Hvad er Sonic The Hedgehog?

Sonic The Hedgehog er et blåt pindsvin med en unik evne til at løbe meget hurtigt. Han er kendt for sin sjove attitude og sin hastighed. Dermed er hans ærkefjende den onde Dr. Eggman, der ofte forsøger at overtage verden. Sonic har også flere venner og allierede, herunder Tails, Knuckles og Amy, der hjælper ham med at beskytte verden mod Eggman og hans hær af robotter.

 

Men hvornår blev Sonic The Hedgehog først udgivet?

Den 23. juni 1991 blev Sonic The Hedgehog lanceret som et spil til SEGA Genesis konsol. Siden da har det været en succes og ført til en række efterfølgende spil, animerede serier, tegnefilm og andre medieformater.

Hvor gammel er Sonic The Hedgehog?

Som en fiktiv karakter har Sonic ikke en specifik alder, men han er blevet en evig ung 

ikon i video spilverdenen. Med det sagt så er han ca. 15-16 år gammel.

 

Hvor høj er Sonic The Hedgehog?

Sonic the Hedgehog er en blå pindsvin, og hans højde er angivet i spilene til at være omkring 100 cm. Dette er en rimelig højde for en pindsvin, og hans størrelse er designet til at være i balance med hans evner og kapaciteter i spillet. For eksempel er hans højde designet til at gøre det nemt for spilleren at navigere i spillets miljøer og undgå forhindringer, mens hans kompakte størrelse også giver ham den fleksibilitet og hurtighed, der er nødvendig for at udføre hans signatur løb og spring.

Sonic’s højde er også blevet justeret i løbet af årene for at passe til de forskellige medier, han er blevet brugt i. I tegnefilmene er han ofte lidt højere, for at gøre ham mere synlig for seerne, mens i live action filmen er han lidt kortere for at gøre ham mere realistisk.

Hvor hurtig er Sonic The Hedgehog?

Selvom han kan løbe meget hurtigt i spillet, er der ikke specifikke hastigheds oplysninger. Dog kan han løbe med en hastighed på ca. 1.222 km/t i spillet Sonic Adventure 2.

Hvor kan man se Sonic The Hedgehog?

I Danmark kan man se Sonic the Hedgehog i en række forskellige medieformater. Her er nogle eksempler:

Spil: Sonic the Hedgehog spil kan købes eller downloades til en række platforme, herunder PC, konsol og mobil.

Animerede serier: Der er flere animerede serier, der er baseret på Sonic the Hedgehog universet, og de kan ses på streamingtjenester som Netflix og Amazon Prime Video.

Tegnefilm: Der er flere tegnefilm, der er baseret på Sonic the Hedgehog universet, og de kan ses på streaming tjenester som YouTube og Vimeo.

Film: Der er også en live-action film baseret på Sonic the Hedgehog, som kan ses på streamingtjenester som Netflix og Google Play.

Hvem ejer rettighederne til Sonic The Hedgehog?

Rettighederne til Sonic the Hedgehog ejes af SEGA (Service Games of Japan), som er et japansk videospil selskab. SEGA skabte karakteren i 1991 og har siden da været ansvarlig for udgivelsen af ​​alle Sonic the Hedgehog-spil og merchandise. SEGA har også licenseret karakteren til en række tredje parter, såsom tegnefilmstudier og merchandise-producenter, for at skabe yderligere produkter baseret på karakteren.

SEGA’s ejerskab af Sonic the Hedgehog har været en stor faktor i karakterens succes og popularitet. Selskabet har været i stand til at styre kvaliteten af ​​alle Sonic the Hedgehog-relaterede produkter og sikre, at karakteren forbliver tro mod sin oprindelige vision. SEGA har også været i stand til at skabe en række nye og spændende historier og universer for Sonic the Hedgehog, som har holdt fans interesseret i årtier.

Hvad hedder alle Sonic karakterer?

Sonic the Hedgehog (Hovedkarakter)

Miles “Tails” Prower (Sonic’s bedste ven og sidekick)

Knuckles the Echidna (Sonic’s rival og allierede)

Amy Rose (Sonic’s kæreste)

Shadow the Hedgehog (Sonic’s klon og rival)

Silver the Hedgehog (En psykisk kraftfuld hedgehog)

Dr. Eggman (Sonic’s ærkefjende)

Eggman Nega (Eggman’s klon og rival)
Omachao (Eggman’s assistent robot)

E-123 Omega (Eggman’s robot)

Rogue the Bat (En fjendtlig og magtfuld bat)

Blaze the Cat (En prinsesse fra en parallel verden)

Espio the Chameleon (Et medlem af Chaotix)

Metal Sonic (Eggman’s robotisk klon af Sonic)

Super Sonic (Sonic’s superform)

Super Shadow (Shadow’s superform)

Super Silver (Silver’s superform)

Mephiles the Dark (En ond klon af Shadow)

Solaris (En god gud)

Iblis (En ond gud)

Konklusion

SEGA har skabt et væld af Sonic merchandise og Sonic legetøj, der er tilgængelige for fans over hele verden. Der er et stort udvalg af produkter, fra actionfigurer og plakater til tøj og tilbehør, der kan købes på webshoppen Merchshark.dk, eller i butikkerne. Disse produkter giver fans mulighed for at udtrykke deres kærlighed og beundring for karakteren og universet på en sjov og interaktiv måde.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!