Merchandise tøj

Her finder du en lang række merchandise tøj fra forskellige film, serier og spil. Vi har samlet de mest populære merchandise produkter fra de mest populære franchises. Tøjet er designet ud fra karakterens oprindelse, hvilket gør dem unikke og perfekt for en fan af noget bestemt merchandise. Vælg mellem Merchandise t-shirts – Ankelsokker – Caps og kasketter
delivery-truck

1-2 dages fragt

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Viser 48 ud af 76 produkter

63%

Kategorier

MERCHANDISE T-SHIRT

ANKEL-SOKKER

KASKETTER

Find dit nye yndlings merchandise tøj lige her

Merchandise tøj har altid være en populær måde at vise sine anerkendelse og respekt for alle mulige kulturelle ting. Det kan være musikere, film, skuespillere, besøgssteder i verden eller bare en lækker pastaret. Og det giver sig selv, at merchandise også kommer i mange forskellige slags genstande. Det kan være merchandise tøj, kopper, tallerkener eller bare en plakat. Disse genstande hører inde under kategorien ”tøj”, som der er meget af på denne hjemmeside. Merchandise tøjet kommer i mange forskellige afskygninger, alt fra merchandise t-shirts, hættetrøjer, kasketter, ankelsokker, strømper og hjemmesko.

Merchandise tøj med din yndlings-superhelt

Vi har utrolig meget merchandise fra alle mulige slags film, der primært er repræsenteret i de heroiske genre som for eksempel Batman. Batman har altid været en populær karakter og film, der er blevet set verden rundt både som film, men også båret som enten t-shirt, på kopper, ankelsokker eller meget andet. Det er en heroisk karakter, der afspejler manges drømme for en helt, der redder verden. Batman har også et sejt udseende og et nemt genkendeligt logo, der kan spottes på lang afstand fra alle dem, som kender til ham. Vi har for eksempel Batman ankelsokker, hvor man både kan se karakteren Batman, der også bærer sit eget logo på sin dragt. Sokkerne kan derfor i den grad kaldes for Batmandpræget. De vil klæde dine fødder heroisk. Ankelsokkerne findes også i Captain America udgave, som også en af de klassiske heroiske heltekarakterer, der redder folk fra de onde i samfundet. Captain America findes også som kasket, der selvfølgelig kommer i farverne rød og blå, hvor skyggen er rød og resten af kasketten er blå.

Få et stykke merchandise tøj med Darth Vader og andre Star Wars karaktere

Herudover har vi mange andre stykker merchandise med blandt andet Darth Vader, der for eksempel klæder en t-shirt rigtig godt i den klassiske sorte farve. Farver signalerer perfekt det sorte univers, der hersker i Star Wars filmene, hvor Darth Vader jo er er en meget kendt karakter. Og derfor har vi en t-shirt med ham på. Må kræften være med dig!

De sjove karakteres merchandise, der får dig til at smile på læberne

Det handler ikke kun om film, film og film. Som sagt kommer merchandise i mange forskellige afskygninger, og det er også derfor, at vi sidder inde med for eksempel merchandise, der er baseret på spil som for eksempel Pac Man. Pac Man er det populære spil fra 90’erne, hvor man er en osteformet rundet kugle, der skal flygte fra de onde små blækspruttelignende karakterer, som jager Pac Man. På vejen spiser Pac Man sig frem til flere point. Pac Man kan man få som kasket, hvor man ser det kendte Pac Man logo i form af den osteformede, flygtende og hurtige karakter. Kasketten kan blive din inden for kun 1 – 2 dages fragt. Her får du også 30 dages returret, og hvis du går efter den helt store jackpot, kan du bestille over 400 DKK og dermed få fragten helt gratis. Og hvis du bestiller din ordre inden kl 20, har du muligheden for, at vi sender din ordre samme dag. På den måde får du din pakke hurtigst muligt.  

Den tidsløse ånd omkring merchandise tøj

Som sagt findes der utrolig mange forskellige slags merchandise, og hos os kommer de primært i form af filmkarakterer og spilkarakterer. Disse forskellige karaktere er kommet for at blive, og de har været der helt fra start af deres populære karriere, hvor for eksempel en film som Star Wars, hvor den første film i serien kom i 1977, har været en visuel og genkendelig film på merchandise over hele verden. Derfor kan du også godt regne med, at din ordre vil bæres rundt på dig, lige til den hænger i laser og falder af, fordi du har gået så med den. Når du giver et stykke merchandise i gave, kan du ligeledes være sikker på, at den falder i god smag, så længe det selvfølgelig er den helt rigtige karakter, film eller spil. Et stykke merchandise repræsenterer din kærlighed til et givent medie, om det så er en film, en karakter eller spil.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!