Hvad er Gurli Gris? [Guide til forældre]

Gurli Gris er en britisk børne tv-serie, der kan ses af alle. Den hyggelige familie kommer ud for alverden sære situationer, som dit barn vil elske at følge med i, og som de måske kan få en livslektion eller to med fra. Det er en hyggelig serie med kort episoder, som alle kan tåle at se og vil hygge sig med at have kørende i baggrunden. Bliv klogere på serien her, samt hvordan du kan bruge serien til at lære dit barn om livet og fremme barnets udvikling, så deres start på livet bliver lige så god som Gurli Gris’.

Leder du efter svar på et af disse spørgsmål?

  1. Hvilke karakterer findes i Gurli Gris?
  2. Hvem er Gurli Gris?
  3. Hvornår blev Gurli Gris udgivet og hvem har lavet serien?
  4. Hvor kan man se Gurli Gris?
  5. Hvor Kan man købe Gurli Gris legetøj?
  6. Er Gurli Gris lærerigt?
  7. Hvor gammel skal man være for at se Gurli Gris?
Hvad er Gurli Gris? Guide til forældre

Hvilke karakterer findes i Gurli Gris?

Gurli Gris har en lang karakterliste. I hendes familie finder du Gustav Gris – hendes lillebror – og Far Gris og Mor Gris. Derudover er der også både Bedstemor Gris og Bedstefar Gris. Derudover er der også hendes venner Pedro Pony, Katrina Kanin, Kalle kanin, Zara Zebra, Frida Får – der også er kendt som Freja Får – Emilie Elefant og Esther Æsel. Sidst er der også en række forskellige karakterer, der dukker op en gang imellem som for eksempel Bedstefar Hund, Candy Cat, Grampy Rabbit, Fru Kanin og mange flere. Som du måske har gættet, så angiver deres efternavne deres dyreart, mens begyndelsesbogstavet er det samme som i deres artsnavn. Det skaber en masse fine bogstavrim.

Hvem er Gurli Gris?

Gurli Gris er 4 år gammel. Hun bor sammen med sin familie – Gustav Gris, Mor Gris og Far Gris – og hun har en overraskende højde på hele 215 cm. Når nu Gurli Gris har en højde tilsvarende en professionel basketballspiller, tør man næsten ikke tænke på, hvor høj Mor Gris og Far gris er. Hun har en kælefisk, der hedder Gudrun Guldfisk, som hun altid prøver at finde en ven til, da hun er bange for, at hun skal blive ensom, og har hun en masse venner, som hun leger med.

Hvornår blev Gurli Gris udgivet, og hvem har lavet serien?

Gurli Gris tilhører genrerne børne tv-serie, komedie og tegnefilmsserie på engelsk. Serien udkom for første gang i 2004 og den er lavet af Astley Baker Davies og Contender Home og skabt af Mark Baker og Neville Astley. Der er 7 sæsoner med i alt 279 afsnit fordelt på sæsonerne. Hvert afsnit er omtrent 5 minutter, hvorfor du kan få set hele første sæson på en eftermiddag (4,5 timer). Afsnittene er underholdende og omhandler en ny situation i Gurli Gris liv hver gang.

Hvor kan man se Gurli Gris?

Gurli Gris blev oprindeligt vist på den britiske kanal Channel 5, men i dag er serien tilgængelig på en lang række streamingtjenester, så du nemt kan bruges serien som underholdning for dit barn. Gurli Gris kan ses på HBO Nordic, Viaplay, Netflix, YouSee, C-More og DRTV. Du kan også altid finde Gurli Gris på DVD, hvis ikke du vil have en kontinuerlig udgift til streamingtjenester.

Hvor kan man købe Gurli Gris legetøj?

En serie, der er så populære som Gurli Gris, er selvfølgelig blevet videreudviklet til en masse forskellige produkter. Det gælder ikke kun legetøj, men også madkasser, drikkedunke, skoletasker, bamser og endda forskelligt tøj med print af Gurli Gris, hendes familie og hendes venner. Du kan finde en lang række produkter med Gurli Gris tema og en lang række Gurli Gris legetøj hos Merchshark.dk, der sælger gode kvalitetsprodukter til retfærdige priser. Hold eventuelt øje med udsalg på hjemmesiden, hvis du vil score en god deal.

Er Gurli Gris lærerigt?

Gurli Gris er meget normal på den måde, at hun går igennem mange af de ting, som en normal 4-årig også vil gå igennem.
De oplevelser hun har, de råd hun får fra forældrene og de åbenbaringer, der kommer til hende, vil lære dit barn om rigtigt og forkert – også selvom de ikke selv er klar over det. Derudover kan Gurli Gris bruges som et trick til at lære dit barn mere. Der findes for eksempel Gurli Gris bøger, så du kan begynde at lære dit barn at læse.

Der er også skabt forskelligt legetøj i Gurli Gris tema, som du kan bruge til at fremme barnets udvikling. Du kan købe legetøj, der lærer dit barn at tælle med Gurli Gris, og dit barn kan også lære former med Gurli Gris.

At bruge interaktivt legetøj i samme tema som dit barns yndlingsserie, giver dem lyst til at fortsætte med at lege – og når legen er lærerig, så fremmer det deres udvikling og giver dem en bedre start på livet.

Hvor gammel skal man være for at se Gurli Gris?

Gurli Gris er en børne-tv-serie, der er produceret med tanke på at underholde børn i en alder af 4 år. Derfor er det tilladt for alle, og der er ingen stødende scener eller scener, der er upassende for børn. Barnet vil automatisk vokse fra at se Gurli Gris, efterhånden som de bliver ældre, men udnyt tiden, hvor det stadig har deres interesse og brug Gurli Gris til at lære dem så meget som overhovedet muligt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!

Gratis fragt
Chance for 500,-
5% rabat
Prøv igen
Chance for 500,-
Ritter Sport🍫
Vind 500 kr. til dit næste køb

Drej på hjulet og vind chancen for 500 kr. gavekort fri fragt - Ritter Sport eller 5% rabat på din første ordre.

Når du tilmelder dig, vil du automatisk modtage vores nyhedsbrev med masser af gode tilbud og alt det nyeste på shoppen.