Disney bamser

Her finder du et stort udvalg af de sødeste og blødeste Disney bamser. De søde bamser bliver hurtigt dit barns bedste ven – og er en rigtig god gave idé, som vil følge barnet i mange år frem. I butikken har vi bamserne Mickey Mouse, Minnie Mouse, Peter Plys, Æslet, Grisling, Tigerdyret og Stitch.
delivery-truck

1-2 dages fragt

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Viser 3 ud af 3 produkter

100%

Bamser og plysdyr

Find en krammepartner fra Disney vernden til dit barn eller barnebarn. Disse bamser er egnet til børn i alle aldre. Vælg mellem alle slags små søde bamser – nogle med store hoveder, andre med store næser osv. Shop Disney bamser fra Peter Plys, Lilo og Stitch eller Frozen. Giv dit barn en mulighed at kramme med en Stitch- eller putte med en Peter Plys Bamse. Dit barn vil blive lykkelig, at vågne op til et af disse små bløde bamser. Hos MerchShark kan du også shoppe efter størrelse. Du kan bla. Finde en lille Mickey Mouse bamse eller en stor Elza bamse fra Frozen. Hvis du leder efter specielle og søde Disney bamser, så har du fundet det rigtige sted.

Walt Disney

Disney er i dag både et velkendt navn og brand. Det har siden starten i 1923 vokset sig til at være en af de største leverandører af underholdning for børn såvel som voksne, hvilket deres nuværende mission også afspejler; at være en af verdens førende producenter og leverandører af underholdning og information. Hvem i dag kender ikke Snehvide og Mickey mouse? Disney er 95 år gammelt, og 1923 er mange år siden. Men på de 95 år, har Disney taget mange – og store – skridt. Vi har gaver til mange forskellige formål, aldre og anledninger. Vi har et stort udvalg af søde små disney bamser. Mangler dit barn en ny ven at sove med om natten? Vores charmerende bamser er bløde, har søde næser, og vil helt sikkert ikke skuffe. Alle børn fortjener en dejlig ven. Er du fan af en bestemt karakter? Vi har en masse seje, flotte og ikke mindst detaljerede bamser fra disney verdenen. Det kunne være den sidste brik i hjemmebiografen, på gamerværelset, eller hvis du blot vil pointere din forkærlighed for eksempelvis Peter Plys, Grisling eller Stitch ved at dominere stuen med en sød bamse.

Peter Plys – og Mickey Mouse verdenen

Historien om Peter Plys startede i 1920’erne af en far, som fortalte hans søn opdigtede godnathistorier om sønnens egne bamser. Peter Plys og hans venner, blev sidenhen overført til tekst og animationsfilm. Historien om den sjove bjørn og hans venner Grisling, Tigerdyret, Æslet m.fl. blev hurtigt populær, og herefter tog det fart. Børn og voksne elskede historien, og Peter Plys, hans venner og hans forskellige eventyrer ramte hele verden. Historierne er blevet oversat på utallige sprog, og er i dag kendt af mange mennesker verden over. Mickey Mouse optræder som regel sammen med hans hund Pluto, hans veninde Minnie Mouse og hans ven Fedtmule. Siden Mickeys debut, har han taget verden med storm og er i dag en anerkendt fiktiv karakter – elsket af fans hele verden over. Mickey Mouse optrådte for første gang i en animationsfilm i 1928 i Colony Theatre i New York. Filmen hed Steamboat Willie og var dengang et nyt pust til de – dengang – dominerende stumfilm. Steamboat Willie var blandt de første animationsfilm til at have synkroniserede lydeffekter og hjalp med til, at popularisere Mickey Mouse. Disney bamser ville være en god idé til børn der elsker bamser mens de ser film.

Lilo og Stitch  

Lilo og Stitch er to usædvanlige venner, der oplever mange forskellige ting sammen. Stitch er et rumvæsen, som kom til jorden og efterfølgende blev venner med Lilo Pelekai. Lilo bor på Hawaii med sin søster Nani, hvor Stitch også ender ender med at bo. Historien om de to venner startede i 2002 som en animationsfilm. Efter filmens flotte modtagelse, blev der året efter i 2003 sendt første afsnit i serien omkring dem. De er blevet lavet om til nogle søde krammelige disney bamser på vores webshop.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!