Star Wars merchandise

Star Wars er en højt elsket fortælling, som både ringer genklang hos voksne såvel som børn. Det er nemlig en fortælling om det gode mod det onde – Tilsat en stor mængde action i det ydre rum. Hvad mere kan man ønske sig? Her på siden sælger vi det fedeste merchandise fra Star Wars trilogierne, så du altid kan have dine helte lige i nærheden. Star Wars Merchandise er også perfekt som gave til en fan af filmene.

Star Wars Merchandise fra The Force Awakens

Den nye filmtriologi blev sat i gang med filmen The Force Awakens, hvor vi følger Rey og Finn og deres kamp for det gode. Derfor har vi selvfølgelig samlet noget fedt Merchandise fra den nye film og den nye triologi inden for Star Wars universet.

Tag for eksempel et kig på vores Funko Pop figurer, hvor du sikkert vil finde nogle ansigter, du genkender fra den nye triologi. Disse figurer er perfekte som gave til samleren – unge som gamle.

Hvad end det er den søde robot BB-8 eller en figur med den ældre Luke Skywalker, som vi kender ham fra The Last Jedi, så vil du kunne finde nogle af de gode, og de onde, karakterer fra Star Wars universet i vores samling. Vi har indsamlet Star Wars merchandise fra den oprindelige triologi, såvel som den nye. Der er altså masser af komme efter, hvis du går på jagt efter din nye yndlings t-shirt eller lampe i vores katalog.

Funko Pop figurer får dine hylder til at poppe

Funko Pop figurer er meget populære samlegenstande, ligesom de også kan fungere som en fin dekoration på værelset. Det kan både være på værelset til den unge og den gamle – Star Wars er elsket af folk i alle aldre. Især disse figurer er perfekte som gave til dem, der elsker dette univers og deres karakterer.

Han Solo, Leia, Chewbacca, Darth Vader og Luke Skywalker. Stort set alle figurer fra filmene har i dag en stor fanskare, så man kan ikke gå galt i byen med en figur af disse.

Hvis man gerne vil give sin datter eller sin søn den samme oplevelse med Stjernekrigen, som man selv har haft, så kan disse figurer også være en god introduktion. Selv om dit barn ikke nødvendigvis har set filmene, så vil de med garanti stadig kende til karaktererne derfra.

Klæd dig i Star Wars Merchandise

Hvis du gerne vil vise andre, at du er den stor fan af Star Wars universet, så kan du også klæde dig i tøj med Star Wars motiver på. Dette kan være med til at vise andre fans, at I har den samme interesse, og det er en perfekt måde at møde nye venner på. Både som voksen og som barnet, der lige er startet i skole.

Det er fedt, når nogen kan genkende et motiv på en T-shirt eller en kasket, fordi de har samme interesse. Skal man møde mange nye mennesker, kan det fungere som en perfekt isbryder til en samtale, at nogle spørger ind til dit Star Wars tøj eller genkender det.

I vores katalog kan du finde mange former for Star Wars Merchandise, som du kan klæde dig i. Det er bare med at tjekke vores katalog efter den helt rigtige beklædningsgenstand og selvfølgelig den helt rigtige størrelse.

Nyd vores 3D lamper

Hos os kan du desuden finde de populære 3D lamper. De er perfekte på værelset, hvor man gerne vil have lidt lys, mens man sidder ved computeren, eller når man skal sove. For børn kan lamperne være en ekstra tryghed om natten, der kan minde dem om de modige helte fra filmene, så de har lettere ved at falde i søvn.

3D lamperne fås i nogle rigtig fede motiver, så det er muligt for dig at finde en lampe, der passer perfekt på dit skrivebord, på reolen eller ved siden af din seng. Hvis du leder efter en lampe til et barn eller i gave til en anden, så skulle det også være muligt at finde en fed lampe til dem.

Samtidig med lampernes fede motiver vil de også have et næsten futuristisk udseende, der går perfekt sammen med Star Wars universet. Så hvis du køber gave til en, der allerede har masser af fedt Star Wars Merchandise på værelset, så kan en Star Wars 3D lampe være den helt perfekte ting, der kan sætte prikken over i’et på dette værelse.

Omgiv dig selv med Star Wars’ fantastiske univers

Når vi omgiver os selv med de ting, vi elsker, så bliver vi glade. Det giver os fornyet energi at blive mindet om de fede oplevelser, vi har haft i biografen eller hjemme i stuen. Og mange gange kan et fiktivt univers stå os utroligt nært. I dag er der for eksempel mange, der forbinder Star Wars med deres barndom, så universet rummer meget nostalgi for dem.

For de nye fans af Star Wars kan universet også have en helt speciel plads i hjertet. Det kan være de film, der har været med til at opdrage dem og lært dem om det gode og det onde.

Film som Star Wars har et stor plads hos rigtig mange folk i dag, så hvorfor ikke vise det frem?

På vores værelse kan vi blive mindet om den fantastiske fortælling, og hvis vi er rigtig modige, så tør vi også tage Star Wars Merchandise på, når vi bevæger os ud i verdenen.

Hvis vi omgiver os med disse fantastiske fortællinger, så bliver vi lykkelige. Desuden kan det starte en samtale med nye mennesker, hvis de for eksempel ser, at du har en Star Wars Funko Pop figur stående med din yndlingskarakter.

Gå på jagt i vors udvalg

Vi har et kæmpestort udvalg af Star Wars Merchandise, som du kan dykke ned i, hvis du gerne vil have noget nyt dekoration til dit værelse eller noget fedt tøj med motiver fra filmene. Så tag dig endelig et kig, og find dit næste nye Star Wars Merchandise til dig selv eller en, du holder af.

Kontakt

Email: Kontakt@merchshark.dk
Telefon: 31 33 26 06
Mandag-Fredag: 10:00-17:00

Adresse:
Merchshark.dk Aps
Kjeldmarksvej 2
7600 Struer

CVR
40092064

Levering og returnering

Hvor lang leveringstid har i?
Vi har 1-2 dages levering (hverdage) med GLS.

Hvor lang returret har i?
Vi har 30 dages returret, fra den dag du har modtaget pakken.

Hvad koster levering?
Hos MerchShark har vi to leveringsmuligheder:
1. Levering til pakkeshop 29,-
2. Levering til døren  49,-
Ved køb over 400,- får du gratis fragt til pakkeshop.

Find flere spørgsmål/svar her

Ofte Stillede Spørgsmål / FAQ

Har i en fysisk butik?
Nej, vi har desværre ikke en fysisk butik  på nuværende tidspunkt. Alt køres gennem webshoppen.

Kan jeg følge min ordrestatus?
Ja, når du har afgivet din ordre, sender vi en kvitteringsmail og derefter mails og sms'er om din ordrestatus.

Sender i til udlandet?
Nej, vi sender desværre endnu ikke til udlandet. Vi sender udelukkende kun til Danmark.

Find flere spørgsmål/svar her

Øvrige links:
Handelsbetingelser
Rabatkoder
Sitemap
Cookiepolitik
Black Friday

Trustpilot widget 347

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre!

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder

Følg os

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på din første ordre!

Kontakt

Email: Kontakt@merchshark.dk
Telefon: 31 33 26 06
Mandag-Fredag: 10:00-17:00

Adresse:
Merchshark.dk Aps
Kjeldmarksvej 2
7600 Struer

CVR: 40092064

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder

Følg os

} );