Gurli Gris Merchandise - Legetøj, tøj, bamser og meget mere!

Gurli Gris merchandise

Den søde karakter Gurli Gris er en kendt figur fra tegnefilmserien af sammen navn, som mange børn holder af. Gurli Gris har en masse venner, som alle er opkaldt efter navne, som matcher forbogstavet i forhold til deres dyreart. Således møder børnene også Gustav Gris. Udover de mange venner har Gurli Gris sin familie, som består af Far Gris, Mor Gris samt Bedstemor Gris og Bedstefar Gris. Alle disse venlige karakterer er gengivet som Gurli Gris merchandises, der kan findes. i forskellige udgaver.

Viser 1–20 af 64 resultater

Både dreng og pige kan få glæde af en Gurli Gris merchandise

Ethvert barn er unikt både med hensyn til personlighed og stilart. Små og mindre børn finder ofte favoritfigurer og karakterer, som de kan identificere sig med.

Hvor unge har interesser, som ikke nødvendigvis har noget med en bestemt figur at gøre, finder mindre børn stor glæde ved at have favoritkarakterer med kærlige personligheder.

Universet omkring Gurli Gris legetøj er bygget op omkring arketyperne, hvor Bedstefar Gris er den hjertevarme figur, Mor Gris er den omsorgsfulde figur, Gurli Gris er selv et barn osv.

Med andre ord er det personlighedstyper, som passer ind i børnenes forståelsesniveau, og typer som de kan genkende fra deres eget liv.

Gurli Gris merchandises er unisex. Derfor kan genstandene passe til enhver dreng og pige. Det handler blot om at vælge produkt og udgave, som matcher det pågældende barns stil og personlighed.

Når du vil glæde et barn med en genstand, som er valgt ud fra barnets interesseområder, kan du blandt andet finde disse typer Gurli Gris merchandises:

  • Bamser
  • Tilbehør til børneværelset
  • Tasker

Både drenge og piger har glæde af bamser. De kan blive brugt i forskellige sammenhænge som f.eks. pyntegenstande på værelset, sove kammerat, legetøj eller noget helt fjerde.

Gurli Gris merchandises kan gøres til aktiv leg og læring

Hos MerchShark er vi selv fans af de mange forskellige spil- og filmuniverser, som optager alle vores kunder. Til de helt små børn er tegneserien om Gurli Gris et sikkert hit, hvor de forskellige karakterer kommer ud på små oplevelser i de forskellige afsnit.

Enhver karakter har sine kendetegn, styrker og unikke personlighed – præcis ligesom børnene. Derfor vækker tegneserien stor interesse og fascination hos de helt små, som med deres fantasi kan leve sig ind i de søde fortællinger.

Vi ved, at målgruppe skal passe til typer af merchandises. Derfor finder du særligt Gurli Gris bamser, når du er på udkig efter Gurli Gris merchandises til pige eller dreng hos os.

Bamser er en værdifuld type merchandise, da de kan bruges til mange formål afhængig af aldersniveau og personlighed.

I denne sammenhæng kan Gurli Gris bamserne blive brugt til lege, hvor børnene sammen med andre børn eller med voksne kan lade fantasien få frit løb.

Børnene kan genspille scener fra de mange søde afsnit, som de har set på tegnefilm. Når du som voksen leger med på et barns leg, har du unik mulighed for at skabe et læringsrum sammen med barnet. Heri kan der sættes fokus på sociale situationer, adfærdsmåder og opførsel, dialog og kommunikation mv.

Der er mulighed for at skabe masser af læring hos barnet, når du sammen med ham eller hende bruger bamser til at ’spille’ forskellige situationer.

Sådan vælger du den bedste Gurli Gris merchandise

Når du vil glæde et barn med en nøje udvalgt Gurli Gris merchandise, handler det om at købe produkt i forhold til barnets personlighed samt alder.

Til de allermindste vil bamser være et oplagt valg, da disse kan komme til at skabe en særlig tilknytning for barnet. Små børn finder tryghed i bamser, som de gerne tager med sig overalt. Bamser udgør en særlig værdi for det lille barn og dets udvikling. Når du tilmed vælger bamse, som passer til barnets interesser, kan den få en endnu større betydning for barnet.

Til de lidt større børn der begynder at interessere sig for stil og er nået dertil i udvikling, at de selv kan være med til at bestemme, kan tasker eller pynteting til værelset være gode valg.

I takt med børns udvikling vil de få mere og mere erfaring med at bruge tid på værelset til leg og fordybelse. Her er det oplagt at give barnet pyntegenstande, som kan være med til at skabe trygge omgivelser.

Til samme aldersniveau kan tasker og tilbehør også være gode muligheder. Med tasker kan barnet komme til at fremvise sin fascination for Gurli Gris i f.eks. børnehaven eller i forbindelse med skolestart.

Med tasker er der garanti for, at barnet kan få nye venner, der får øje på de søde Gurli Gris motiver på forsiden.

Det er tit og ofte børns fælles interesser, som starter nye venskaber.

En Gurli Gris merchandise kan gives til enhver anledning

Det særlige ved merchandises er, at de kan gives til enhver anledning. Gurli Gris merchandises egner sig perfekt som fødselsdags- eller julegave. Barnet vil elske at pakke sin særlig udvalgte genstand ud, som med sikkerhed vil skabe stor glæde og genkendelse.

Du finder merchandises fra Gurli Gris universet i forskellige prisklasser. Det skal være muligt for enhver uanset størrelse på budget at kunne glæde et særligt barn.

Dette gør det muligt for både onkler, bedsteforældre, forældre, tanter m.fl. at kunne skabe glæde hos familiens mindste medlemmer.

Selvom børn har mange skiftende interesser, er der god grund til at se efter Gurli Gris merchandises, når du ønsker at give et barn en gave, som det kan holde af og lege med i lang tid frem.

Gurli Gris er en velkendt og tidløs figur, som har skabt masser af glade stunder for børn i flere år. Det er en tegneserie, som vækker genklang hos alle børn, og er figurer, som børnene møder mange steder i deres liv.

Hvis ikke et barn allerede er blevet fanget af det charmerende Gurli Gris univers, er der stor sandsynlighed for, at en Gurli Gris merchandise kan blive et barns kæreste eje i fremtiden.

De forskellige merchandises kommer i søde farver, som taler til børnenes farverige forestillingsevner og fantasiuniverser, og du finder hele udvalget her hos os.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på din første ordre!

Kontakt

Email: [email protected]
Telefon: 31 33 26 06
Mandag-Fredag: 10:00-17:00

Adresse:
Merchshark.dk Aps
Skivevej 177
7500 Holstebro

CVR
40092064

Levering og returnering

Hvor lang leveringstid har i?
Vi har 1-2 dages levering (hverdage) med GLS.

Hvor lang returret har i?
Vi har 30 dages returret, fra den dag du har modtaget pakken.

Hvad koster levering?
Hos MerchShark har vi to leveringsmuligheder:
1. Levering til pakkeshop 29,-
2. Levering til døren  49,-
Ved køb over 400,- får du gratis fragt til pakkeshop.

Find flere spørgsmål/svar her

Ofte Stillede Spørgsmål / FAQ

Har i en fysisk butik?
Nej, vi har desværre ikke en fysisk butik på nuværende tidspunkt. Alt køres gennem webshoppen.

Kan jeg følge min ordrestatus?
Ja, når du har afgivet din ordre, sender vi en kvitteringsmail og derefter mails og sms'er omkring din ordrestatus.

Sender i til udlandet?
Nej, vi sender desværre endnu ikke til udlandet. Vi sender udelukkende kun til Danmark.

Find flere spørgsmål/svar her

Øvrige links:
Handelsbetingelser
blog
Rabatkoder
Sitemap
Cookiepolitik
Black Friday

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre!

Betalingsmetoder

Betalingsløsninger - VISADankort, VISA og Mastercard og Mobilepay

Følg os

Kontakt

Email: [email protected]
Telefon: 31 33 26 06
Mandag-Fredag: 10:00-17:00

Adresse:
Merchshark.dk Aps
Skivevej 177
7500 Holstebro

CVR: 40092064

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder

Følg os

502 Trustpilot Merchshark - desktop