Gurli Gris legetøj

Gurli er den kære, omsorgsfulde, nysgerrige og søde gris, der sammen med sine venner tager på små opdagelser i naturen. Gurli Gris er en populær TV-serie, som både piger og drenge holder af. Gurli lærer noget nyt i hvert afsnit, som børn fra 1-2 år og opefter kan relatere til. Hos Merchshark.dk kan du finde Gurli gris legetøj, der kan glæde både pige og dreng. Det kan bruges til gave og overraskelse, og du finder legetøj i alle prisklasser.
delivery-truck

1-2 dages fragt

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Viser 38 ud af 38 produkter

100%

Se alt fra Gurli Gris her

Gå på opdagelse i vores store udvalg af bamser

Der er forskel på, hvilke karakterer fra det afholdte tegneserieunivers børn holder af. Gurli bor med sin familie, som består af Gustav Gris, Far Gris og Mor Gris. Mens nogle børn er til hovedpersonen, Gurli -, er andre til de supplerende karakterer. Uanset hvilke favoritter dit barn har, finder du alle karaktererne i vores udvalg. Legetøjet sælges som bløde og farverige bamser, der kan bruges til både leg, rollespil og pynt på børneværelset. Du kan blandt andet vælge følgende typer af figurer fra det populære børneunivers hos os:
  • Gurli Gris og Gustav Gris
  • Bedstemor Gris og Bedstefar Gris
  • Far Gris og Mor Gris
  • Dinosaur (der er Gurlis charmerende og sjove kæledyr).
Bamser er et populært valg, når du vil være sikker på at glæde en dreng eller pige med legetøj. Fælles for alle bamserne er, at de laves i store størrelser. De måler op til 30cm i højden, så de kan bruges som krammebamse i sengen eller som sjovt Gurli Gris trælegetøj. Bamser har mange egenskaber og vil med sikkerhed komme til at få personlig værdi for det barn, du forkæler med legetøjet. Gurli Gris legetøj

Vælg det bedste legetøj til børn hos os

Hos Merchshark.dk tilbyder vi Gurli gris legetøj i høj kvalitet. Vores produkter er lavet af bløde, godkendte og slidstærke materialer, så dit barn får størst glæde af sit legetøj. Vi sælger vores kvalitetslegetøj til konkurrencedygtige priser, som giver dig mulighed for at bruge legetøjet både som overraskelse og gave til et barn. Vores bamser er fremstillet af bomuld, der er det mest modstandsdygtige og bløde materiale, som samtidig er både hygiejnisk og hudvenligt. Bomuld er behageligt at have tæt på kroppen, og derfor egner kvalitetsbamserne i vores udvalg sig til at blive brugt som kæle- og krammedyr. Hvad er Gurli Gris? Guide til forældre

Mød Gurli Gris' Familie og Venner

Tag med på opdagelse i Gurli Gris' eventyrlige verden, hvor du kan møde hele Gurli Gris familie - fra den kærlige Mor Gris til den sjove Far Gris. Vores udvalg af Gurli Gris figurer og Gurli Gris badelegetøj bringer glæde til badetiden og legetiden. Har dit barn en yndlingskarakter? Måske er det den visdomsfulde Bedstefar Gris eller den altid glade Far Gris bamse? Hos os finder du et bredt udvalg af legetøj Gurli Gris, så dit barn kan skabe sine egne eventyr med Gurli og hendes venner.

Skab Magi med Gurli Gris Legetøj

Er du på udkig efter det perfekte Gurli Gris legetøj tilbud? Så er du kommet til det rette sted. Vi har alt fra Gurli Gris tøj til Gurli Gris nattøj, der gør klar-til-seng tiden til en fest. Oplev glæden ved Gurli Gris hus, hvor fantasifulde historier tager form, eller tag Gurli Gris bil ud for at udforske nye eventyr. Og for de små samlere er Gurli Gris legeæske og Gurli Gris film på dansk must-haves. Gå ikke glip af vores Gurli Gris udsalg for at finde de bedste deals og bring Gurli Gris merchandise hjem til dit barn. Lad dit barn dykke ned i Gurli Gris' charmerende univers og skab minder for livet.

Vælg Gurli Gris legetøj til jul, fødselsdag eller en kærlig overraskelse

Når du skal vælge det bedste Gurli gris legetøj, skal du være opmærksom på, hvilke karakterer dit barn holder af. Der kan vælges enkelte figurer til den fan af TV-serien, som allerede har en eller flere af karaktererne som legetøj. Vil du glæde et barn, som ikke har legetøj fra Gurli gris serien i forvejen, kan det være en god idé at vælge produkterne med flere af karaktererne. Her kan det være oplagt at vælge hele familien Gris som legetøj. På dén måde kan barnet invitere venner eller familie med til at lege med bamserne. Når du kan købe legetøj i høj kvalitet og til skarpe priser, kan du glæde et særligt barn med Gurli gris merchandises som en sød overraskelse. Har du hørt om den nyeste trend i børnefødselsdage? Det er selvfølgelig Gurli Gris fødselsdag! Og heldigvis er du landet på den rette side af internettet, for vi har alt det, du behøver for at gøre din fest til en succes. Vi taler kagepynt, tallerkener, servietter og alt det andet festlige fyld! Så hvorfor ikke gøre festen ekstra speciel med vores Gurli Gris temaartikler?

Fordelene ved at købe Gurli Gris legetøj

Der er mange grunde til, at legetøjet fra den søde og populære tegneserie er afholdt af både børn og voksne. Gurli har været på TV-skærmen i mange år, og tegneserien fortsætter med at være et hit blandt de yngste børn. Derfor kan du med fordel vælge tilbehør, pynteting til børneværelset og legetøj i Gurli Gris tema, da figurerne ikke forgår. Alle børn fra 2 år og opefter kender de søde, venlige og hjælpsomme figurer fra serien. Når dit barn har forskelligt Gurli Gris legetøj, kan der skabes nye venskaber og bruges masser af kvalitetstid med venner og familie.
Gurli Gris

Gurli Gris

Den søde og lyserøde gris Gurli er altid klar på nye eventyr med hendes familie og venner. Hun er modig og en lidt bestemt ung dame på 4 år. Derhjemme bor hun med sine forældre Mor Gris, Far Gris og hendes lillebror Gustav Gris. Gurli elsker at lege med hendes bedste venner og besøge hendes bedsteforældre. Derudover elsker hun at hoppe i mudderpøle, grine og lave sjove griselyde.
Far gris

Far Gris

Far Gris er en populær karakter i serien Gurli Gris. Her er Far Gris far til Gurli Gris og Gustav Gris. Derudover bor han sammen med Mor Gris, som han har børnene sammen med. Far Gris er den, der grynter højest, og er altid klar på en sjov og hyggelig idé sammen med sin højtelskede familie. 
Gustav gris

Gustav Gris

Når Gurli Gris skal på eventyr med hendes venner, så vil hendes lillebror Gustav Gris altid gerne med. Han er halvandet år gammel og elsker at lege med sin seje storesøster – selv når hun vil bestemme alting. Det er også svært at få et ord indført, når Gustav endnu ikke helt kan tale rent. Gustavs favoritting er hans legetøjsdinosaur, som han har med sig overalt. 
Bedstemor gris

Bedstemor Gris

Den søde Bedstemor Gris er Gurli og Gustavs bedstemor, og hun er mor til Mor Gris. Hun er meget glad for hatte og parfumer. I hendes have dyrker hun grøntsager, og her har hun også fire søde kyllinger i et hønsehus. Når Bedstemor Gris virkelig vil forkæle sine børnebørn, så kan hun godt lide at bage kager, og Gurli og Gustav kan godt lide at spise dem.  
Gurli Gris

Mor Gris

Mor Gris er altid omsorgsfuld, betænksom og kærlig overfor sine børn, Gurli Gris og Gustav Gris. Mor Gris har altid den fineste, røde kjole på og smukke, lange øjenvipper. Hun elsker sin familie, som også indebærer Far Gris, som hun har sine børn sammen med. Et smil på læben vil du altid kunne finde på Mor Gris. 
Bedstefar gris

Bedstefar Gris

Er far til Mor Gris og bedstefar til Gurli og Gustav. Han har et tog kaldet Gertrud, som han er rigtig glad for. Han bliver sur, hvis nogen kalder Gertrud for et legetøjstog. Bedstefar Gris er god til at reparere ting. Han elsker at sejle, og han har derfor altid sin flotte sejlerhat på. Han er ikke glad for Bedstemor Gris’ kyllingerfordi de spiser hans salathoveder. 
 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!