Super Mario merchandise

Leder du efter Super Mario merchandise til dit barn? Så er du kommet til det rigtige sted. Super Mario dukker op for at redde prinsesse Peach og svampefolket fra Bowser og Koopa i 1985. Siden da har Mario været en favorit blandt børn, og der udkommer nye spil fra Super Mario Bros. serien med jævne mellemrum. For de mange fans i alle størrelser og aldre findes der Super Mario merchandise, så man kan få mere Super Mario i hverdagen.
delivery-truck

1-2 dages fragt

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Viser 48 ud af 71 produkter

67%

Legetøj

For legebarnet kan man finde figurer, bamser og andet Super Mario legetøj med Mario, Luigi, Prinsesse Peach, Bowser, Yoshi, Wario, Donkey Kong og alle de andre fra spillet. Med Super Mario og hans venner har børnene rig mulighed for at bruge deres fantasi til at lave en leg, hvor Mario og vennerne skal redde Peach fra skurkene. Mario er en god rollemodel, der hjælper andre uden at forvente noget tilbage. Derudover kan Super Mario hjælpe dit barn med at føle sig stærkere og sejere i svære situationer, fordi Mario alene eller sammen med venner tager kampen og mod de onde. Der findes både legetøj til de helt unge småbørn, der har gavn af at udvikle sig igennem leg. Her kan Super Mario bamser eller en figurer uden smådele være fin, da det tillader barnet at gribe fat om noget og derfor udvikle motorikken. Derudover er de mange farver og karakterer med til at udvikle barnets sanser. For de lidt ældre børn kan man begynde at finde mindre figurer med dele og tilbehør, så man rigtigt kan gå i gang med at bruge fantasien til at skabe en handling i legen. Hvad er Super Mario?

Skoletilbehør

Med Super Mario merchandise og skoletilbehør kan dit barn også have Super Mario eller deres yndlingskarakter fra spillet med i skole. Det kan være skoletaske, penalhus eller madpakker. Super Mario universet byder på mange forskellige figurer og herlige farver, så du kan være sikker på at finde lige det, som dit barn vil have.

Glem ikke fødselsdage!

Det er tid til at finde din indre Mario og holde en fødselsdag, som ingen nogensinde har set før! Med vores fantastiske Super Mario fødselsdagspynt og dekorationer, kan du forvandle dit hjem til Mushroom Kingdom! Fra Mario-balloner til rør-dekorationer, vil din fest blive et eventyr, som ingen vil glemme! Så slip din indre Mario løs, og lad os hjælpe dig med at planlægge den perfekte Super Mario fødselsdag!

Den sikre gaveide

Super Mario merchandise og Super Mario Bros. universet er så populært, at det er en sikker gaveide, hvis du mangler gaven til fødselsdagsbarnet eller julegaven til den lille. Både drenge og piger er vilde med Super Mario, og du kan både finde pige- og drengekarakterer samt karakter uden umiddelbart køn. Super Mario tøj til børn ting findes i mange forskellige størrelser, og der er derfor både noget til de forskellige aldersgrupper og personlighedstyper. Er du helt på bar bund, er Super Mario merchandise også en god ide af den grund, at f.eks. en yoshi-bamse eller en donky-kong figur sagtens kan nydes og leges med udenfor Super Mario verden – også hvis barnet slet ikke kender til Super Mario. Skal du være helt sikker på, at du kommer med den rigtige gave, så prøv at finde ud af, om barnet har en yndlingskarakter – og det har de næsten altid. Har barnet forelsket sig i en bestemt karakter, vil de ofte elske alt, hvad der har med karakteren at gøre, og derfor er det ikke ualmindeligt at se et barn med matchende skoletaske, drikkedunk, madpakke og penalhus.

De forskellige spil

Der findes utroligt mange Super Mario spil. Nogle af de mest populære er New Super Mario Bros. og Mariokart. Derudover finder du også Mario sports, Super Mario Galaxy og spil med en anden karakter som hovedrolle samt mange andre. Der er noget til enhver smag og derfor har Super Mario også været populær i over 30 år. Super Mario er et kæmpe univers og derfor er der også et kæmpe univers af Super Mario merchandise. Men Super Mario er du sikret timevis af underholdning enten med spil, leg eller noget tredje.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!