League Of Legends merchandise

Gamer-verdenen byder på fantastiske universer, som gamerne kan udfordre, gå op opdagelse og spille mod hinanden i. LOL er ingen undtagelse. Og nej, det står ikke for ”laughing out loud”, men er en forkortelse for spillet League Of Legends. På verdensplan er der minimum 60 millioner gamere, som spiller LOL. Er du ikke selv gamer, har du helt sikkert hørt om det før. Spillet er på højde med de mest populære spil som World of Warchaft, Fortnite og Counter Strike. Derfor har vi selvfølgelig figurer, legetøj og andet i League Of Legends merchandise – også fra Arcane serien.
delivery-truck

1-2 dages fragt

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Viser 19 ud af 19 produkter

100%

Figurer og legetøj fra LOL

Aldersgrænsen på spillet League Of Legends er på 12, men alle børn kan have glæde af smart League Of Legends merchandise. Det kan invitere til spændende eventyr af alle legesyge sjæle – men bedst egnet til dig, der selv spiller spillet. Du kan dog vær ret sikker på, at børnene under 12-årsalderen også er bekendte med LOL. Måske spiller de det ikke selv, men så kender det det fra YouTube, søskende, fætre og kusiner eller fra skolen. Spillet er så stort, at det næsten er umuligt for dit barn ikke at kende det. Figurerne fra League Of Legends-universet behøver bestemt ikke være til at lege med. De kan også fungere som samleobjekter eller cool figurer til gamer-rummet, hvis du gerne vil dekorere derhjemme med League Of Legends merchandise.

Zed, Thresh, Jinx, Darius, Yasuo og alle de andre

Vi har et stort udvalg af karaktererne LOL i vores League Of Legends merchandise. Alle gamere skal selvfølgelig kunne finde deres yndlingskarakterer på t-shirts, som figur eller andet fedt merch. Ingen må blive glemt. Er du lidt på udebane i League Of Legends merchandise, men skal finde en god gave til din kæreste, ven eller niece? Så er der flere ting, du kan gøre. Det mest oplagte er at bruge få minutter på at spørge ind til spillet og hvilke karakterer, som personen kan lide. Er det af den ene eller anden årsag ikke muligt, så vil karakterer som Zed, Thresh, Jinx, Darius, Yasuo være gode bud på de mest kendte karakterer. Måske er du heldig, men husk på, gameren er ofte meget bevidst om, hvilke karakterer og spil de kan lide, og hvilke de virkelig ikke kan lide. Så det bedste råd er: spørg!

Find merchandise fra Arcane serie

LOL er populært, og det har faktisk skabt en tv-serie med setting i universet. Serien Arcane foregår i LOL-universet med Jinx som en af hovedkaraktererne. Det betyder nødvendigvis ikke, at Jinx er din nevøs favorit. Serien kører på Netflix og er uset over hele verden. Det er ikke blot gamere, der ser serien. Den når ud til et bredere publikum, hvor du ikke behøver at kende spillet for at holde af serien. Dog er serien i første omgang skabt til spillerne, som har været med på LOL-bølgen i sidste mange år. Du finder selvfølgelig også League Of Legends merchandise fra Arcane serien her på siden. Vi sidder altid klar på mail eller over telefon, hvis du har spørgsmål til materiale, karakterer, forsendelse eller lignende. Vi har League Of Legends ting til fans i alle aldre!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!