Ben 10 Legetøj

Hvorfor skulle du lade dig nøjes med Ben Ten tv-serien, når du kan få fat i figurer, rumvæsner, ure, tegninger og meget mere? På siden her finder du et kæmpe udvalg af det lækreste Ben 10 merchandise, lige fra figurer fra serien og Ben 10 legetøj til din helt egen Omnitrix!
delivery-truck

1-2 dages fragt

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Viser 2 ud af 2 produkter

100%

Se alt fra Ben 10 her

Ben 10 actionfigurer

Bring dine yndlingshelte til live på værelset og leg dig ind i det forunderlige Ben 10 univers. Vis din indre nørd frem og udforsk den vilde Ben 10 verden med de sejeste aliens og de vildeste film. Med Ben 10 actionfigurer kan du udleve dit helt eget rumeventyr. Genskab scener fra den populære serie eller tag ud på helt nye, farlige missioner med Heatblast, Diamondhead, Four Arms og alle de andre rumvæsner! Du kan ligesom Ben 10 samle alle rumvæsnerne og kombinere dem med en Omnitrix for at fuldende oplevelsen, eller du kan samle dem med dit andet legetøj og forberede et episk slag for universets fremtid! Det hele ligger i dine hænder med de flotte og stærke Ben 10 rumhelte.

Ben 10 Omnitrix-ur

Hvis du selv vil opleve spændingen fra Ben 10, så har vi lige dét, du søger. Få dig din helt egen Omnitrix ligesom Ben 10 enten som funktionelt ur eller legetøj og tag af sted på de vildeste rumeventyr! Et Ben 10 watch er et helt unikt legetøj, der slipper din fantasi løs! Omnitrixen er Ben 10’s ur i serien, og i den virkelige verden er det et helt særligt legetøj! Det er unikt til serien, men tillader dig at låse op for fantasien, når der skal leges og efterlignes. Der er mange forskellige versioner af det populære ur, og der er rig mulighed for at udforske Omnitrixens hemmeligheder; blandt andet gennem filmen af samme navn. Vær som Ben 10 og udforsk urets mystiske egenskaber. Kan du mon kontrollere Omnitrixen, eller vil den lede dig ud på et eventyr på tværs af hele universet?

Ben 10 Ultimate Alien

Vær den ultimative Ben 10 fan med en flot samling af Black Friday legetøj og merchandise. Du kan samle på figurer med en bestemt stil eller vise din fandedikation frem med en cool T-shirt. Der er altid spænding lige rundt om hjørnet, når du lever dit liv Ben-style! Selvom den oprindelige Ben 10 serie kørte fra 2005 til 2008, bliver Ben og hans slæng ved med at vende tilbage, og du kan digte og fantasere nye eventyr til dem. Kom op med dine egne planer og vælg, om du vil kæmpe for det gode eller det onde, enten med dine helt egne Ben 10 actionfigurer, eller når du lægger dig til at sove med dit Ben 10 sengetøj. Der er naturligvis også Ben 10 film, der følges med seriens mange versioner og sæsoner, som kan købes og nydes af fans af alle aldre!

Ben 10 legetøj til en god pris

De fine udvalg af Ben 10 legetøj ligger i et rigtig godt prisleje, og for en Ben 10 fan er det topkvalitet og så perfekte gengivelser, som du kan få. Hvad end det gælder legetøj, merchandise eller tøj, så er og bliver Ben 10 et helt unikt show med karakterer, der opfordrer både drenge og piger til at kæmpe for det gode i universet! Der er med jævne mellemrum tilbud, så det er med at holde øje! De mange figurer og det lækre Ben 10 merchandise kan komme på udsalg fra tid til anden, så du kan få dine yndlingshelte til en særlig god pris.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!