogwarts, der gerne vil ud på deres egne eventyr med heltene fra bøger og film. De bløde bamser og seje figurer er både gode at putte med, men kan også hurtigt blive en del af legen for både store og små og hjælpe fantasien lidt på vej, når der skal bekæmpes onde troldmænd eller mytiske væsner fra Harry Potter-universet.

Harry Potter skoleting – gør skoledagen fortryllende

For de små, der skal starte i skole, findes der næppe en større dag, end den allerførste skoledag. Denne dag skal naturligvis akkompagneres af en rigtig skoletaske og matchende penalhus, der giver en følelse af at være et rigtigt, stort skolebarn. I vores sortiment af Harry Potter merchandise finder du at kæmpe udvalg af fede tasker, penalhuse og andet skoleudstyr med Harry Potter og de andre figurer fra Hogwarts, der kan være med til at gøre skolestarten endnu mere magisk. Også større børn, der vender tilbage efter sommerferien, kan finde netop det fortryllede udstyr, de drømmer om hos os! Både dem, der er på Harrys side og dem, der har en svaghed for Malfoy og Slytherin – vælg din egen favorit eller lad fordelingshatten fortælle dig, hvilket kollegie du hører til.

Kæmpe udvalg af Harry Potter legetøj til alle aldre

Trænger I bare til lidt flere magiske øjeblikke i hverdagen, så er der også et kæmpe udvalg af forskelligt legetøj fra det fortryllede univers hos os ved Merchshark! Du kan blandt andet lade dig lulle i søvn til tonerne fra titelmelodien til filmene eller måske lade en sjov Harry Potter lampe lyse i dit værelse om natten, for at holde onde troldmænd og hekse fra døren. Udvalget af Harry Potter merchandise er stort, og det er ikke kun børn, der kan have glæde af at lukke det fantastiske og fortryllende univers ind i hverdagen – voksne kan også drømme om at spille quidditch eller kaste besværgelser på deres fjender.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!