Gamer musemåtte

Her finder du en lang række forskellige gamer musemåtter fra populære franchises som Fortnite, Overwatch, Rick & Morty, Marvel, Deadpool og mange andre. Gamer musemåtterne har anti-slip gummi under dem, hvilket giver en bedre gaming oplevelse når du spiller. Tænk på gamer musemåtte som prikken over i’et i din pc-opsætning. At have den bedste musemåtte til spil kan gøre en forskel, for måden du spiller på.
delivery-truck

1-2 dages fragt

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Viser 30 ud af 30 produkter

100%

Hvordan finder man den bedste gamer musemåtte?

Skal den være hård, blød, stor, lille, masser af farver? Vi har samlet en lang række musemåtter, så du selv kan vælge. Tænk på gamer musemåtte som prikken over i’et i din pc-opsætning. At have den bedste musemåtte til spil kan gøre en forskel, for måden du spiller på. Gamer musemåtter er dog ikke det mest spændende køb ifølge mange. Det kan dog være det perfekt, især hvis du får en med et fancy design eller et design med din favorit karakter, spil eller film. Men hvad skal du kigge efter, når du køber en ny musemåtte? Det faktiske materiale og størrelsen der gør en stor forskel. De fleste eksperter vil mene, at en overdimensioneret, blød model er den bedste gamer musemåtte til, at spille på. Musemåtter med hårdere overflader kan dog tilbyde mere præcis kontrol, og nogle spiltyper kræver ikke en større pude, fordi du laver meget mindre bevægelser i det hele taget. Hvis du er den type PC-gamer, der spiller med nedsat DPI og følsomhedsindstillinger, giver du sandsynligvis dit håndled en masse at arbejde med under et simpelt spil. Til dig som gamer, skal man have en lille musemåtte. Du bruger nemlig ikke mere overflade, når du kun laver små ryk i et spil. Hvis du derimod bruger store musebevægelser for, at lave et præcist headshot i spillet, er en XL musemåtte nødvendig. Hos MerchShark kan du finde to store XL-gamer musemåtter fra Fortnite det er udvidede musemåtter der løber hele vejen hen over dit skrivebord med plads nok til både tastatur og mus. Selvom du måske syntes det er unødvendigt at placere dit tastatur hen over musemåtten, handler disse XL-gamer musemåtter om kompatibilitet. Når du placerer tastaturet på samme overflade som musen, vil der være en masse plads til overs. Det betyder, at du aldrig skal bekymre dig om, at løbe tør for plads til musen. Dette er især vigtigt for de gamere der løfter musen og bruger en lav DPI.

Detaljer for gaming musemåtterne

MerchSharks gamer musemåtter har en glidende gummibase, syede kanter for at forhindre nedslidning og en robust tykkelse på 2-3 mm. Den udvidede version er den største størrelse, der er tilgængelig og designet til at passe selv de største gaming keyboards med masser af plads til overs. Når det kombineres med et kompakt tastatur, føles overfladen til musen næsten uendelig. Som de fleste musemåtter har Merchsharks et glat tekstilvævetdesign, der sikrer glidende mus over hele overfladen. Vi fandt det let at lave nøgleangreb i vores FPS-test med et stort antal overhead til DPI-justeringer takket være det massive overfladeareal. Uanset om du kan flytte musen hele vejen hen over skrivebordet eller bare et par centimeter for at lave 180 grader headshots, så har MerchSharks gamer musemåtte dig – og dit skrivebord dækket. På konkurrencedygtige niveauer er en gaming musemåtte et must have. Næsten alle spil drejer sig om split sekunds ryk reaktioner og præcisere mus-nøjagtighed. En enkelt fejl eller et misset headshot kan miste dig gamet. En højkvalitet mus overflade vil fremme hurtig, konsekvent muse bevægelse. Denne konsistens giver dig mulighed for at udvikle muskelhukommelsen så du kan blive ”et med musen”. Desuden vil en gaming musemåtte lette nøjagtigheden, give dig hurtigere bevægelser. I sidste ende anbefaler vi altid spillere, at finde den type musemåtte, der passer bedst til deres spillestil, før de fuldt ud forpligter sig til en præcis model. Nogle af de spil, vi har brugt til at teste gamer musemåtterne på er f.eks Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch, League Of Legends og et par andre.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!