Pokemon tøj

Pokemon fænomenet er kommet for at blive. Det fortryllende univers blev skabt i Japan i 1992, og har siden begejstret både børn og voksne verden over. Pokemon brandet byder på både tegnefilm, spil, legetøj og meget mere. Du kan dog også sagtens finde Pokemon tøj, hvilke kan være med til at fuldende oplevelsen af den finurlige, fine og sjove verden med Pokemons. Tag derfor et kig her på siden, hvis du – eller en som du holder af – drømmer om at iklæde jer smart og cool Pokemon tøj.

delivery-truck

1-2 dages fragt

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Viser ud af produkter

Pokemon tøj

Pokemon tøj findes i et væld af motiver, print, farver og funktioner. Hos Merchshark har vi et bredt produktudvalg af både tøj og tilbehør. Vores kollektion indeholder blandt andet de følgende genstande:

Pokemon kasket

En cool kasket er et must-have i enhver børnegarderobe, for med en Pokemon kasket kan dit barn virkelig leve sig ind i rollen som Ash – og dermed blive hovedpersonen i sin egen Pokemon historie.

Kasketterne er designet, så de passer både drenge og piger, og modellerne kan justeres i størrelsen og dermed følge børn, der vokser.

Motiverne er farverige og fantasifulde – præcis som vi kender Pokemon.

Pokemon t-shirt

T-shirts får vi aldrig for mange af, og som et supplement til basis-garderoben giver disse Pokemon t-shirts et farveboost og et legende element til ethvert outfit.

Vores Pokemon t-shirts fås i flere farver og print, med lange og med korte ærmer, og i modeller designet både til piger og til drenge.

Dit barn vil elske at iklæde sig en Pokemon t-shirt til jagten på nye Pokemon, eller når nyeste afsnit af Tv-serien udkommer, og I hygger i sofaen.

Pokemon hættetrøjer

Når den kolde tid rammer, og yndlings t-shirten må pakkes væk, så er en varm og lækker hættetrøje et godt valg til Pokemon-fanen.

Vores udvalg af Pokemon hættetrøjer findes i flere størrelser og farver. De er alle fremstillet i kvalitetsmaterialer, og holder dit barn varm og komfortabel.

Hættetrøjerne med Pokemon motiver er smarte og bløde, og som med alt andet Pokemon gear fuldender de oplevelsen af at træde ind i Pokemon universet.

Kvalitetstøj med formål og hensigt

Pokemon er ikke blot en tegneserie eller et spil – Pokemon er et brand. Det er en verden for sig, hvor dit barn kan udfolde sin kreativitet og sin fantasi, og det er et socialt koncept, der har til hensigt at styrke børns selvtillid og selvværd. Med teksten “Be Your Own Hero”, der er mottoet i Pokemon, understreger brandet sit formål om at gøre en forskel.

Vores Pokemon tøj og merchandise fås til børn i alle aldre og i alle størrelser. Vi har produkter til begge køn og i flere forskellige modeller, farver og print.

Er dit barn Pokemon fan, så vil en t-shirt, en trøje eller en kasket være en oplagt gave. De levende farver og de autentiske print fremmer dit barns kreativitet og fantasi, samt giver glæde og lyst til leg.

Se dig omkring i vores udvalg af Pokemon tøj her på siden og lad dig inspirere af alle de fine produkter.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!