Fortnite Merchandise - Tøj, figurer, lamper [1-2 dages fragt]

Fortnite merchandise

Fortnite er et forholdsvis nyt computerspil, som er populært blandt både unge og ældre. Spillet indeholder en masse forskellige missioner, som i alt 4 spillere kan deltage i på samme tid. Èn af grundene til spillets store succes er på grund af de forskellige karakterer, som det er muligt at spille som. MerchShark er en dansk virksomhed, hvor vi selv er aktive og passionerede fans af de spil, som er højaktuelle på markedet lige nu. Find alt du skal bruge i Fortnite merch lige her. Find bland andet Fortnite tøj, Fortnite legetøj eller Fortnite figurer lige her.

Viser 1–40 af 105 resultater

Unikke Fortnite merchandises til enhver fan

Hvis ikke du allerede er blevet grebet af det fascinerende spilunivers, er der gode chancer for at blive det. Spillet er gratis at spille og er nem at komme godt i gang med.

På verdensplan har spillet siden lanceringen i 2017 opnået en fanbase på 45 millioner spillere, hvoraf cirka 3 millioner spiller på dagligt.

For mange er spil og gaming en fælles aktivitet og noget, der skaber sammenhold og fælles interesse i en vennegruppe.

Derfor er der masser af unge mennesker, som sammen deler passionen om dette populære oplevelsesspil, der både kan spilles på Xbox, PC og Nintendo Switch.

Med Fortnite merchandises kan du skabe din egen fanstil og finde lige præcis de genstande, som kan fortælle omverdenen om din gamerpassion.

Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige typer merchandises, som gør det muligt for både unge og ældre af begge køn at finde favoritter.

Herunder kan du vores brede udvalg af forskellige kategorier af Fortnite merchandises:

 • Figurer
 • Hoodie / hættetrøje
 • Sko
 • Kasket
 • Underbukser
 • Tasker
 • Nattøj
 • Handsker
 • Bamser
 • Lamper
 • Gamertilbehør
 • Skoleredskaber

Det er til din store fordel, at vores udvalg spænder over forskellige prisklasser. Du kan blandt andet vælge merchandises i forhold til forskellige anledninger afhængig af budget.

Om du er på udkig efter genstande, som kan bruges til at lege med, eller om du ønsker funktionelle produkter, er det muligt at finde begge typer merchandises hos os.

Hvad kan Fortnite merchandises bruges til?

Merchandises er genstande, som har utallige anvendelsesmuligheder og kan købes og gives i forbindelse med mange lejligheder.

Er du selv en stor fan af spillet, kan du f.eks. købe dig den eller de figurer, som du særligt holder af fra spillet.

Merchandises bliver ofte brugt som personlig gave. Her kan genstandene komme til at skabe en ekstra stor værdi for modtageren, der får en særlig gave, der fortæller om interesse og gamerpassion. Det er muligt at finde genstande til enhver fan uanset personlighed og stilart.

Til den unge kan det være oplagt at vælge taske eller skoletilbehør, som med sikkerhed vil blive brugt dagligt. Disse har ikke kun en visuel værdi for modtageren men også en funktionel.

I vennekredsen hvor netop Fortnite er den fælles interesse, kan merchandises komme til at blive brugt i forbindelse med leg udover interessen for at spille. Figurerne er oplagte genstande til at lege og gengive bestemte scener fra de mange spændende missioner, som finder sted i spillet.

Fortnite merchandises kan bruges til et hav af anledninger:

 • At glæde både pige og dreng
 • At skabe sammenhold i vennekredsen
 • Give mulighed for at lege sammen
 • Unik og personlig gave til både fødselsdag eller jul
 • Som en lille overraskelse på en almindelig hverdag
 • Venne-gaver

Vores merchandises er alle unikke i design. Derfor kan du med sikkerhed komme til at få opmærksom og skabe misundelige blikke i hverdagen med en bestemt fangenstand.

Sådan vælger du den bedste Fortnite merchandise til gave

Merchandises er oplagte gaveartikler til den dedikere Fortnite fan. Det populære spil spilles både af piger og drenge, og du finder fangenstande til enhver type og personlighed.

Vores store udvalg af forskellige kategorier for merchandises gør det muligt at vælge genstande til mange formål – det kan være pyntegenstande, artikler til leg eller brugbare redskaber.

Til den unge som går op i at have en sej stil til daglig kan det være en ide at vælge en funktionel genstand som en taske, der kan skabe glæde og blive brugt til daglig.

Stilen kan gennemføres på værelset ved at vælge figurer som unikke pyntegenstande, der samtidig kan bruges til leg.

Er du på udkig efter en personlig gave til den dedikerede gamer, vil udstyr til gamerbordet være et sikkert hit.

Selvom du ikke selv er inde i karaktererne fra Fortnite, kan du sagtens vælge den helt rette figur til vedkommende, som skal modtage gaven. Alle figurerne er navngivet, så du blot skal sørge for at have et navn på den figur, som du vil glæde en Fortnite fan med.

Hvis du ikke kender til præcis, hvilken figur eller karakter som en fan holder særligt af, kan du med fordel vælge merchandise med det populære Fortnite-symbol. Med dette tidløse logo kan den pågældende genstand blive brugt i lang tid frem – også selvom vedkommende der modtager gaven skulle skifte favorit karakter.

Merchandises kan skabe personlig værdi i lang tid frem

Selvom merchandises købes i forhold til en aktuel interesse hos en person, kan de mange unikke genstande komme til at skabe personlig værdi for personen igennem længere tid. For mange mennesker bliver ting og tilbehør, som har en særlig betydning, en personlig symbolgenstand.

Derfor kan Fortnite merchandises Danmark komme til at følge med en person i mange år frem, og hvor den i fremtiden vil minde personen om en særlig interesse.

Tit har særligt piger en stor tilknytning til deres bamser, som de selv i voksenlivet passer på og er ærekære omkring. Med en Fortnite-inspireret bamse kan du således komme til at skabe værdi på flere plan for en særlig fan af spillet.

Fortnite er for både unge og ældre, og til de større fans kan du med fordel vælge en figur, som kan anvendes til mange formål. Figurerne er unisex designede, så de kan glæde begge køn. Om de bliver brugt som pyntegenstande eller som figurer til at lege, er op til modtageren.

Som følge af Fortnites korte levetid på markedet for populære spil, er der masser af grunde til at vælge Fortnite merch, da spillet med sikkerhed fortsætter sin succes.

Fortnite tilbehør til skole, fritid og leg

Fortnite er ved at blive et af de mest populære spil, som både drenge og piger er optaget af. Den store popularitet betyder, at du efterhånden kan vælge Fortnite merchandises i alverdens kategorier. Der er udstyr, som kan bruges til skolen, og der tilbehør, som er perfekt til værelset eller til leg.

Drenge og piger er vidt forskellige, og som følge af det store udvalg hos os kan du finde frem til de bedste Fortnite gaver og overraskelser til drengen eller pigen.

Flere af vores populære Fortnite merchandises kan købes på tilbud, så du kan se frem til ekstra skarpe priser på alt fra Fortnite børnetøj over gamer udstyr til tilbehør til værelset.

Vælg Fortnite bluser med de sejeste tryk

Det er ikke kun børn, der elsker det fortryllende spilunivers. Teenagers er den største målgruppe, der repræsenterer gamerbølgen. Til dig selv kan du købe stilrene T-shirts i sort/hvide farver, som kan bruges både sommer og vinter. Til drengen eller pigen kan det være de farvestrålende T-shirts, der er det perfekte valg.

Hos MerchShark er alt tøj lavet i bedste kvalitet, så du kan få glæde af din bluse i lang tid frem. Det har stor betydning, når det kommer til at vælge tøj til børn, at T-shirts og bluser er lavet i bomuld. Denne materialekvalitet er både sund for huden, og det gør det behageligt for dit barn eller dig selv at have blusen på hele dagen igennem.

Gamer børnetøj til børn i alle aldre

Skal gamerstilen og looket gennemføres, kan du mixe flere af vores seje beklædningsgenstande med Fortnite tryk. Eller du kan fuldende stilen med de fedeste Fortnite sneakers. Hos MerchShark sørger vi for, at du både får maksimal værdi for pengene, og at der hele tiden er nye merchandises at gå på opdagelse iblandt. Du kan vælge mellem Fortnite udstyr i mange forskellige produktkategorier, og du finder tøj i alle ønskelige størrelser fra S til XXL.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på din første ordre!

Kontakt

Email: [email protected]
Telefon: 31 33 26 06
Mandag-Fredag: 10:00-17:00

Adresse:
Merchshark.dk Aps
Skivevej 177
7500 Holstebro

CVR
40092064

Levering og returnering

Hvor lang leveringstid har i?
Vi har 1-2 dages levering (hverdage) med GLS.

Hvor lang returret har i?
Vi har 30 dages returret, fra den dag du har modtaget pakken.

Hvad koster levering?
Hos MerchShark har vi to leveringsmuligheder:
1. Levering til pakkeshop 29,-
2. Levering til døren  49,-
Ved køb over 400,- får du gratis fragt til pakkeshop.

Find flere spørgsmål/svar her

Ofte Stillede Spørgsmål / FAQ

Har i en fysisk butik?
Nej, vi har desværre ikke en fysisk butik på nuværende tidspunkt. Alt køres gennem webshoppen.

Kan jeg følge min ordrestatus?
Ja, når du har afgivet din ordre, sender vi en kvitteringsmail og derefter mails og sms'er omkring din ordrestatus.

Sender i til udlandet?
Nej, vi sender desværre endnu ikke til udlandet. Vi sender udelukkende kun til Danmark.

Find flere spørgsmål/svar her

Øvrige links:
Handelsbetingelser
blog
Rabatkoder
Sitemap
Cookiepolitik
Black Friday

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre!

Betalingsmetoder

Betalingsløsninger - VISADankort, VISA og Mastercard og Mobilepay

Følg os

Kontakt

Email: [email protected]
Telefon: 31 33 26 06
Mandag-Fredag: 10:00-17:00

Adresse:
Merchshark.dk Aps
Skivevej 177
7500 Holstebro

CVR: 40092064

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder

Følg os

502 Trustpilot Merchshark - desktop