Game Of Thrones merchandise

Game of Thrones er den (måske) vildeste sensation inden for fiktion i nyere tid. Hvad enten du foretrækker serien eller bøgerne, eller ikke kan få nok af nogen af delene, har du med garanti allerede brugt timer på at drømme dig ind i George R.R. Martins fortryllende og magiske univers. Med Game of Thrones merchandise kan du bringe noget af magien til live, og tage den med hjem. Her kan du få mere at vide om Game of Thrones merchandise – måske du forelsker dig i et nyt hus efterfølgende? Sæt dig godt til rette og læs med – Winter is coming!
delivery-truck

1-2 dages fragt

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Viser 7 ud af 7 produkter

100%

Game of Thrones merchandise til store og små

Stort set uanset aldersgruppe, så har Game of Thrones taget os alle med storm. Så hvad end du er nysgerrig på Game of Thrones merchandise til dig selv, dine børn, kæresten, venner eller måske har en onkel, der er bidt af en sød Daenerys Targaryen, så findes der fedt merchandise. Med Game of Thrones ting kan vi tage en lille bid af universitet med os hjem, og også vise hvem, vi hepper på til at overtage magten og herske over Westeros, Essos, og Sothoryos.

Find det rette merchandise

Med det helt rigtige Game of Thrones merchandise får vi mulighed for at dyrke det spændende og fascinerende univers, selv når vi går og venter på at kunne se nye afsnit eller gense de gamle favoritter. Måske bliver du allerede nostalgisk ved tanken om da du for første gang så Game of Thrones? Måske kan du huske, hvornår du fandt ”dit” hus i serien, hvem du elsker og hepper på, og hvem du absolut ikke bryder dig om. Der findes merchandise til en hver smag, og du kan med garanti finde noget, der passer til lige præcis den måde, du er Game of Thrones fan på.

House Stark

Anser du dig selv som tilhænger af familien Stark? Mange vil mene, at det var her det hele startede og nogle af de mest elskede karakterer kommer fra familien Stark. Det kan være du sågar har en favorit fra Stark huset? Måske er du vild med Ned Starks stærke og beskedne personlighed. Måske har du også noget helt særligt for Arya Stark eller Sansa Stark, Neds to døtre som begge har været så meget igennem i løbet af historien. Det kan også være dit hjerte banker for Jon Snow! Uanset hvem din favorit er, så er der ingen tvivl om at disse personer fra Winterfell i Norden er både stærke, modige og fantastiske karakterer. Det kan være dit Game of Thrones merchandise skal inspireres af Stark huset?

House Lannister

“A Lannister always pays his debt”. Mange skandaler har ramt Lannister familien, men én ting må man give dem: De har virkelig mange penge. Kommer din yndlingskarakter fra Lannister huset? Det er der ærlig talt ikke meget at sige til. For på trods skandaler og mindre familietragedier, er der altid vittig dialog, spøg og intelligente intriger i denne familie. De er med andre ord ganske fascinerende at følge. Med lækkert Game of Thrones merchandise inspireret af huset Lannister, kan du selv tage del i disse spændende intriger – dog på fornuftig afstand. Måske er du vild med Cersei og hendes skarpe tunge og snu planer? Eller du kan ikke få nok af charmerende og lynende kloge Tyrion Lannister. Måske synes du Jaime giver serien ekstra meget sjæl og karakter – og hvem er ikke også lidt stolt af at se vores alle sammens Nikolaj Coster-Waldau trone frem i denne superseje rolle?

House Targaryen

Er du bidt af en gal drage? Måske hører du blandt de store fans af Targaryen huset! Her findes både smukke og stærke kvinder, og blandt dem er selvfølgelig den fantastiske Daenerys Targaryen – dragernes moder. Med sine snedige planer, sin skønhed, styrke og karismatiske personlighed, formår Daenerys Targaryen at klare sig gennem selv de største forhindringer. Hvem kunne ikke gerne tænke sig Game of Thrones merchandise fra Targaryen? Selv den største Game of Thrones skeptiker ville formentlig ikke kunne stå for det.

House Baratheon

Et måske, blandt nogen, undervurderet hus er selvfølgelig Baratheon. Den altid alvorlige Stannis Baratheon, og den – for langt de fleste fans – øretæveindbydende Joffrey gør Baratheon huset til et af de mindre eftertragtede huse. Men der er masser af god historie og drama i dette hus, som kan vække nye følelser af sympati og empati. Måske er det netop herfra, du skal kigge efter dit næste Game of Thrones merchandise?

De andre huse

Der er dog langt flere end ovennævnte, der kæmper om magten i Game of Thrones universitet. De andre, men langt mindre populære huse er House Arryn, House Tully og House Tyrell. Måske er din personlige favorit heriblandt? I så fald hører du til mindretallet, men det skal du kun være stolt af! De mest hardcore fans finder typisk en form for beundring og interesse for alle huse og karakterer i universitet – for alle har en historie og en personlig kamp, de kæmper. Og i dette velskrevne univers er der plads til alle favoritter. Brug netop Game of Thrones merchandise til at vise, hvor din sympati er. Hvem er du i alliance med? Hvem skal vinde kampen om Jerntronen?

Fascinerende dyr og væsner

Men, men, men, tænker du måske efter at have læst hertil. Det er jo ikke kun mennesker, der huserer gennem verdenen i Game of Thrones. Og der er heldigvis masser af merchandise, der også tager højde for de fantastiske dyr og overnaturlige væsner. Blandt de sejeste væsener i universet er både ulve, drager, manticores og White Walkers! De fleste fans har en fascination for White Walkers. Disse menneskelignende væsner af is og kulde, som er ældgamle og skabt af kraftig magi for at beskytte Skovens Børn. De er høje og slanke med lysende øjne, hvidt hår og typisk skæg. En White Walker er langt stærkere end et menneske, og omkring dem hersker evig kulde, is og sne.

Game of Thrones merchandise til enhver (tid)

Med Game of Thrones merchandise kommer du endnu tættere på universitet. Og der findes noget for en hver smag. Hvad enten du vil have praktiske ting, du kan bruge i hverdagen eller bare pynteting til hjemmet, kan du finde det helt rette Game of Thrones merchandise. Game of Thrones merchandise er også altid den perfekte gave til en fan, der ellers har alt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!